Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Ramona si nu se elimina toxine prin masaj?? ca asa auzisem io pe aici pe undeva si eu mi-as face macar cu lapte de corp dupa dus dar din motivul asta nu am indraznit.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Elimini toxine prin masaj, insa acestea NU se duc in lapte, ies prin transpiratie.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

pai cum, ca eu facand masaj nu transpir nu mai inteleg nic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Bumblebee, bravo tie pt. kg dat jos Eu resusisem tot cam pe-acolo dar l-am pus la loc Deci 2 felii de paine pe saptamana ???? pai daca poti asa e super. Dar ce mananci la micul dejun? Da-mi si mie te rog niste idei fara paine ca poate asa mai reusesc si eu ceva

Paula, multu'

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

La multi ani tuturor delfinasilor si mamicilor. Sa va aduca anul 2011 sanatate, bucurii si impliniri pe plan personal si profesional.

Am revenit si noi dupa 3 zile de absenta. Timp in care am stat acasa cu bunicii si ne-am bucurat de primul revelion cu Theo.

Voi citi din urma sa vad ce ati mai facut voi.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetele mele dragi, ce dor imi e sa ma mai forumesc cu voi

am avut niste zile tare incarcate, sa nu zic ca la noi, pana la urma, au fost 3 zile de revelion , in sfarsit azi au inceput lucrul cu totii si e liniste... in 31 si in 1 la noi, dupa cum cred ca am apucat deja sa va zic, iar ieri la nasi, asa ad-hoc! am fost ieri pe plaja vreo 4 ore, ne-am plimbat pana nu-mi mai puteam misca picioarele, am facut si poze, acuma le descarc... iar seara ne-am adunat la nasi si am facut cum a zis PAULA: am mancat, am ras, am mancat, am dansat, am mancat, a mancat si Isa ca-i luasem cu mine si borcanelul cu pireul de legume si apoi laptic... asa ca mai devreme m-am pus pe cantar si nu mi-a venit sa cred, am repetat de 5 ori operatiunea . am pus 1 kil in 2 zile .

azi am incercat sa ne intram iar in program, dar ne-am trezit la 10.30 (adica Isa m-a trezit, ca vroia titi ), la 11.30 a papat mar cu para, la 13.30 cartof si pastai (prima data) si somn de la 14.30. as fi vrut sa-i dau si titi, dar cand se trezeste numai bine ca o sa fie mai pe saturate. si pana la ora asta nu am apucat sa mananc, intre strans de prin casa, spalat cuptorul, storcatorul si alte vase ramase de ieri , maturat si facut teme cu Maria, nu mi-am amintit sa mai si mananc... dar imediat recuperez, ca m-a luat foamea aia mare! si am facut si proba canitei cu cioc, am pus in ea suc din 5 morcovi +1 mar +1 para +2 portocala + o jumate de lamaie (in total a iesit 650 ml), nu prea i-a placut (morcovul n-o incanta, singurul de pana acum...), dar o sa-l beau eu si pe viitor o sa-i fac fara morcov...

vroiam sa spun multe lucruri, am citit asa pe bucatele si aseara si azi, ca sa fiu la zi... am deschis toate link-urile pe care le-ati dat sa le pot vedea mai tarziu (adica acuma), nu cumva sa ratez ceva

PS: acuma vad ca am uitat sa trimit mesajul... pun aici si poze cu Isa din 2011...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Nici eu nu prea pot slabi iarna dar incercam

Pe mine ma incurca mult alaptatul asta dar nici nu as vrea sa renunt ca mi-e mila de Raducu.
Mai imi spune si sora-mea ca atunci cand vom trece pe lp o sa se regleze si programul de somn, mesele...nu va spun ce tentanta sunt sa nu-i mai dau san, dar nu ma lasa sufletul.....

Vreau sa incep masajul dar Denisa spune ca sa nu fac cat alaptez
Am gasit si o maseoza care sa vina acasa de 2 ori pe saptamana + ca mi-as mai face si eu cu un aparat.
Am pus gand rau si la un aparat de masaj de la tvshop (ca l-am vazut la socru si arata bine si face treaba buna)

Poate ma credeti nebuna dar deja mi-am pus bani de-o parte pt masaj

Sarbatori fericite!

Sa nu cumva sa nu mai alaptezi daca ai lapte! Lasa ca ai timp sa slabesti. Referitor la masaj (sunt in domeniu) ai voie sa faci insa nu cu crema sau ulei termoactiv. Aparatele de la tvshop...mai bine nu, mult mai bun este un aparat profesional (la saloane) sau chiar masajul manual. Fa cu o crema hidratanta sau ulei fara miros si nu e nicio problema pt lapte. Sau incearca la saloane vacuum, electrostimulare, ultrasunete, cavitatie. Insa ti-e mai la indemana masajul manual, mai ales daca iti si vine tipa acasa.
Hai ca m-ai prins in domeniul meu!
Succes!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Iti multumesc mult de informatii!Mi-am notat!

Imi recomanzi vreo crema, ulei de hidratare?

Eu am mai facut masaj si am folosit crema de la gerovital, la recomadarea maseozei. Acum vroiam sa folosesc ceva de la Oana Turcu...dar daca nu e voie, folosim ce se poate

Cate sedinte crezi ca ar tb sa fac pe sapt?

Multumesc mult!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ce soare am vazut la voi... ce fain.. noi tremuram aici de frig... Iar Isa e o dulceata!!!

Gabisav, bine ai venit. Io nici nu am vazut mesajele tale, ca apar mai tarziu... te trec eu pe prima pagina, daca nu cumva esti deja...

Coteasca, v-ati distrat si voi de rev, foarte bine!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro spuneai ca nu ai reusit sa vezi filmul "Titanic" pan la capat, este reluare acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA ce seamana ISA cu tine,din ce in ce mai mult,are ochii exact exact ca ai tai !!! o fata a lui tati si una a lui mamisi tu arati BETON !!!!!
CE CALD SI FRUMOS E LA VOI!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ce soare am vazut la voi... ce fain.. noi tremuram aici de frig... Iar Isa e o dulceata!!!

ieri a fost o zi de primavara, frumoasa... noi am fost gros imbracate ca am crezut ca e vant pe plaja, dar nici o adiere nu era, puteai sta in tricou sa te bronzezi . si azi e soare, dar mai cu dinti. inca nu am iesit afara, Isa tot doarme, se reface dupa sarbatori

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA ce seamana ISA cu tine,din ce in ce mai mult,are ochii exact exact ca ai tai !!! o fata a lui tati si una a lui mamisi tu arati BETON !!!!!
CE CALD SI FRUMOS E LA VOI!!!!!!!

da, e bine la noi! asa pe gustul meu, ca eu is friguroasa casei, si-acum cu caloriferul langa mine...

_
luna cadourilor

Mergi la inceput