Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele, care stiti, ma gandeam sa iau faina de orez, pe mai incolo, ca am vazut ca sunt ceva retete in materialul cu diversificarea de la Racusor. Si citind pe un forum, am aflat ca faina de orez si cerealele cu orez de la Nestle sunt acelasi lucru... Asa o fi??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex Si raspunsul il dau tot eu- am citit pe cutie, 96% e faina de orez. inteleg ca din astea facem sosul bechamel pe mai incolo..peste o luna |
nu cred, faina de orez ai vazut ca se obtine daca vrei din orez dat pe rasnita de cafea eu am cumparat faina de orez de la un magazin bio, dar inca nu i-am introdus in alimentatie. chiar o sa ma uit pe cutia de la nestle de cereale cu orez sa vad ce cintine, dar sigur au si n=spe mii de chestii pe langa
mami fericita de nazdravanul Andrei
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui tina_80 Nici eu nu prea pot slabi iarna dar incercam Pe mine ma incurca mult alaptatul asta dar nici nu as vrea sa renunt ca mi-e mila de Raducu. Mai imi spune si sora-mea ca atunci cand vom trece pe lp o sa se regleze si programul de somn, mesele...nu va spun ce tentanta sunt sa nu-i mai dau san, dar nu ma lasa sufletul..... Vreau sa incep masajul dar Denisa spune ca sa nu fac cat alaptez Am gasit si o maseoza care sa vina acasa de 2 ori pe saptamana + ca mi-as mai face si eu cu un aparat. Am pus gand rau si la un aparat de masaj de la tvshop (ca l-am vazut la socru si arata bine si face treaba buna) Poate ma credeti nebuna dar deja mi-am pus bani de-o parte pt masaj Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
Sa nu cumva sa nu mai alaptezi daca ai lapte! Lasa ca ai timp sa slabesti. Referitor la masaj (sunt in domeniu) ai voie sa faci insa nu cu crema sau ulei termoactiv. Aparatele de la tvshop...mai bine nu, mult mai bun este un aparat profesional (la saloane) sau chiar masajul manual. Fa cu o crema hidratanta sau ulei fara miros si nu e nicio problema pt lapte. Sau incearca la saloane vacuum, electrostimulare, ultrasunete, cavitatie. Insa ti-e mai la indemana masajul manual, mai ales daca iti si vine tipa acasa.
Hai ca m-ai prins in domeniul meu!
Succes!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Mycya spune:
buna fetele!!!
LA MULTI ANISORI REBECA-STEFANIA ,ALEXANDRU- RADU SI GIULA !!! sa cresteti mari si sanatosi puisori dragi
multumim pentru urarile de ieri la toate mamicutele
am fost si noi azi iar la pediatru , de ieri dimineata are mucisori si se inneaca cu ei, nu reusesc sa ii scot si is foarte aposi, dar doctorita zice sa ii pun numai picaturi cat sa ii defund nasucul sa poata respira, in rest nu mia dat nimic offf astia numa daca ajungi cu febra la ei iti dau ceva pentru ei....stau numa cu pompita in mana si serul langa noi. cand doarme nu sunt probleme ca respira lent si nu se inneaca , numai cand se agita....off sper sa ne treaca repede
si noi avem scaunel Chicco Polly magic , inca nu l-am folosit cu tavita ca eu mai mult o pun sa imi fac eu treaba , dar asa din ce am incercat imi place f mult.
nu stiu daca v-am mai spus dar se pare ca si Andruta s-ar putea sa aiba alergie la mar a doua zi dupa ce i-am dat era plina de bubite, doctorul spune sa nu ii mai dau si sa incerc abia dupa un an...acum nu stiu ce sa fac, parca as mai incerca o data ca poate nu o fi fost de la el azi i-am cumparat un borcanel cu morcovel sa vad de ii place, dupa ce se trezeste incercam
Crispro asa m-as apuca si eu de o cura uiii, cum ai spus si tu nu ma mai suport sa ma vad asa dar mai am de indurat iti urez mult succes , spor si ambitie
Paula ce super te-ai distrat tu acolo , eu numa in vise am parte de asa ceva
Adriana Andra se satura, nici nu mananca tot din tzitzi , mai scot eu si ii dau cu lingurita , am incercat sa ii dau si cereale dar nici un efect....
Ilinca doar mia fost rau, dar asa tare ca abia mai stateam in picioare probabil oboseala asta ....
