Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 7
getik1 spune:
buna fetele am venit o fuga ca tot mesteresc dezor uitatii ultimele noutatii http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/
alexa la multi ani puiului, eu azi am uitat dimi sa dau de baut ca doar a fost si ziua lu ary
, si cu soacramea este crima nii cez nu se intelege cu ea ca este o mahalagioaica de prima clasa si nu ai cu cine te tine la colt, iar acum a venit ca o
din italia si cu fite si mofturi.
mada da ai dreptate copii nu trebuiesc comparatii niciodata
adry mersi sper sa adun forta si puterea necesara
dar unde e lady??????
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
A_driana spune:
'neata
camyyyyyyyyyyyyyy intra macar si spune ca sunteti bine
ladyyyy si tu
getik superbe bijuurile...spor la treaba si o gramada de comenzi 
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
fetelor seara buna
ce se intampla de este asa liniste?
ady multuesc mult
, sper sa am si comenzi as fi ff bucuroasa
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
getik1 spune:
neata fetele mele hai la
este fierbinte, tare, aomata si cu frisca
.
azi fac cinste ca mami meu face 66 de ani asa ca pt t
oata lumea 

pup dulce pe toata lumea
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Getik- ooooooLA MULTI ANI-pt mama ta , sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de liniste si bucurii
.
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
'neata
getik La multi ani mamei tale cu sanatate 
fete, da unde sunteti? de ce nu scrieti???...io tot intru si nimeni nimic 
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
fete eu va citesc..
mai scriu pe la alte subiecte, dar acesta e personal..si nu ma simt in stare de destainuiri..sunt intr-o pasa proasta a existentei mele.
Rebecca nu e asa bine, nu prea mai mamanca, vineri a vomitat, ieri a facut diaree, e agitata, plange din senin, de vreo luna se frichineste noaptea plange prin somn...is varza, ce mai!
va pup, va citesc.
cand cred ca pot sa ma adun va dau de veste...
deocamdata mai bantui pe la ZZ...si mai rad de unele idei emise...si cum se pot lega unii de un cuvant si rastalmaci.
de camy nu stiu nimic!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
MY LADY - sanatate multa la puiul mic, pupici de la noi sa se faca bine
.
Stefanut al meu s-a lovit la barbie in dimineata asta si are un semn de toata frumusetea
.Noi vrem sa mergem astazi sa ne interesam la cresa , pt inscrierea lui.Sper sa nu zica ca nu mai sunt locuri
.
O zi buna tuturor
28061982 spune:
Buna
MyLady sper sa treaca repede si pasa ta si a picei si sa reveniti cu veselie
Allexa azi vroiam sa ne ducem si noi la cresa sa vb, dar am amanat-o pe maine poimaine. Sotul meu vrea sa gaseasca pe cineva sa-i dea o recomandare ceva. Tu te duci de capul tau, ca sa zic asa, sau a vb cineva acolo?
Nici eu nu-s prea bine. Am insomnii si n-am chef de nimic. Si sunt obosta rau tot timpul. Abia ma urnesc sa fac cele necesare pt Adela si sa fie casa in ordine, dar trag de mine. Nush care-i cauza. S-a dus naibii si dieta.
allexa06 spune:
Am fost la cresa si inca nu primesc cereri pt inscriere( cica ) .Ne-a spus sa venimcu o luna de zile inainte , adica prin august.
Nu cunoastem pe nimeni acolo, altfel cred ca ne faceau dosarul acum ![]()
Noi nu tinem neaparat sa mearga din septembrie,caci oricum el implineste 2 ani in decembrie si din septembrie si pana in decembrie este timp suficient si pt acomodare...plus ca sunt copilasi care nu se pot acomoda sau se imbolnavesc si atunci parintii ii retrag,eliberandu-se locuri...Noi am zis ca mai stam vreo doua luni si incercam iar, dar atunci cred ca va trebui sa " dau " ceva
caci nu vreau sa ramanem pe langa
. ( Ele spun ca nu primesc cereri acum si ca sa venim din august si in august cand te duci spun ca nu mai sunt locuri
...ca asa este la noi.