Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

My Lady - la noi in oras sunt 5 crese de stat.Cea la care a fost Razvan a fost renovata de Unicef, baile erau super, patuturile si mobilierul noi.Pe Stefanut il vom da la alta pt ca acum stam in alt cartier, in centru si cresa este in fata blocului nostru, trebuie doar sa traversam si la timpul ala,cand mergea Razvan la cresa asta de aici de langa noi era mai buna decat cea la care mergea el...deci e f ok si pt Stefanut

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara, buna seara

vad multa lume pe aici..si ast nu poate decat sa ma bucure f tare.

MagdaZ_ina am vazut pozele cu puii tai. Nu-ti mai spun cat de frumosi si dulci sunt, ca tu stii deja asta . Va tin pumnii la Tg Mures...sa veniti cu vesti din cele mai bune Sanatate multa!!!

Vad discutii despre crese...mie nu imi plac...niciuna...dar stiu ca daca nu as avea ce face, as ajunge si eu acolo cu Flaviusica
Sunt convinsa ca voi veti face asa cum e cel mai bine pt puii vostrii!

Flavius vad ca iar si-a decalat somnul doarme de la ora 17:15 deci va imaginati cat de matinali suntem

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

si mor de nervi pe tastatura asta ...merge mai greu decat un melc

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

My lady sanatate multa Rebeccutei, offff

ema darling...multumesc din suflet!
am vazut ca azi erai pe FB...dar am o dispozitie de kko..si nu am puput vb cu nimeni..

colac peste pupaza fetelor..Rebecca mea, de la vantul de ieri a facut secretii in gat..respira greu si tuseste ca un magar..am sunat pediatra si mi-a zis sa ii dau Bronhexim 10 picaturi de 3 ori pe zi, 5-7 zile!

cand am zis eu ca atunci cand vin..vin toate odata
sunt franta, casa e vraiste, trebuia sa fac baie..abia am bait-o pe broscutza,am culcat-o..ma duc sa ma spal pe dinti..si la somn..bateriile sunt epuizate!
somn usor gagici si pitici!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci de (re)primire! Sunt extenuata, asa ca n-o sa pot sa scriu mare lucru. Aveam de gand sa raspund fiecareia, dar scriu un pic din ce-mi amintesc. Suntem singurei de 11 zile pt ca Daddy e in delegatie si e cam greut. Se intoarce marti, asa ca mai avem un pic de asteptat.

Of, My_Lady, imi pare rau ca Rebeccuta are probleme noi, peste toate celelalte. Sanatate maxima si tie multa putere!

Avem niste gravidute printre noi, nu? Sarcini usoare si copilasi sanatosi va doresc! Sper sa ma pun la curent pe parcurs.

Multumim de complimente! Eu inca nu am reusit sa ma uit la poze, dar o voi face. Mi-e dor de fulgusori si nu i-am mai vazut de mult. Dar dupa cum spuneam, nu prea apuc... Asa cum zicea si My_Lady, casa e vraiste, abia apuc sa-mi fac cate un dus rapid... Iar in casa fac, dar se face la loc imediat. Bucataria cel putin e asa greu de intretinut. Lui Bobo ii place sa arunce cu tot ce are pe tavita pe jos jucarii, mancare. Nu arunca tot, papa bine, dar il apuca si aruncatul... Macar am bucatarie mare, ca daca mai era si mica nu stiu cum ma descurcam in ea. Hai ca m-am si plans un picut. Ma duc un pic la tv sa ma relaxez si dup-aia in pat langa puiutul meu. Va pup! It's good to be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

my ladi stai calma, inteleg...daca e si ragusita neaparat sa mergi cu ea la medic....poate sa fie laringita si e urata rau si trebe tratata ca are niste complicatii crunte...multa sanatate

