Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata....

Mlady,ce bine ca Becca se face bine..cu mersul stai linistita ca reincepe ea cand va considera ca e momentul,nu ramane la 4*4.Parca erau mai protejati cand decat busilau, acum mereu trebuie sa stau cu ochii pe ei,afara pe Dragos nu mai e chip sa-l tin in carut,prin casa da ture dar nu prea se uita pe ce calca si nimereste deseori cate o jucarie care-l dezechilibreaza si cade . Nici el nu se ridica singur de jos, se agata de diverse mobile sau se sprijina in jucariile mai mari (antemergator, masa de activitati,masinuta)

La noi se lasa cu urlete la schimbatul pampersului,mai ales la Eva ... iar zgomotul de fond la mine in casa sunt tipetele.De dimi si pana la culcare astia doi tipa mereu,tipa unul la altul cand isi disputa jucariile,tipa cand se "fugaresc", fac concurs care tipa mai tare (stau unul in fata altuia si tipa pe rand si rad),etc.
Ai vostri tipa asa de distractie sau decat la mine se amuza cu nervii mei...si mai ales ai vecinilor? Cred ca fac azi un filmulet sa vedeti cam care-i treaba

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata
l-am tuns pe David si spre surprinderea noastra a stat nemiscat pana a fost gata (semn ca a vrut sa fie tuns )...niciodata nu a fost tuns..
el avea mult par si lung in spate, in fata scurt si rar, si era asa moale si pufos ca la o pisica...de data asta l-am tuns zero, sa creasca tot unifrom...si l-am tuns acuma ca pe cand vine primavara sa-i fie crescut putin....sa nu fie atunci si fara caciula si fara par....acuma oricum poarta caciula...
si dupa fiecare trezire era tare ud in spate, si parul si hainele transpirate, si mirosea asa acru cand se trezea...azi dimi nu a mirosit a acru, a mirosit a sampon cum l-am spalat aseara
ii sta bine, ii chestie de obisnuinta....tata'sau zice ca ii mai frumos asa (el care nu vroia tunsul)
si la David ii place...se vede in oglinda, rade si pune mainile si se freaca pe cap si rade...

gabitza al meu fff rar tipa

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata si de la mine...sunt la servici, fara absolut nici un chef as vrea sa ajung acasa..sa ma trantesc in pat si sa lenevesc ..ce bine ar fi....

Vorbeati de tipete..si Flavius tipa dar mie imi place.... e semn ca e vesel..
Nu-mi place cand urla ca nu fac cum vrea el.. vad ca a inceput deja sa se tranteasca pe jos..urasc chestia asta...dar in mom cand se lasa in jos..eu ii dau drumul...sa-si faca numarul si apoi face tot ca mine

A_driana sa-i fie de bine tunsul lui David..poze ceva???????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy mersi

am pus pe picasa poze cu David inainte si dupa tuns...cu cubul ,magic' ...si cu cele 6 cuburi mici...daca sunteti curioase puteti viziona...

am in gand sa-i mai fac ori un sarpe din ala lung lung...ori o broasca testoasa mare din material...inca ma gandesc si imi incarc bateriile dupa atata cusut...ca la cubul ala mare pana am cusut fiecare latura in parte, si pe fiecare alt model, m-au usturat degetele...
mi-a promis sotul ca daca ne mutam imi face cadou o masina de cusut ...asa mult imi doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

salutare ce facetii?
ady sa ii fie de bine tunsulici fulgusorului, poze
fug afara cu ary
va las aici sa vedetii ce am mesterit azi cat a dormit picea
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

getik ff faine martisoarele...sa ai super mega ultra vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Adriana,tare frumusel e David tuns,nu ca inainte nu ar fi fost,dar acum pare mai expresiv
Iar cubul mare m-a dat pe spate...l-ai cusut la mana? Si imaginatie .... Se pare ca numai fete talentate printre mamicile de fulgusori ... eu nu am niciun talent,dar e musai sa-mi descopar si eu unul

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

gabitza mersi ...mi se face inima mare mare daca imi lauzi ,creatiile'...
da, sunt cusute toate cu mana, ca nu am masina de cusut...dar trebuie sa recunosc ceva, la cubul mare m-am inspirat de la unul pe care l-am vazut la magazin pt copii...de la primii pasi ,invata sa te imbraci'...ala ii mai frumos, mai colorat...dar nici de al meu nu mi rusine ...
si mami si prietena mea zic ca David asa tuns arata ca un baiat de 3 ani, arata mai mare...pt noi oricum ii cel mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, piticii sunt bine, incepem sa simtim cum e "viata in 4", ceea ce va dorim si voua cat de curand !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

getik ff faine martisoarele...sa ai super mega ultra vanzare

mersi mult adi, undeai pozele pe picasa ca nu mai gasesc

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput