Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 8
A_driana spune:
lady sper sa-ti revii mamico psihic si fizic...si multa sanatate la piciulina...va pup pe amandoua
alexa cam asa merge treaba in tara asta
aly s-a dus dieta?
sa stiti ca si eu sunt cam molesita, fara chef...nici pe net nu mai am chef sa intru...nu stiu care-i cauza, ca nu s-a intamplat nimic nici cu David, nici in familie....
sper sa-mi revin, si sa va reveniti si voi
va pup pe toate
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
fetelor nu stiu ce sa zic de voi, sper sa trecetii repede peste eu am o stare ff naspa dar din cauza soacrei care a venit acasa si chiar daca am puso la punct tot am o stare de hai sictir pe mine, doar ary ce ma scoate si ma baga in priza ca vrea sa mearga ff mult asta este de stire de ultima ora sa invatat cu ghetele si acum vrea sa mearga, chiar a facut 2 pasi singura de la mine la cez.
lady cu cez m-am impacta asa ca de data asta il iertam nu il mai chinui dar data viitoare nu mai scapa., multa sanatate la fata si vb maine
ady pune mana si iesi din butotiul cu melancoli ca te
alexa eu zic sa stai pe capu lor ca de acu se fac inscrieri, daca nu incearca si cu ceva pe sub mana.
azi am vrut si eu sa ajung la cresa unde am crescut eu sa o inscriu pe ary dar a fost agitata gaza si m-ia trecut
va pup si va urez noapte buna

, si la fulgusori somnic pufos
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
28061982 spune:
Allexa nici sotul n-a gasit nicio pila deocamdata. Mai cautam, dar oricum vreau sa ajungem pana acolo sa incercam si asa de buna credinta. Dar oricum stiu ca e oricum o prioada de inscrieri si mult mai devreme de august.
Eu tot in stare de cacao sunt asa ca nu cred a ne ducem maine, dar saptamana asta vreau sa ajungem sigur.
Tu pe la ce ora te-ai dus, te-a lasat sa vezi cresa, camerele.. si cu cine ai vorbit? Am inteles ca asistenta sefa sau dr, daca exista, face si desface, aproba cererile de inscriere.
La mine e super aproape, chiar la o straduta distanta dar e omorul dupa lume la ea ca e in sediul cu Directia de Crese si tocmai de-aia e ingrijita si au si personal ok si e totul super. Asa zic mamicile care au copii acolo. Sper sa avem noroc si sa reusim.
Si n-am mai iesit nici afara sa vorbesc cu fata care are fetita acolo poate aflam cu cine treb sa vorbesc.
MyLady sanatate la pic!, Getik rezistenta maxima sa treci si de perioada cu socrela! Adriana... dieta e pe apa sambetei
fara spor, chef... intru maine sa actualizez lista totusi, sunt datoare. Oare ce face Camy?
Hai ca va plictisesc deja, ma duc in pat sa stau cu insomniile mele
ca soul vad ca deja a adormit, picea doarme 
vias spune:
din pacate am intrat cu stangul in acest an
..a murit bunicul lui Pustache..si tata e si el pe urmele bunicului lu Pustache...
muncesc pe nerasuflate..si cam atat..
nu am citit nimic din urma, doar azi am deschis clcultorul

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
macar sa las
si capuccino ![]()
'neata 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
'neata fetele,
buna cafeaua!
Camy
Sa se odhneasca in pace!
La noi a adus sfarsitul de an acelasi lucru, dar este vorba de unchiul meu.
De ieri am inceput si eu lucrul, of ce greu este...Am avut de la jumatate zilei dureri de cap pana aproape cand am mers acasa. Asa de greu ma pot aduna, m-am simtit ca un incepator in primele ore . Dar a trecut.
harnici la
de 12 luni
Cresterea in greutate
getik1 spune:
fetele neata, cami, suny imi pare rau
spor la lucru si sa auzim de lucrurii bune de acum inainte
eu fug ca am o groaza de traba, casa este ca dupa tsunami, si mai am si de margelit cate ceva comanda, ady parca tea auzit Doamne, Doamne, ca sunt leftera nici bani de paine nu mai am, si la soacra nu cer nik
.
alina ia iesi tu frumusel di starea asta de kkt ca nu ese buna, hai ca vin la u si te
.
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
vias spune:
scrisesem si eu un mesaj...asa, detaliat frumos..si a disparaut ca prin farmec 
ziceam ca am inceput cura de slabire..dar cura mea inseamna sa mananc sanatos..si trebuie sa fac si sport...trebuie sa scap cumva de gusa asta mare care ma omoara...nu o mai suport 
, de mega burta si fund si picioare..si tot... sunt foarte mare...foarte, foarte mare.... 

Sper sa ma tina asa toata voata...nu ar trebui sa fie asa greu..urasc faptul ca sunt asa pofticioasa 

mai ziceam de Flavius... care este un copil dragalas, dragalas si scump..DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAr este si foarte neastamparat..si nu gasesc o solutie pt a-l stapanii ![]()

Adica nu ma baga in seama daca il atentionez ca ceea ce face nu e bine..am si tipat la el
degeaba...nu ma baga in seama..este clar ca e mic..si nu stie de frica...e normal si firesc..dar cum sa-l educ??????? cum sa-l fac sa-l atentionez ca nu e bine ce face?????? 
ca am incercat la metode..degeaba..nici un rezultat 
In rest..a inceput sa mai spuna si el cateva vorbe..zice "pii" la copii, "gol" atunci cand vede un obiect care se poate rostogolii, cere apa..spune asa de clar "apa"..numai ca zice apa si la suc
..
"Co" zice la cocos, "pis" la pisica, "tic-tic" la ceas
in rest zice "nana" dar nu stiu la ce, zice "afci" la un piure de afine
..asta a invatat de la baietelul prietenei mele...
In rest..cuvintele obisnuite, mama, tata, baba, nana, nini,baba, bubu, pipi, ..si altele de care nu-mi mai aduc aminte..plus limba lui pasareasca ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
am trimis o parte din mesaj, ca sa nu am surprize..sa mai pierd si mesajul ala..
Voiam sa intre de olita..incet, incet as vrea sa-l invat si eu pe Flavius sa stea pe olita...dar nu prea vrea...nu intelege pt ce este...sau nu vrea sa inteleaga..si atunci se joaca cu ea...o considero o oala mai mare 

De mancat mananca bine, multumesc lui DD, inca se mai trezeste noaptea ca sa bea laptic, este dependent de suzeta...noaptea o cauta in pat, am ajuns sa am mai multe suzete in casa 
sa nu ne omoare cu urletele lui... nu-i place la zapada
, incercam sa-l fortam un pic..dar nu prea e pe placul lui..nici pe sanie nu prea vrea sa stea..o sa pun zilele astea o poza ceva..
A ajuns in sfarsit si el la 10 kg 
, ne copiaza zici ca e un papagal
ce afc eu si tatal lui..imediat face si el...
Sunt in cautare zilele astea de o oferta de vacanta, cred ca vom merge tot in Bulgaria..dar vrem sa stam vreo 10 zile... sa ne incarcam si noi bateriile un picut.
In we mergem la Arges la parintii mei... vreau sa-l vad pe tata...sa vedem cum mai este, ce mai spun medicii...din pacate starea lui e din ce in ce mai grava ![]()
Eu cu Pustache suntem bine, mutumesc cerului si-n genunchi ca ne intelegem..si ca e asa cum e relatia noastra...jur ca nu as schimba-o..as lasa-o exact asa cum e ea acum pe vecie
..sau..daca se poatesi mai bine ![]()
![]()
Nu am renuntat la gandul emigrarii, vrem sa facem in continuare acest pas...vrem sa infiem..siiii... vrem sa mai facem inca un copilas al nostru 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Oooooo,Camy - ce de-a noutati.Ai inceput trist, dar ai terminat, minunat
.Mi-a placut asa de mult cum ai spus, vreti sa infiati, dar mai vreti si un copilas al vostru
.Totusi nu prea inteleg de ce sa mai infiati daca va mai doriti un copilas al vostru, dar ma rog, voi stiti mai bine
.
Si eu am inceput sa-l pun iar pe Stefanut pe olita , sta dar nu mai face nimic.S-a intamplat sa faca de cateva ori pipi dar acum nu mai face
.
Cu disciplina , nu stiu ce sa zic... eu nu sunt de acord cu " sunt prea mici, nu stiu..." ba, chiar stiu f bine,si ne joaca pe degete
.
Dar nu prea stiu ce sa-ti zic, depinde de ce face si cum...cam tot la asta lucrez eu acum cu Razvan, numai ca el acusi implineste 5 ani.
Sanatate multa tatalui tau.
http://community.webshots.com/user/allexa06