Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 5

getik1 spune:
neata haideti la este fierbinte, aromata, tare si cu frisca pt cine doreste, fug sa imi fac una reala ca deja ary mia papat energia are niste viermusi in curuta care o alearga, si ea pe mmine
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

28061982 spune:
Buna dimineata
Eu dau un ceai azi.
Getik sper ca au trecut durerile si raceala si ca azi-noapte ai margelit frumos si repede si te-ai si odihnit.
Dar oare ce-o fi cu linistea asta pe aici?
Camy zicea ca a avut musafiri si are casa cu fundu-n sus si zicea inainte de sarbatori si ca are mult de munca, dar n-a mai intrat nici de-o cafea mica.
MLady parca nu-i sta in fire sa dispara asa. O fi plecata in vacanta pe undeva?
Si restul fetelor? Unde sunteti? Ne-ati lasat balta?

28061982 spune:
Voi v-ati apucat de spalat fulgusorii pe dintisori? Picea are doi jos si sus ies 4 de-o data. Unii au iesit bine, altii sunt pe drum. Dar oricum parc au ramas cam scurti. Probabil cresc in timp.
Deci cu ce ii spalati si va lasa? E ok? Vreau sa ma duc sa ii iau si eu pasta cu degetar din acela. Oare care e mai buna? Nenedent sau nu stiu cum se numea?

allexa06 spune:
Salutare !
Da, intr-adevar Camy , My Lady ? pe unde sunteti ? Uite Camy , ai pierdut startul la dieta .
Alina - eu nu am inceput inca sa spal strumful pe dinti, dar cred ca o sa-i cumpar si eu lui pasta si incepem .El are doi dintisori sus si doi jos.
Getik- spor la margelit
http://community.webshots.com/user/allexa06

MADALINA_T spune:
Sunt si eu pe aici,cu treaba pana peste cap.Puturosii mei s-au trezit azi dimineata la 9.30.Le-am dat sa manance si apoi am facut niste ardei umpluti pentru pranz.Pe la 12 am iesit afara,am intrat la 1.Le-am dat de mancare si acum am o mare dezordine in casa.O sa apuc doar sa strang jucariile,dar cu aspiratorul nu mai dau ca trebuie sa-i culc.Aseara am dat cu aspiratorul,nici nu se vede.Ar trebui sa dau de 2-3 ori pe zi ca sa fie curat.Ai vostri fac asa mizerie?Eu nu stiu ce sa ma mai fac,acum strang,acum e la loc.
O spal pe dinti pe Sofia de ceva vreme,dar nu cu degetarul,cu periuta normala,pentru varsta ei.I-am cumparat si pasta de dinti,dar inca nu-i pun.A stat de la bun inceput,i-am aratat eu mai intai si apoi a stat s-o spal si pe ea.Seara la baita ii dau iei periuta si se freaca singurica.Oricum o mai spal eu o data inainte de culcare,ca ea mai mult se joaca.
Getik,fi-ar sa fie de raceala.Si Ary de ce este asa agitata?Ii mai ies ceva dintisori? Si fi-mea e foarte agitata,dar macar ma lasa sa dorm noaptea.
Ma duc sa ridic fata de pe olita si s-o pun la somnic.

getik1 spune:
eu nu o spal pe dinti inca, cand io-am zis pediatrei a zis ca am inebunit la cap, ca pana nu ii iese dentitia toata sa las copilu in pace, asa ca sunt in filema
inca sa vedem
alexa multumesc
mada cred ca ii mai dauceva maselute nu stiu sigur ca nu pot sa o controlez in gurita ma musca rau de tot
, asa ca o savedem rezultatul.
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar

A_driana spune:
si eu il spal pe dinti pe David cu periuta normala, pt varsta lui (cand imi aduc aminte )...el are doar 2 dinti jos (si mie mi se par cam scurti
), si acuma au iesit 2 sus...nu-i pun inca pasta, nici nu am cumparat inca.
el sta f cuminte la spalat, cum ii spun ca ne spalam pe dinti si vede periuta cum deschide gurita si sta ca la ,dentist'.
i-o mai dau lui cateodata dar el mai mult se joaca, adica incearca sa fac cum ii fac eu, dar nu prea nimereste.
A_driana , de
minunea mea David-Andrei

28061982 spune:
Multumesc pt raspunsuri. Ma duc sa caut doar periuta la farmacie. Sa vad de care gasesc.

MADALINA_T spune:
iubita,nu trebuie sa iei neaparat de la farmacie,gasesti si in supermarketuri si sunt mai ieftine acolo.

sunshine2009 spune:
Si eu imi spal fecioru, cu o periuta mica de dinti pt varsta lui si cu psta de dinti nenedent fara fluour,deoarece el primeste vit d+fluour pana la doi ani. Apoi o sa trecem pe pasta de dinti normala, dar pana atunci mai dureaza, vine oricum inainte vizita obligatorie la dentist. Am trecut acuma la spalat pe dinti de doua ori pe zi, dimineata si seara, la recomandarea pediatrului+dentist. De stat nu prea sta, in ciuda faptului ca de cand a fost nou nascut l-am "sters" prin gurita cu periuta-degetar. Ii dau sa se joace si singur in gurita cu ea, asta parca l-a mai motivat si ma mai lasa sa-l curat.
Inca ceva, pentru ca bunicile pupa intr-una BB-i pe manute, este cea mai sigura cale de a le da nepoteilor bacteriile ce le au ele in gura, inclusiv pe cele de carii...
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate