Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

voiam sa va mai spun ceva de Flavius...el poate sa-si tina biberonul in mana, dar nu vrea mi-a aratat asta de f multe ori...

apoi...la ochisor mai este doar f putin vanat

siiiiii ne-am oprit la cei 4 dintisori

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

camy,nicio problema...nu am nicio graba.... cand poti tu e ok

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, 4 dintisori am bifat si noi !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

buna dimineata

cate o pt fiecare...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

am si capuccino cu lapte pt cine nu este la dieta

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
ne inscriem si noi in ,clubul celor 4 dintisori'
eu acuma servesc lapte cu biscuiti...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

m-am mai linistit, vad ca nu e singurul fulgusor cu 4 dintoci, oricum, vad ca el stie ce sa faca...si se descurca f bine si cu cei 4..

eu sunt la servici, nu cred ca azi voi sta foarte mult, nu ma simt prea bine, imi curge nasul, tusesc...nu stiu daca am febra...sper sa nu...
as putea sa merg acasa, dar acum aman voit, deoarece nu vreau sa raceasca si Flavius...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Eu sunt f bine dispusa, am fost in oras la intalnire cu fetele( de pe forum ) de aici din oras, si a fost super!
Asta imi prinde bine ca nu imi este somn si mai pot ramane sa mai citesc ceva pt examenul de maine .
Camy - da, inca mai este politistu'in concediu si...mai sta un pic, acum face recuperare.Dupa ce termin cu examenele venim la Brasov.
Stefanut , in curand nu va mai avea 4 dintisori, il necajesc vreo 3 acum...am facut niste poze faine,cand am timp le pun.
Sa va spun cum adoarme acum Stefanut : papa inainte de culcare,apoi biberonul cu lapte, care si-l tine singur si-l papa tot la el in patut dupa care il da deoparte si se culca...si se trezeste dimineata la 7,30 sau 8 .Ei, ce spuneti...mi-a venit si mie randul, acum dorm si eu toata noaptea, demult nu mai stiam cum este sa pui capul pe perna seara si sa te trezesti dimineata !Ufff, am baieti mari,ce mai !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Allexa te invidiez rau..cat doarme glusca ta
Cand vii la Bv ne vedem, asa-i????

...si una rece s-a stricat frigiderul...cumparat acum 2 ani si ceva ..si are garantie doar 2 ani ...ca asa e pe la noi la Romanica...totul facut f prost

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

aveti idee de costuri ceva??? ca nu cred sa fie ceva usor, din moment ce nu i se mai aprinde ecranul digitl (asta chiar nu ar fi o problema, dar vad ca desi becul e prins cans il deschid, nu mai raceste ...si congelatorul a inceput sa dezghete

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput