Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

noah..ilinca felicitari! facut-ai poza pe cantar? :):)
eu zic ca e ok sa ii faci cerealele cu lapticul tau. nu vad de ce nu. dc ai chef de muls., of course.:)
vreo 2 lingurite a mancat azi micul meu..da le-am facut molcute asa..
andreea, cum ami e eric?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

si io am pus un kil... plus ca m-am urcat pe Wii, nu mai facusem de multicel sport... si mi-a zis ca m-am ingrasat 3 kile de la ultima tura... ioi, ce m-am enervat... azi am mancat deja de 2 ori... ca gandul ca is la cura imi da senzatia de foame... parca as manca de toate din frigider... Tu fetele, voi alaptati, si sunteti mai slabe ca mine. io nu reusesc sa ma mobilizez... nu mai am nici o scuza, nu mai alaptez, copilul imediat are 6 luni, io tot grasana-babana...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna ziua delfinariu

Ilinca ai zis bine, da noua chiar ne-a trecut super repede cu astea, doar ca se gasesc numai la plafar.

Oana nu prea am ce sa fac, trebuie sa ma intorc, asta este o sa aiba 9 luni micutul. dar cu program de 6 ore, bine 1 ora pauza de masa, pe care poate o reduc la jumate, 1 ora pe drum, se fac 8 ore lipsa de acasa in cazul bun!

Diana sanatate multa!!!

eu ii fac baita tot in cadita lui ,avem Onda Evolution, e buna pana la 1 an si sta in fundulet deja in partea de dupa 6 luni, e foarte incantat, se joaca cu mingiutele, ne stropeste ca da din maini sau din picioare; dar cadita e in baie, nu mai punem demult covorasele ca le face fleasca si e ok pentru noi, ca nu ne doare spatele, pentru ca avem si suport de cadita.

in patut tot la nivelul de sus,pana o sa se ridice in picioruse singur, tinandu-se de pat. apoi, il lasam jos.

fetelor care ati mai inceput diversificarea, cat au luat bebeii vostri in greutate? eu imi fac griji ca a luat vreo 600 de grame cred luna asta, poate ca mananca mai mult lp, nu stiu o fi normal??

sa nu mai zic ca deja hainutele de 9 luni ii sunt fixe alti bani, alta distractie!! si abia i le-am dat de mai putin de o luna

LA MULTI ANI REBE BEBE!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA PRINTESA MICA CU DINTISORI!!

LA MULTI ANI CUMINTELULE ALEXANDRU RADU!!! MAMICUTO, SA INTRI MAI DES LA NOI, STIM CA ESTI OCUPATA!!!

LA MULTI ANI GIULIA!!

Andrei azi nu a papat decat vreo 80ml de supica, ca il luase somnul si in loc sa pape lingurita, isi lingea manuta l-am pus la san si s-a culcat. nu stiu daca cand se trezeste sa ii dau si restul sau sa trec direct la marul de la ora 4, avand in vedere ca a papat deja la san.

si intrebare dupa ce il intarc, daca nu mai papa la san si nici supica nu are chef intr-o zi, in completare o sa ii dam lp??

Cum sunt bolnaviorii?

Chicco Polly eu sunt foarte multumita de el, Andrei sta cuminte , legat si se uita fascinat la mine si cand ii pregatesc supica, doar ca i-o racesc vocifereaza ca o vrea mai repede

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si inca o intrebare, cand il lasam jos la patut, mai avem nevoie de aparatori laterale? ca nu stiu daca sa ii mai cumpar unele, ca acum se usuca mai greu cand ii spal husele de la astea

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Racusor, de cand cu diversificarea Vlad a luat cam 300 grame in 2 sapt... mult... pai luna trecuta abia a luat 400 in toata luna... deci , cred ca e normal... iar legat de aparatori nu stiu ce sa iti zic, ca eu am patut din ala gen tarc, nu de lemn...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Victo, ce hotarata esti..

Tina, io am scaunel din ala pt cadita, am de fapt 2... ca am primit din 2 parti. si de la 6 luni il pun acolo, si ii fac in cada mare.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

am luat si eu scaun pt cadita cu gandul sa-l pun in cada si nu a incaput in el....binenteles ca l-am returnat.

acum vreau sa iau scaun sa poata sta in fundulet

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

In sfarsit sunt la zi cu cititul. Noi aseara am fost din casa in casa, am ajuns la noi la 22.30, a schimbat-o pe Raisa, i-am dat sa manance si ...somn.
Oana, nu am vazut mixer-ul tau vertical.
Vad ca sunteti puse pe dieta pe aici. Si eu de azi...insa eu sunt adepta caloriilor. Tocmai e pe foc o ciorba cu muuulte legume, piept de pui si putin orez. Diseara avem pulpe de pui la gratar cu castraveti murati. O sa mananc pana in 2000 de calorii.
Raisa inca doarme, de la 11.30.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu pe cantar nici nu m-am pus de mult, ca stiu ca eu n-am ambitz din asta. burta si solduri ca dupa 10 copiii am.:( da si umblu numa in trening :(
am unu de fas-adidas si unu de bumbac puma (asta e pt mall :):):)si uite-asa..n-am niciun chef sa imi iau haine pe dimensiunile astea uriase.
e mai greu acum iarna cu slabitul..cum am stat mult in casa zilele astea cu copiii astia bolnavi..ioc miscare si normal ca se depune..adr de la primavara stam mai mult pe afara cu copiii si sper sa ma misc mai multicel.'
asa mi-e de ciuda ca stefanm nu s-a bucurat de vacanta asta ..ma gandeam sa iesim la sanius, bulgareala..si el tot cu tuse tot cu tuse..
asta noapte a avut o criza de tuse seaca de la 3 intr-una bietu..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Nici eu nu prea pot slabi iarna dar incercam

Pe mine ma incurca mult alaptatul asta dar nici nu as vrea sa renunt ca mi-e mila de Raducu.
Mai imi spune si sora-mea ca atunci cand vom trece pe lp o sa se regleze si programul de somn, mesele...nu va spun ce tentanta sunt sa nu-i mai dau san, dar nu ma lasa sufletul.....

Vreau sa incep masajul dar Denisa spune ca sa nu fac cat alaptez
Am gasit si o maseoza care sa vina acasa de 2 ori pe saptamana + ca mi-as mai face si eu cu un aparat.
Am pus gand rau si la un aparat de masaj de la tvshop (ca l-am vazut la socru si arata bine si face treaba buna)

Poate ma credeti nebuna dar deja mi-am pus bani de-o parte pt masaj

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Fetele, care stiti, ma gandeam sa iau faina de orez, pe mai incolo, ca am vazut ca sunt ceva retete in materialul cu diversificarea de la Racusor. Si citind pe un forum, am aflat ca faina de orez si cerealele cu orez de la Nestle sunt acelasi lucru... Asa o fi???

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Si raspunsul il dau tot eu- am citit pe cutie, 96% e faina de orez. inteleg ca din astea facem sosul bechamel pe mai incolo..peste o luna

Mergi la inceput