Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 17
A_driana spune:
pe contul nov.dec009 (parola o stii tu)...unde ai si tu poze cu ariciu...folderul A_driana...acolo sunt toate pozele noastre...ultimele sunt cele actuale
eu acuma ii fac la David orez in lapte, pt masa de la 17
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
ady dupa ce ma lasat durerea de masea am gandit limpede si am descoperit unde sunt
. super piciul tunsulit
si cuburile sunt belea
, spor si tie la mesterit si sa iti ia sotu masina de cusut eu am masina super tare performanta dar sunt bata
mai degraba se pricepe cez decat eu

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
gabitza35 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BoboMom Imi trimite si mie cineva parola pt Picasa, please? Laura de Nicholas |
Laura ai PM
Dragos si
Eva _30.11.2009mucosii
poze
busymummy spune:
Hey, fetele
In primul rand, vreau sa o felicit pe
Pisko si sa-i urez multa sanatate micutei
.
In al doilea rand, bine ai venit, Bobomom
Hai sa va zic de mine un pic... imi e
ca nu am mai scris, dar am citit tot timpul ce scriati voi... pur si simplu nu am apucat sa mai si scriu
...
Baietii mei sunt bine, Andi e in faza "prepubertara", cum ii zic eu - vrea sa se faca vedeta rock
. Vlad inca se lupta cu cei doi incisivi si 4 masele care ii erup toate odata... si nu prea doarme bine in unele nopti, insa de vreo saptamana a renuntat la laptele de noapte

Si eu sunt un pic ingrijorata ca Vlad nu vorbeste, insa merge non-stop... cat e treaz merge
... mai nou a invatat sa se invarta in picioare si se invarte pana ameteste si cade in fund![]()
We viitor mergem la munte 4 zile, doar noi cu Andi, fara Vlad... ca sa putem sa ii acordam niste "special time" doar pentru el
Va pup si sa nu credeti ca daca nu comentez, nu "urmaresc" tot![]()

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
pishko spune:
busymummy Multumim pentru urari
. Multa sanatate va dorim si noi! 

pishko
+31
si
mihai 28.10.2009
A_driana spune:
mummy nici David nu vorbeste, dar eu nu ma ingrijorez...tu de ce esti ingrijorata?
vorbeste el pe limba lui, intelege tot ce ii spun...umbla non stop...eu zic ca-i ok....bine, as vrea sa zica si el cuvinte...dar nu zice nimic, asta e...o sa zica el...
a descoperit si el cum sa se invarta si apoi ameteste si cade in fund ![]()
fete, copilasii vostri beau singuri lapticul dimi si seara, in patutul lor (sau unde il beau ei)....le dati sticla plina si vi-o inapoiaza goala? ![]()
ca David si acuma bea ca un bebe...in brate la mine sau la tata'sau...ii dau sticla dar nu vrea s-o tina...sau se joaca cu ea si stropeste toata casa cu lapte...
sticla de apa o tine singur, dar numa daca i-o pun eu in mana...el imi aduce sticla, ii dau jos capacul si el deschide gurita sa ii dau eu....daca i-o dau in mana o tine el....cred ca ii lenes...si vrea sa i-o tin eu...
dar cu laptele cum sa fac? pana cand sa-i dau eu? ii vreo pb asta? o sa invete el mai tarziu?
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
gabitza35 spune:
Adriana, si eu aveam in persoana Evei un personaj lenes cam cum ai tu
. Dragos isi tinea singur biberonul de mult,cred ca de la 9 luni, Eva, pana acum o luna nu voia si pace. Pana atunci ii dadeam sa pape in pat/canapea pe o perna mare si ii tinea meu biberonul.De la un mom dat o lasam sa inceapa sa suga si incet il lasam in jos sprijinit pe pieptul ei.Cum nu ii mai venea lapticul in gura,trebuia sa puna mana sa ridice sticla si asa ramanea,nu o mai ajutam. Am facut asta cateva seri , apoi am inceput sa-i dau direct biberonul in manute si nu a fost problema. Acum fiecare isi bea lapticul in patut si eu recuperez sticlele goale ![]()
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
A_driana spune:
ok, gabitza mersi, m-am linistit...credeam ca al meu ii unicul ,specimen' care nu vrea sa-si tina singur sticla cu lapte...o sa mai incerc...numa ca nici nu prea imi convine sa fie lapte ,lipicios' peste tot
...
feteeeeeeeeeeeeeeeeeee, unde sunteti?
faceti prezenta, 'nteles?
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
vias spune:
eu ma simt foarte rau, am racit foarte tare...am facut 2 cani cu vin fiert, scortisoara...buuuuuuun...sper sa se vada si rezultatele...
cum merg sa-mi fac si un fervex si o cana cu ceai cu lamaie...![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE