Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

din pacate nu vad nici un mail de la ei... la naiba
Deocamdata am fost draguta cu ei, ii mai las asa o zi, doua, apoi le voi scrie eu cateva, de nu o sa le mai trebuiasca nimic

Lady..ziceai de Flavius...Flavius face ce face si Becca ta, in proportie de 95% cred... cand citesc de ea..citesc de Flavius..
El este un veritabil scorpion, care isi cunoaste foarte bine interesele, ma cunoaste si pe mine..si uite asa..se joaca pe degete cu mine

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

va spun ca am inima cat un purice...cu astia de la hotel...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

My Lady Stii ca si maimutelul meu a avut o chestie de genul ast acum zici tu, tusea f urat si era si ragusit si nu dormea noaptea bine si niic ziua din cauza secretiilor. Si l-am dus aici la doctor si nu i-a dat nimic, a zis ca o sa-i treaca de la sine. Eu totusi i-am dat niste panadol si i-am pus pus apa de mare pe nas spray sa-i mai eliberez caile rspiratorii si i-a trecut in cateva zile.

Camy esti tare!!! Acum esti leoaica, acum pisicuta! Tin pumnii sa se rezolva problema

pishko +31
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

my lady eu i-am usurat respiratia piticului si cu pulmex baby aplicat pe piept si spate seara inainte de a-l baga in pat si olynth aromapterapy pastile....functioneaza pe principiul aparatului de tantari...degaja miros de eucalipt, din farmacie si de la N treziri, ca si tine urm seara nu s-a trezit deloc. va pupci

Mergi la inceput

pai...nu prea imi sta in fire sa fiu pisicuta ..dar stiu ca de multe ori ajuta mai mult sa fii blanda decat leoaica...

sper ca pana maine sa se rezolve situatia

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, sper sa reusesc sa scriu mai multe si mai la obiect dupa ce ne intram in normal cd vine Daddy acasa. In legatura cu ajutorul (stiu ca a intrebat cineva, dar scuze ca nu mai stiu cine, pt ca am citit pe parcursul intregii zile atat cat am reusit) - mare ajutor nu am. Socrii mei au fost de doua ori sa dea zapada si o data in vizita (de cand e Daddy plecat). Ar mai fi venit saptamana asta, dar s-au imbolnavit amandoi - circula o viroza la stomac si a inceput socrul meu, dupa care a luat si soacra-mea (sper sa nu luam si noi!). Am o vecina/prietena care a fost de cateva ori la mine, inclusiv in seara asta. Ca niciodata (in ultima vreme) mi-a luat aproape o ora sa-l culc pe Bobo, asta probabil pt ca stia ca e cineva in casa (vecina ma astepta sa mai stam de vb dupa ce-l culc). Intre timp, ca sa nu stea degeaba, mi-a spalat vasele si a aranjat jucariile in sufra A fost f draguta. Stie ca nu prea are cine sa ma ajute si cand are ocazia o face ea (mi-a mai spalat o data vasele, dupa ce m-a convins sa o las, ca nu voiam). Dar nu vreau sa ma plang. Chiar daca nu-i usor, nu as schimba nimic, pt ca bucuria pe care ne-o da Bobo nu se compara cu nimic si merita orice sacrificiu.

Cami, sper sa rezolvi cu excursia. Era sa o patesc si eu la scurt timp dupa ce am venit aici, cand m-am lasat 'imbarligata', dar am iesit sa scap, dupa lungi si neplacute convorbiri la tel. Bafta!

Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori! Va pupam!

Mergi la inceput

hello si de la mine vin cu si capuccino

mai..eu cred ca o rezolv.....macar am fost isteata si am datele de pe contul unde am rata de la apartament. Si acolo nu tin bani, bg doar in ziua cand trebuie sa platesc rata...si am primit ieri mail ca daca nu alimentez contul (ca astia au si vrut sa-mi ia banii ) in 24 de ore mi se anuleza concediul
sper sincer sa o faca

acum piciul meu a adormit...asa ca ma apuc de curatenie...si sa vad ce sa pregatesc de papapt maine..ca sarbatorim ziua lui Pustache.
Luni face omu' 33 de ani!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
mai..eu cred ca o rezolv.....macar am fost isteata si am datele de pe contul unde am rata de la apartament. Si acolo nu tin bani, bg doar in ziua cand trebuie sa platesc rata...si am primit ieri mail ca daca nu alimentez contul (ca astia au si vrut sa-mi ia banii ) in 24 de ore mi se anuleza concediul
sper sincer sa o faca

Super tare faza aceasta !!!

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Camy, super! E clar ca anuleaza

Mergi la inceput

Wow, e liniste vad. Eu l-am culcat pe Bobo si trebuie sa ma duc la treaba. Am o gramada de facut prin casa, dar ma simt cam epuizata. Of, mai sunt 3 zile!
Sa va zic cum papam noi fructele: Nicholas mananca mar intreg de ceva timp Tot vedea merele in cos pe masa si-mi cerea (in principiu sa se joace cu ele, banuiesc) asa ca o data i-am dat un mar spalat, dar necuratat, pt ca am crezut ca doar se va juca cu el, dar de unde, ca a inceput sa muste din el Asa ca acum i le curat si scobesc negrelile de la cotor si i le dau asa. Ii place tare mult sa muste din mar. Nu-l termina, fireste, dar papa destul. Ii dau in continuare si fructe de la borcanele si fructe proaspete. Ii dau si cubulete de fructe la punguta de la Gerber - sunt freeze dried (habar n-am cum e procesul asta, dar la ingrediente e trecut doar fructul, deci banuiesc ca nu au zahar sau altceva adaugat). Ii plac foarte mult.

Mergi la inceput