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Ramona si nu se elimina toxine prin masaj?? ca asa auzisem io pe aici pe undeva si eu mi-as face macar cu lapte de corp dupa dus dar din motivul asta nu am indraznit.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ilinca79 spune:
victo, clar ca am facut poza la cantar, ca de 3 luni arata tot 6 kg+ Of saracutul de Stefan, tare nasol cu bolile astea, lasa ca se face bine s-apoi sigur mai ninge iarna asta
tina si eu zic ca e mult mai imporatnt alaptatul decat slabitul. Avem timp o viata intraga sa slabim...stiu ca e frustrant ca nici eu nu ma mai pot vedea cu sunci, dar asta e
crispro si eu m-am gandit acelasi lucru referitor la cerealele din orez = faina de orez. Astea de la milupa pe care le am eu sunt 99.99% orez bio macinat si restul de 0.01% e vitamina B. Eu am insa o dilema legata de valabilitatea lor de doar 3-4 saptamani de la deschiderea pungii. Pai daca nu contin nici lapte nici altceva foarte perisabil de ce o fi asa scurta? Tind sa cred ca e doar o chestie de marketing, io nu cred ca le arunc asa repede, mai ales ca n-am consumat nici 10%.
Am si eu o intrebare referitoare la scaunele de masa. Aelita sau Otilia recomandau scaunul Ikea, imi cer scuze ca nu mai stiu exact care din voi, era vb de modelul cel mai simplu? M-am uitat si eu in catalogul online si mi se pare ok, doar ca nu se pliaza. Eu am ramas fara scaun deocamdata, ca mi-a promis cineva ca imi da un Chicco si pauza pana acuma, asa ca o sa cumpar, ca azi maine incepem diversificarea. La chicco polly se regleaza si inaltimea?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Ilinca, pai sa continuam ce-am inceput anul trecut, in materie de slabit.
Eu am mai dat totusi un kg jos in decembrie.
Am sa-mi dau doua peste maini, poate incep sa mananc ca un om normal, trebuie sa renunt la dulce . Dulcele da dependenta, stiam asta... dar na ca tot am pacatuit... si inca tare... La paste nu renunt -ca am din alea italiene faine- la paine nu e cazul -mananc oricum 2 felii de paine prajita pe saptamana si aia dintr-un mix de faina de secara, macinis integral, dar si alba, ca eu complet integrala nu pot- cartofi, aici e greu, ca sunt de baza pt noi, dar o sa mai renunt la ei, orez - basmati si integral, nu combin cu carne- peste - la gratar sau cuptor- legumele si fructele au fost mereu in meniu.
Nu pot sa merg cu Monti, dar incerc sa tin cont si de indicatiile lui, cat si de calorii..
Ce mai fac puiutii bolnaviori?
Mycya, chiar daca ar fi sa stimuleze eliminarea toxinelor masajul, asa sa-ti intre o crema hidratanta in piele sigur n-are nimic.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
coteasca spune:
Salutare dragi mamici!!!
Iata-ne si in anul 2011...uff ce repede trece timpul. Noi pana la urma am petrecut revelionul la cumnatul meu, am facut toti patru, am luat patutul pliabil al copilului, pampers si pijamale si am plecat la ei. Bietul copil a dormit cuminte de la 22 pana la 00 cand s-a trezit de la artificii, dar a adormit la loc. Numai bine ca l-am luat si l-am pupacit si pe el. Am chefuit pana la 4juma si apoi am mers la somn pana la 8 cand copilul a dat trezirea la toata lumea.
Fetelor voi stiati ceva de ajutorul de nastere care este echivalentul unui salariu mediu??? Eu abia acum am aflat si ma gandeam sa le zic celor de la firma, doar ca tre sa faci o cerere si eu nu gasesc un model. Are cineva??? Si ma gandeam ca poate e prea tarziu sa le zic!!! Voi ce ziceti???
sarbatoritilor de azi!! Multa sanatate le doresc, sa creasca mari si sa fie ascultatori si plini de noroc.va pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
aelita spune:
Va multumesc tuturor pt urari si pt sustinere!!Suntem mult mai bine!
GABISAV-
Comoara noastra se numeste Anamaria, s-a nascut pe 19.07.2010, cezariana la 38 /ora 10:20/2660 gr/47 cm/Apgar 10. |
DIANAEVA paracetamol,chiar si efervescente,pt durere de cap si gripa.ibuprofenul nu e bun la alaptat,banuiesc ca nici algocalminul.MULTA SANATATE!!!!si sa nu ia piticuta!
Rebeca Stefania
Alexandru Radu
Giulia
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui Mycya Ramona si nu se elimina toxine prin masaj?? ca asa auzisem io pe aici pe undeva si eu mi-as face macar cu lapte de corp dupa dus dar din motivul asta nu am indraznit. Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Elimini toxine prin masaj, insa acestea NU se duc in lapte, ies prin transpiratie.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
paula_m spune:
Am facut si eu ciorba radauteana. Am scapat cam mult otet, dar nu-i nimic, ca o mancam cu mai multa smantana
Gabisav, sa ne scrii repede 10 mesaje, sa te vedem in timp real, ca daca nu, apar mesajele tale mai tarziu, cand noi trecem de pagina respectiva. Acum ca stim ca ai o fetita, sa ne pui si poze cu ea.
Ilinca, scaunelul Polly se regleaza si pe inaltime. Cred ac sunt 7 trepte de inaltime, daca retin bine.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6