Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am desfacut bradutul. Dar deja era galben si se scutura tare de tot...
Tina, eu ii fac in cada mare baita de la 2 luni jumatate. Intra cu tati, care il tine de cap. Tare mult ii place. Eu cred ca el canta in baie, pt ca de cate ori face baita, incepe un lalait continuu, care il tine pana il scot afara. Altceva nu poate fi, ca afara nu face niciodata asa.
Ce ii place safe feeder-ul lui Raul...Asa il mai potolesc, i-am pus azi niste marut , si a tot ros la el, pana a adormit cu el in gura...
Oana, intr-adevar e program flexibil, si stau doar 2, 3 zile la munca, dar tot imi e data peste cap toata saptamana. Ne tot mutam dintr-o parte in alta, dar nu am ce face...cred ca daca lucram altundeva nu ma intorceam asa repede la munca nici taiata...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani dragele mele!

Mie de ce imi era frica de aia nu am scapat- am luat raceala de la mama. Sper sa nu o dau Evei ;(((. Nici pediatru nu avem aici ( suntem inca in Bucuresti) -nici nu vreau sa ma gandesc. Stau cu masca langa ea desi respir tare greu - poate scapa.

Pentru mamicile care au fost racite -ce se piate lua? Iau paragrippe, homeogene 9, coryzalia, oscillo... Ce sa iuau pentru durerea de cap?
Ma intorc in pat ma simt batuta toata.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

dragelor, care stiti dati-mi un link cu safe feaderul de pe bebelusul tau. Astia nu au auzit de search. Vreau sa i-au scaunul de masa de la ei si as lua si asta tot de acolo. Fetelor care aveti Chicco Polly sunteti multumita de el? Ca n-am timp de prea multe investigatii. Ma voi baza pe voi!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

'Neata, mamici!

LML Rebe bebe
LML Alexandru Radu
LML Giulia

si din partea noastra

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, aici. si io tot de la ei am luat, si safe feeder, si scaun- chicco polly- mie imi place...

Diana, sanatate multa... pt durere de cap merge paracetamol.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

LARISA, http://www.bebelusultau. ro/detalii.php?cod=NI01 - sterge spatiul de dinainte de "ro"

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

dragelor, care stiti dati-mi un link cu safe feaderul de pe bebelusul tau. Astia nu au auzit de search. Vreau sa i-au scaunul de masa de la ei si as lua si asta tot de acolo. Fetelor care aveti Chicco Polly sunteti multumita de el? Ca n-am timp de prea multe investigatii. Ma voi baza pe voi!

safe feeder sau www.lacopii.ro/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html" target="_blank">varianta ieftina

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Larisa, aici. si io tot de la ei am luat, si safe feeder, si scaun- chicco polly- mie imi place...

Diana, sanatate multa... pt durere de cap merge paracetamol.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mercic, ce a-ti mai luat tot de acolo...ca poate mai e ceva interesant si io n-am vazut si dupa aia ma trezesc ca n-am. timp de navigat n-am...evident ca nu le merge searchu-ul si au un site de toata jena...uoffffff
la lingurite ce optiuni aveti? ale n-a vrut nici una din plastic asa ca a mancat cu una din metal....
eu v-am zis ca si lucrez de acasa, si copii si mancare si sot si forum...uffff greu. imi caut acum o femeie sa ma ajute prin casa, sa mai stea si cu maraila. eu as vrea sa ii fac mancarea, schimb, hranesc si doamna sa mai stea cu el la distractie, sa imi clace...una alta...sa vaz daca gasesc. chiar nu mai pot sa le fac pe toate si sunt foarte irascibila din cauza asta. nu mai zic obosita.

Mergi la inceput

Io am mai luat un incalzitor de bine pt masina, cel mai ieftin, incalzeste si alte recipiente (gen alea de la Avent, sau borcanase), mi-am mai luat 2 tetine, 2 suzete, canita cu cioc de la Avent, periuta dinti, Gengigel..

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua de la Cluj,

La multe lunite Rebecca, Alexandru Radu si Giulia!

Diana, din recomandarile racusorului pentru raceala: Imunofort de la Pronatura, trei pastile pe zi pana la vindecare si apoi cate o pastila timp de 3 luni pentru cresterea imunitatii + extract de coacaze negre de la Plantextrakt, 2 ml dimineata si 2ml la pranz, pana trece raceala. Racusoru, sper ca nu gresesc Sanatate multa!

crispro, tina si cine mai doreste hai sa ne mobilizam reciproc cu cura asta, eu am pus 1 kg de sarbatorile astea Si eu mananc la dulciuri ca o sparta, asa cum n-am mancat niciodata. I-am promis solemn sotului ca nu mai fac nicio praji pana la ziua lui (peste o luna jumate) ca nu se mai poate asa. Amandoi suntem dependenti
Eu as vrea sa merg pe principiile Monti, dar trebuie sa-mi fac intai aprovizionarea. Pana atunci, o felie de paine dimineata si apoi fara fainoase la pranz iar seara un pahar de apa

ooana, tot voiam sa-ti zic ca inca nu mi-a venit comanda de la strawberry si am facut-o in 19 decembrie, era o parte a cadoului pt. sot de Craciun. Sper sa ajunga pana la Craciunul pe stil vechi

victo, va tin pumnii cu cerealele, noi am ajuns cu chiu cu vai la 7 kg...dar suntem mai mari cu o saptamana

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput