Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Cami, multa sanatate si putere tatalui tau si condoleante pentru bunicul sotului.
Bafta cu tinutul regimului, tie si tuturor celor care s-au apucat! Incepusem si eu tot cu o dieta sanatosa, pe cat posibil cu alimente organice si in portii mai mici asa incat sa ma incadrez intr-un numar de calorii pe zi. In plus in perioada respectiva luam zilnic pastile de "Evening Primerose Oil"- habar n-am cum se numeste in romana- si "Conjugated Linoleic Acid", despre ambele se zice ca ar ajuta la slabit. In cazul mei, in 6 saptamani am avut rezultate multumitoare: -3 kg. Din pacate am intrerupt totul cand am intrat in spital cu Diana. In perioada aia am mancat haotic si am abandonat pastilele. Din fericire chiar dupa intrerupere si dupa mesele mai bogate din perioada Craciunului si Revelionului, observ ca nu am pus la loc decat 1 kilogram. In curand voi relua si eu regimul.
Acum cateva zile am citit ca te intrebai cum poti sa educi un copil mic. Fiecare parinte va proceda in final cum va crede de cuviinta. Eu am observat ca la copii (mei) mici nu obtin rezultate bune daca le zic "nu", si nici nu pot sa bag frica in ei. Cel mai bine e sa stau cu ochii pe Sophia si cand se apropie de ceva periculos sa-i distrag atentia. Din experienta cu Diana stiu ca la varsta asta merge foarte usor. Cand va mai creste insa, o sa trebuiasca sa ii explicam (de sute de ori, probabil), de ce ceva e periculos.

Sunshine, condoleante pentru unchiul tau.
Spor la serviciu! Nu e usoara readaptarea, mai ales ai un pui mic care ramane acasa (sau la day care).

Bine ai revenit, Laura! Am sa ma uit si eu putin mai tarziu la pozele tale, sa vad cat de mare a crescut cavalerul vostru.

Am vazut ca ati scris despre olite- noi nici nu am incercat paa acum. De pe la 1 an jumatate incolo, cred ca o voi pune. Din cate am mai citit pe ici pe colo, se poate incepe oricand intre 1 si 2 ani, in functie de cat de pregatit e copilul.

Din pacate acum trebuie sa ma opresc din scris ca sa ma apuc de treaba. Azi avem in plan sa reorganizam un dulap de haine. Eu trebuie sa scot totul din el si sa-i spun lui Andrei care e planul, el va instala sinele si rafturile, iar eu va trebui sa repun totul la loc la sfarsit.

Pana revin, va pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

chiar asa..ce liniste e aici

LG fain de tine ca ai asa vecina. Iti spun sincer ca prerea mea despre americani, era ca sunt mai distanti asa..nu m-am asteptat la asa ceva. Si legat de sot, trec si zilele ramase pana la sosirea lui....stii si tu cat de bine o sa fie atunci

LauraB spor la sifonarit ma asteapta si pe mine ast...dar mi-e o leneeeeeeeeeee

azi am fost la urgente cu Flaviusica, s-a lovit in parc la ochisor in leagan ...i-a curs sange...are un hematom destul de urat si asa plangea mititelul
Nu a patit nimic grav , multumesc lui DD!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Au Camy dar ce s-a intamplat ?Cum s-a lovit in leagan?Offf, mititelul, dar imi inchipui ce sperietura ai tras .Pupici de la noi sa-i treaca repede

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Laura, dar Bobo e deja baiatel in toata regula! Are fetisoara de copilas, nu mai e de bebel.
Noi am dormit cu Sophia in pat pana cand a inceput sa se miste atat de mult incat risca sa cada din pat, cu toate aparatorile puse pe lateral. Ca si la voi, la un moment dat Andrei s-a mutat in alta camera, ca sa ne lase noua loc mai mult de sucit si rasucit. Insa de la un moment dat incolo era prea mare riscul ca fata sa cada din pat din cauza ca incerca sa sara si peste mine, si peste aparatori- a trebuit atunci sa o reobisnuiesc cu patutul ei.

Alta problema mare avem insa noi acum: cea mica se trezeste de 3 ori pe noapte, de foame. Pana nu primeste lapte nu se potoleste (si plange tare, loveste in marginile patului, nu merge sa-i dam apa ca sa se linisteasca). Nu am idee nici macar cum as putea cel putin sa-i raresc trezitul in timpul noptii.

Pishko, deja esti in saptamana 30??? Ce repede trece timpul. Inca 10 saptamani si scoatem "agitatele" ... Sarcina usoara in continuare.

A_driana si Getik, spor la mestereala, fetelor cu maini dibace! Care sunt urmatoarele proiecte?

Cat despre pus cuburi unul peste altul, Sophia incearca dar nu-i reuseste. Nu are inca rabdare sa le migaleasca pana le potriveste, asa ca mi le intinde mie sa i le aranjez ca apoi sa aiba ea ce da jos

Lady, pupam fetele! Sanatate Beccai, sper ca e mai bine acum cu burtica si cu raceala. Uff, bietul pui, trebuie sa faca si vitamine intravenos???

Alina, pai ca si Adela, Sophia tot cracanici merge. Dar eu cred ca e fie din cauza ca are diaperul, fie ca sa fie mai stabila, ori poate din amabele cauze combinate. Oricum, asta mica a mea nu pare sa aiba probleme cu lipsurile de vitamine ori calciu. Medicul ne-a recomandat totusi un supliment de vitamina D, si asta pentru ca aici unde locuim noi nu e suficient soare in special iarna.

Allexa, sper ca sunteti bine dupa vaccin. Noi dupa cele 4 vaccinuri facute deodata la 1 an, i-am dat preventiv Sophiei Tylenol. O fi ajutat-o sau nu medicamentul, nu pot spune precis, ea insa s-a comportat excelent si nu a parut sa aiba nici o reactie negativa.

Magda, imi cer scuze ca indraznesc, de ce va internati? Va tin pumnii sa fie bine sa sa veniti cat de repede sanatosi acasa.

Roxy, ce bine imi pare sa te revad!. E bine cu mami ca ajutor, stiu din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

LauraB daaa Mi s-a strans stomacul cand am citit ca scoateti agitatele. Inca nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin si vom fi 4. Acum 1 an si vreo 3 luni mi se parea ciudat ca n-o sa mai fim doar doi ci 3, si acum... Ma crezi ca inca mi se intampla sa mai uit ca sunt gravi, si cand misca asta mica ma gandesc ce-oi fi mancat Doamne de ma forfaie stomacul chiar asa Ma gandesc poate Sophia are un peseu de crestere de cere sa pape asa des noaptea. Ei in perioada au niste faze de nici nu stii ce sa crezi. Al meu seara il apuca sa bea apa si cere intr-una. Uneori bea atat de mult ca nu-si mai termina laptele de nani. Va doresc sanatate multa tuturor mai ales Dianei .

Camy aoleu ce sperietura trebuie sa fi tras! Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau. Ma bucur in schimb ca ai reusit sa-i fentezi pe hotii aia

pishko +31
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, prin ce-ai trecut, saraca de tine si saracul Flaviusica! Bine ca e bine. Pupici de la noi! Da, e de treaba vecina. Ai dreptate ca multi sunt un pic mai distanti, sau nu neaparat distanti, dar nu se baga in viata celorlalti cum suntem noi obisnuiti din Ro, iar ajutorul de cele mai multe ori ti-l dau daca il ceri. Dar sa stii ca nu-i rau sa fie oamenii mai privati si sa nu stie tot ce se intampla in ograda vecinului

Laura, da, am baiat mare Dar sa stii ca pare mai mare in poze decat e in realitate. Asa il vedea si mama in poze si pe webcam si cand a venit aici s-a convins ca tot bebelul lui mami e

Bobo doarme la el in pat, respectiv in camera lui. Acum sa vedem cum o fi cand se trezeste, ca de adormit nu au fost probleme, a adormit in maxim 5 minute, cu mine langa el. Am luat toate masurile de precautie, zic eu, sa nu fie probleme chiar daca ar cadea sau s-ar da jos din pat. Patul lui e mult mai jos decat patul in care dormea cu mine. Acum sa vedem daca va fi ok cd se trezeste intr-un 'loc nou'. Oricum sunt pe faza (cu monitorul) sa ma duc imediat la el. Si acum mai e inca o chestie. Oare o sa mai pot EU sa dorm fara el?? Si de bine ce ma bucuram ca mai avem doar 3 nopti fara Daddy, am aflat ca de fapt mai sunt 4, pt ca marti trebuie sa lucreze pana la 6, asa ca o sa vina miercuri la pranz. Inca n-a schimbat biletul de avion. Speram sa nu avem surprize si sa nu mai fie locuri la zborul de dimineata, miercuri. Offf.... si bunicii tot bolnavi sunt si nu putem conta pe ei. Acum o sa ma relaxez un pic cu cartea lui Ricky, dupa care ma duc la nani. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Laura, ne internam pentru ca vor incerca sa ii scoata lui Rares medicatia cu aspenter si trebuie tinut sub observatie sa vada daca se inchide shuntul si cum reuseste inima sa oxigeneze sangele fara acest ajutor.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Camy sper ca e ok Flavius.of Doamne cum naiba s-a lovit.???

Il pupa cu drag si Mateiutu sa treaca buba

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Moama cata lume pe aici ce ma bucur
Flaviusica e bine, doar ca e vanat si umflat si ploapa ii "cade" putin peste ochisor, dar vad ca pe el nu il deranjeaza am mers si azi la dr si a zis ca e bine puiul meu..acum doarme

Eu am facut curatenie, ca astept lume la masa mai tz, la un tort tirmisu asta asa, inainte de supersieta ca sa il sarbatorim pe Pustache

Va pup pe toate, Magdaz_ina ii tin pumnii puiului mic, Doamne Ajuta!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, la multi ani! Sa-ti traiasca sotul! Sa fiti sanatosi si fericiti! Ma bucur ca e bine Flavius

Mergi la inceput