Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 6

dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana fete, copilasii vostri vorbesc ceva? sa nu-mi ziceti ca deja fac propozitii ca ma ia durerea de cap ![]() ![]() al meu in afara de caca, tata, buap (orice lucru la el ii buap), imita catelul si calul...in rest nimic. nu a zis niciodata mama, nici alte cuvinte...daca vreau sa-l invat ceva nici nu ma baga in seama, dar am observat ca una doua prinde ce facem noi...dar daca ii spui sa faca nu face nici ,obligat'... |
Pinky zice mama, tata, ne ne si da din cap (adica nu-nu), un fel de aide (adica haide) si alte onomatopee ghighi, gaga,.... Face pa si bate din plame cand zic Bravo, Pinky!, incerca sa-mi puna capacul peste borcanelul cu mancare cabd se satura, imi da si mie sa pap/gust ce are ea in mana, imi da si mie jucariile cand are ea chef. In rest nimic spectaculos. Eu m-am obisnuit. Asta e copilul meu si nu are rost sa o fortez sa invete ceva si sa faca la comanda. Face ce vrea, mananca cand vrea, doarme cand vrea.
Nu intentionez sa o ingradesc. O vreau mai independenta si nu legata de fusta mea.

dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 28061982 Voi v-ati apucat de spalat fulgusorii pe dintisori? Picea are doi jos si sus ies 4 de-o data. Unii au iesit bine, altii sunt pe drum. Dar oricum parc au ramas cam scurti. Probabil cresc in timp. Deci cu ce ii spalati si va lasa? E ok? Vreau sa ma duc sa ii iau si eu pasta cu degetar din acela. Oare care e mai buna? Nenedent sau nu stiu cum se numea? Alina mama printesei Adela Maria |
O spal pe dinti de vreo 2 luni. Noi avem... 2 dinti.

Nu prea ma lasa. Mananc bataie, la greu, dar nu ma las. Ii spal cateva secunde. E bine si asa decat deloc.

getik1 spune:
neata fetele hai la
este fierbinte, tare aromata si cu frisca,
a venit tarfa de soacramea si o sa am o luna de chin
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

MADALINA_T spune:
Neatza,multumim de cafelutz.
Aoleu Getik,asa de groasa e treaba cu soacra?Poate ai mai povestit ,dar eu nu sunt in tema,probabil ca am ratat discutia.Mie mi-ar placea sa vina soacra-mea sa stea la mine 1 luna ca sa ma mai ajute,dar nu poate ca lucreaza.ca sa treaca supararea si luna asta in care sta la voi sa treaca usor si repede.
Fetelor,acum cand sunt si eu mai activa ati disparut cu toatele????
Dankuta nici eu nu sunt de acord cu fortatul copilului sa faca tot felul de chestii.Fiecare in ritmul lui.Imi aduc aminte o faza de asta vara cand eram in parc cu Sofia.Ea avea cam vreo 7-8 luni si o dadeam pe topogan.Ii place foarte mult si a prins repede cum sta treaba.O puneam sus si isi facea avant singurica,iar eu o prindeam jos,fara sa o tin deloc.A venit o mamica cu un baietel mai mare,cam 1 anisor avea si m-a intrebat cat are fi-mea si cand a auzit ca e mai mica decat baietelul ei l-a pus si ea repede pe topogan si l-a dat singur.El nu era obisnuit decat tinut de manute si bineinteles ca a cazut.Concluzia,copilul nu a mai vrut deloc pe topogan.NU TREBUIE SA COMPARAM COPIII!!! Trebuie sa fim atenti la evolutia lor,dar nu sa-i facem campioni in toate.

allexa06 spune:
Buna dimineata!
MADALINA_T-si eu sunt pe aici
Le urez LA MULTI ANI tuturor celor care azi isi aniverseaza ziua numelui , adica ...si Razvan al meu .Deci LA MULTI ANIpt Ion,Ioan,Ioana etc
http://community.webshots.com/user/allexa06

MADALINA_T spune:
La multi ani allexa pentru Razvan!!!!!!La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua onomastica!

A_driana spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua de nume
getik rabdare si intelegere cu soacra iti doresc
A_driana , de
minunea mea David-Andrei

allexa06 spune:
MADALINA_T- multumesc
Getik- chiar asa de rau e cu soacra , chiar nu va intelegeti deloc,sotul tau ce zice ?
http://community.webshots.com/user/allexa06