Mergi la inceput

Buna ziua si de la mine ..sper sa devina si la mine..ca am facut-o de oaie am intrat pe un site pt vacante..cautam sa rezervam ceva pt la vara..si am mers mai departe undeva..si am facut rezervare...in general, in peste 90% din cazuri, ai posibilitatea sa anulezi vacanta...ei la asta..nu mai am posibilitatea ... si nu stiu daca chiar vreau sa nu mai schimb nimic
Acum stau cu mail-uri sa reusesc sa fac ceva sa ma lase sa anulez rezervarea si nu stiu daca voi reusi ..daca nu..ori dau banii si nu merg,..ori merg obligat fortat

Lady sanatate multa Beccai, imi doresc din inima sa aud si vesti bune de la voi. Sanatate multa!!

imi rod unghiile, asteptand un raspuns de la hotel

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Salutare

Laura B te pup si sper ca noul an sa fie unul plin de evenimente placute.

Getik , Matei nu are nici o maseluta, doar 4 dinti sus si doi jos.si spre disperarea mea nu vrea sa manance bucatele, doar totul pasat la blender..Matei bea Nestle 1+.

Sunshine pupam vorbaretul a 3 limbi.

Matei zice mama, tata, papa, apa, suc, iapte(lapte), bamba( lampa)
aide(haide), ute( uite), gata, nu, pipi, banana, pala(para), etc ca nu imi mai vin in cap.e destul de vorbaret.

Camy sper ca nu ai pecit-o cu vacanta,dar macar rezervarea e avantajoasa ca pret-calitate? pupam Flaviusica

Azi vine mamam la noi, ca sotul pleaca pana duminica la un campionat de fotbal pe firma la Ocna Sibiului asa ca am ajutoare uraaaaaaaaa

va pup

a si sa nu uit Laura garner welcome back, Nicholas e un scump ca si voi.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

ba..cred ca am facut-o de oaie
am trimis un mail la hotel..dar nu primesc nici un raspuns...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Laura_G,..cred ca e greu fara tati, cum te descurci, ai ceva ajutoare?singura nostra gravidutza e pishko...mai multe gravi sunt la prietene..
camy,imi pare rau sa aud de buclucul peste care ai dat, sper sa se rezolve!ce face Fla, nu ne mai spui nicio istorioara despre el..

rox,...bine ai revenit printre noi gagico!dar ce vorbaret esti mai MATEI...Rebecca mea nu spune nimic...mama toata ziua, si lui taica-su ii spune mama, tata foarte rar...spune da, da din cap "nu"...in rest nimic, inainte mai spunea bebe, beby, baba, tata, papa...acum nimic..numai pasareasca la greu

ema, scumpo, multumesc pentru grija, dar secretiile vin din nas si se duc in gat, exact la fel e si la mine, numai ca eu tusesc si expectorez, ea nu stie mititica.am vorbit cu pediatra i-am zis simptomele si ea mi-a recomandat bronhexim..laringita nu a avut cum face ca am scos-o afara din masina-cabinet doctor. in piatza un pic si apoi acasa.e un virus luat, cel mai probabil de la sot sau mama mea, ca ei stranutau.
in sfarsit am facut si eu un pic de curatenie, dezordine face si Rebecca, insa intre dezordine si mizerie...e o diferenta.
am dat cu aspiratorul, am sters praful, oglinzile, aragazul, spalat vase, spalat cutia unde pun dero la masina cu detartrant, spalat masina pe dinafara si hubloul ala, sau cum s-o chema-pe unde bagi rufele, am spalat baia cu Cif, spalat pe jos.acum Rebecca doarme si ma duc sa pun niste care ne vitel la foc sa fac o tocana de cartofi si sa fac si baie ca aseara nu am mai reusit.

azi noapte am dormit pe apucate, asta mica s-a trezit de "n" ori in plansete ca nu putea respira,dai cu batista bebelusului-nu voia sa sta si urla...vibrocil in nas, i-am mai dat bronhexim..spre dimineatza am mai prins doua ore de somn legat..acum sunt semi-fresh, dar pana diseara a pleostesc de tot..

va pup, si ne mai auzim..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput