Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 18
A_driana spune:
camy sanatate...baga mult ceai fierbinte si multa multa lamaie si miere, in loc de zahar 
stie careva dintre mamici sa brodeze? vreau sa-i fac un cadou fratelui meu...sa brodez initialele lui, ale sotiei si a baietelului lor pe niste servete de masa din material textil...dar nu stiu sa brodez...
am deschis un subiect cu asta...sper sa ma ajute cineva...
acuma mi-a picat fisa ce cadou sa le fac, si nu ma las pana nu reusesc...sa fie ceva mai deosebit si facut de mainile mele
...am la dispozitie o saptamana 
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
vias spune:
am luat medicamente, sper ca maine sa ma simt mult mai bine 
...am luat si un algoclmin ca sa-mi mai scada febr...nu am chiar mult, doar 38,2..dar parca m-a calcat trenul 

A_driana si Getik, acum m-am uitat la ce mesteriti voi acolo, l-am vazut si pe David tuns 
,e frumusel foc..la fel si creatiile voastre! 

termin ceaiul si ma duc la 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
gabitza35 spune:
nu s-a trezit nimeni?
poftiti atunci la 

... poate,poate ![]()
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
A_driana spune:
eu m-am trezit demult...dar daca pe aici bate vantu' 
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
allexa06 spune:
Salutare !
Am venit si eu , dar sunt cam ocupata , am intrat in sesiune si nu prea mai am timp,dar nici nu prea reusesc sa invat, ba trebuie sa merg cu Razvan la gradi, ba mai vine frate-miu la mine,ba trebuie sa fac mancare, batrebuie sa pape Stefanut...de culcat il culca tati
, adoarme mai repede cu el
si uite asa trece ziua si nu reusesc sa invat mare lucru, cel putin dupa ce vine si Razvan, nici atat 
A_driana - eu m-as pricepe sa brodez cateva initiale,poate la ceva mai complicat, nu...dar nu este asa de greu...traseaza-ti pe material cu un creion conturul,foate putin,doar cat sa te ghidezi tu, sa iasa bine si apoi cosi cu acul,punct langa punct , umpli locul,dar trebuie foarte aproape.Totul e sa respecti aceasi latime si cusatura sa fie deasa.Nu stiu daca ai inteles ceva...dar banuiesc ca in mare stii si tu![]()
Legat de biberon,Stefanut isi tine singur sticluta cu lapte si papa asa si seara si dimineata, dar asta de curand, de vreo doua saptamani.
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
alexa spor la invatat
mersi, am gasit intr-un final un model ff usor de facut...asa voi face...acuma trebuie doar sa gasesc servetele 
ma bucur ca mai sunt copilasi carora pana nu demult li se tinea sticla de lapte...ca auzeam prin jurul meu numai de copilasi care-si tin singuri sticla de la 9 luni...
azi dimi i-am dat sticla in patut, asa intins...a tinut-o, s-a mai jucat cu ea...i-o mai ridicam eu...progresam si noi...
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
28061982 spune:
buna
eu aseara i-am facut o bluzita de vara lu' fimea... cusuta de mana ca n-am masina de cusut
m-a apucat plictiseala si d-aia... mai am de cusut doua gauri de nasturi si tivul de jos si e gata dar azi n-am chef
vreau sa ii fac un fotoliu puff numai sa ma duc sa va daca gasesc bilute inainte si daca mai merge masina de cusut ileana care e la socra-miu (pe care treb sa ma invete sotul sa o folosesc), daca nu il cos de mana si tot ii fac
am cumparat unul pt nasica mica si a costat 1 mil si ceva si e cam maricel pt a mea, asa ca ... incerc sa fac sigur. sunt hotarata
Adela isi tine biberonul singura, cam de cand am inceput cu biberoane pe la 11 luni. In rest bea din sticluta cu pai sau din canuta cu cioc. cu aia cu cioc daca se joaca se mai uda pe ea. e mai sigur bidonasul cu pai
acum face caca la olita dupa fiecare masa de panz si macar cu un pampers murdaricios m-am scos ca ea face si dimineata cand se scoala, dar are in patut 2 maimutoaie cu care se joaca pe muteste cand se trezeste si il face pe cacutza pana o aud eu ca s-a trezit![]()
se suie singura in canapea si pe un scaun rotund gen fotoliu si se da jos si mi se urca pe mobila langa lcd si trage de el... partea asta il aduce pe taica-su la disperare si daca nu ii zice "nu adela" pana oboseste
e scandal mae cu tv-ul ala. Eu ziua nu ma uit si tin pe mobila o cutie mare sa nu mai aiba loc unde sa se suie![]()
de vreo 2 saptamani mananca si ea bine, adica sunt multumita de masa de la pranz ca mananca tot: ciorba, felul II si biscuite. In rest mesele sunt mai usoare,adica cereale, putin pireu sau orez cu lapte, speghete si tot asa
voi le-ati dat mazare la bebei ca adelei ii place f mult mai ales daca ii dau boabe si le baga ea in gura![]()
ce rau imi pare ca n-am instalat picassa ala sa vad si eu fulgusorii
si sotul meu e si cpos si nu vrea sa instaleze... off it-ustul lui peshte cu arolele lui chiar ma enerveaza cate-o data
camy sanatate multa sa te pui repede pe picioare si... mi-a placut partea cu vinu fiert parca as vrea si eu ca acum vne iar soarele si nu mai merge... o idee pt diseara![]()
nush ce sa mai zic ca si asa am scris tot ce mi-a trecut prin cap asa ca va
pe toate
gabitza35 spune:
Alina,eu le-am dat de vreo cateva ori mazare cu pui,a fost bun, dar am blenduit-o pe motiv de coji.O singura data am pasat-o cand am facut cu o mazare cu bob f mic,la borcan,de la Megaimage
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
A_driana spune:
aly spor la cusut...sa ne arati poze...te-ai molipsit? ![]()
David nu stie bea cu paiul, in loc sa traga, el sufla 
eu ii dau demult mazare la David, ii place...si fasole verde, conopida, varza, brocoli....dar nu f multa o data...
dar ce trebuie instalat la picasa? te loghezi cu contul si parola si gata (fetelor corectati-ma daca gresesc)
noapte buna
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
vias spune:
Buna seara si de la mine...azi m-am simtit tare rau, iar la servici a trebuit sa-mi termin un proiect, inainte sa plec...ma simt si cum rau, dar totusi, mult mai bine ca ieri..
In primul rand, Gabitza, pls sa nu te superi pe mine ca nu am trimis nici un mail, dar din pacate, pana in we nici nu o sa pot...sper sa mai poti astepta pana duminica, atunci o voi avea pe mami la mine 

allexa bafta multa la invatat si la examene
mai e inca politistul in concediu?????..ce viata pe voi 
A_driana sunt convinsa ca o sa-ti iasa broderia frumos!!
Si acum, 2 rugaminti la voi am si eu ![]()
1. va rog sa intrati cele care aveti cont pe facebook, la adresa lumea mamicilor, si sustineti cauza celor de l Pampers, Unicef-DC!!!
2. am adus un nou caz la umanitare, este vorba de un baietel pe nume Darius (asa ca si pe puiul meu) si are malformatii multe la inimiora, cine poate sa-l jute cu orice suma, e binevenit!!! 

Cazul lui, il gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160233
multumesc!!! 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE