Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura si eu mai am probleme cu trezitul d epeste noapte a lui Pinky. Am observat ca daca primeste iniante de culcare un biberon de lapte cu cereale (un fel d ezeama mai lunga), nu e mai trezeste nopatea. Adica doarme de la 11 pana la 7 dimineata. Daca, refuza sa pape biberonul asta, sigur ma trezeste pe al 3 - 4. Incerca si tu. Poate scapi cu doar una sau doua treziri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Dankutza,tu ai gasit o solutie pt trezirile lui Pinky.
Eu am deja 3 luni de cand ,in biberonul de seara alaturi de 7 masuri Lp ii mai pun lui Dragos si 4 masuri cereale (somn usor/noaptebuna/vise placute...nu stiu acum exact,cele de la nestle,doar acestea i-au placut).I-am introdus cerealele exact in scopul eliminarii trezirilor nocturne...rezultat zero.Si acum mananca noaptea,un bibe mic de lapte 120 ml,in intervalul 1-4; a avut decat 2 sau 3 nopti in care a dormit pana la 5. Ultima masa noi o luam mai devreme decat Pinky,cel tarziu la 21.30,pentru ca la 22 se doarme.

Eu o sa incerc varianta diluarii laptelui ala nocturn(asa citisem pe undeva,trebuie sa caut sa vad unde), poate va considera singur la un moment dat ca nu se mai merita trezirea .
Nu m-ar deranja acum asa mult trezirile astea,m-am obisnuit,dar prin primavara am ocazia sa golesc camera lor de mobilele vechi si sa le trimit cu un camion la tara. Cu aceasta ocazia va pleca si canapeaua pe care dorm eu acumsi ma voi muta in dormitorul conjugal-deaici va trebui sa vin cu bibe,etc;la ei le voi amenaja mai adecvat varstei lor

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna ziua..

vad ca unele dintre voi mai aveti probleme cu trezitul noaptea..de fapt si Flavius se trezeste mai spre dimineata, dar fug repede si-i fac un biberon..si in 98% din cazuri adoarme la loc, celelalte 2% ramanem sa ne jucam
Gabitza mi-ai adus aminte ca trebuie sa proiectez un sifonier pt camera lui Flavius..care sa aibe aceeasi linie cu restul... ca si eu trebuie sa mai schimb una, alta..plus ca as vrea sa reduc nr jucariilor din camera..de fapt din casa..as face un pachet pt vreun orfelinat ceva... ca nu mai avem pe unde calca de cate sunt..si am zis si eu pas cumpararii jucariilor...are prea multe si parca nu mai au nici un farmec

Noi am facut o incercare si i-am cumparat nr 5 la pampers lui Flavius si am cumparat dealea speciale pt baietei..si acasa am observat ca sunt tip chilotel...sunt asa faine..si parca tin si mai mult
Era cam nedumerit Flaviusica ce-i dau pe el..

buuuuuuuuuun..si pt ca azi e ziua lui Pustache...implineste 33 de ani
sunteti servite

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

eu nu mananc nimic..pt ca sunt la dieta, ok???????
dar am mancat ieri de mi-au sarit falcile

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Camy - La Multi Ani sotului !Sa fiti sanatosi si fericiti...pana la adanci batraneti .Petrecere frumoasa !

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Allexa multumesc...dar asta cu petrecerea......gata..s-a terminat..a fost ieri..azi poate doar noi doi

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

salutare
raspund si eu pe fuga...
camy si David a avut un pachet de chilotei pampers, dar ii puneam numai noaptea...ziua nu-mi placea sa-i folosesc...
La multi ani sotului, sa-i dea D-zeu sanatate si fericire
succes cu dieta
lauraB mersi

am vazut poze cu fulgusori ,noi'....f frumosi, baieti mari, gata cu bebeluseala
v-am pupat

p.s. azi il tundem zero pe David, pt prima data...am emotii, sper sa stea....sotu' ii ,plange' parutul, el nu vrea sa-l tunda

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Camy, firma lui Pustache are site ceva? Cam trebuie sa incep sa gandesc si eu amenajarea camerei lor,pana acum ce am vazut pt gemeni era cu paturi suprapuse si nu vreau asta pana pe la 7 ani cred. Ma gandeam la patuturi puse tot in L ca acum,intr-un colt,deasupra o comoda comuna, niste rafturi,etc ... nu stiu exact dar sa ramana si spatiu de joaca,si dulap de haine.... cred ca alt apartament

mucosii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Camy, firma lui Pustache are site ceva? Cam trebuie sa incep sa gandesc si eu amenajarea camerei lor,pana acum ce am vazut pt gemeni era cu paturi suprapuse si nu vreau asta pana pe la 7 ani cred. Ma gandeam la patuturi puse tot in L ca acum,intr-un colt,deasupra o comoda comuna, niste rafturi,etc ... nu stiu exact dar sa ramana si spatiu de joaca,si dulap de haine.... cred ca alt apartament

mucosii

are un site vechi...de cativa ani cred...nu e pus nimic actual (deoarece ii merge f bine asa...in general a lucrat pt cineva si a fost recomandat mai departe)..si atunci facea mai mult binale.
In primul rand Pustache face numai lemn masiv (ceea ce e mult mai sanatos, mai ales pt copii, dar si pt noi oamanii) din pacate, lemnul masiv e si mai scump....numai bradul e mai ieftin..dar e si indicat pt copii, deoarece e esenta moale.
Cristi lucreaz numai pe comanda. Adica omu' spune ce doreste..daca e nevoie se ofera variane si idei..si se alege de catre client in final modelul dorit.
Daca te intereseaza iti trimit pe un mail poze cu ce a facut el (si in camera lui Flavius tot el a facut..patutul..de fapt, toata mobila noastra )..astea le poti vedea si in pozele de la semnatura mea.

..eee...e ca am vb ca un adevarat inginer ce sunt????
daca te intereseaza, imi spui si-ti trimit poze pe mail..ca sa vezi mai multe

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Camy,ma intereseaza camere de copii...ca nu am nici idei clare pt a da o comanda. Probabil la asta voi ajunge,la a comanda mobila...

Adresa mea de mail gabrielabarbu2004@yahoo.com

mucosii

Mergi la inceput