Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 'Neata, mamici! LML Rebe bebe LML Alexandru Radu LML Giulia Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
LA MULTI ANI si din partea noastra
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Victo spune:
oana, dc te intorci inaintea mea la serv- eu ma gandesc la un 15 aug..1 sept asa..te rog sa imi dai si mie articolele de lege pt programul de 6 ore, pls!
no..de azi am inceput si noi diversificarea..cu cereale de orez bio de la milupa..lapte nan 2..pai nu se mai poate, are 6,800 kg..de 2 sapt..plus 8 mese de supt pe zi..:(
la 6 luni incep cu supa.
la 6 luni juma bag fructele.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
baby78 spune:
citat din mesajul lui Victo oana, dc te intorci inaintea mea la serv- eu ma gandesc la un 15 aug..1 sept asa..te rog sa imi dai si mie articolele de lege pt programul de 6 ore, pls! no..de azi am inceput si noi diversificarea..cu cereale de orez bio de la milupa..lapte nan 2..pai nu se mai poate, are 6,800 kg..de 2 sapt..plus 8 mese de supt pe zi..:( la 6 luni incep cu supa. la 6 luni juma bag fructele. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
art. 17 din O.U.G. 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munc :
"Art. 17. - (1) Angajatorii sunt obliga#355;i s#259; acorde salariatelor care al#259;pteaz#259;, īn cursul programului de lucru, dou#259; pauze pentru al#259;ptare de cāte o or#259; fiecare, pān#259; la īmplinirea vārstei de un an a copilului. Īn aceste pauze se include #351;i timpul necesar deplas#259;rii dus-īntors de la locul īn care se g#259;se#351;te copilul.
(2) La cererea mamei, pauzele pentru al#259;ptare vor fi īnlocuite cu reducerea duratei normale a timpului s#259;u de munc#259; cu dou#259; ore zilnic.
(3) Pauzele #351;i reducerea duratei normale a timpului de munc#259;, acordate pentru al#259;ptare, se includ īn timpul de munc#259; #351;i nu diminueaz#259; veniturile salariale #351;i sunt suportate integral din fondul de salarii al angajatorului.
(4) Īn cazul īn care angajatorul asigur#259; īn cadrul unit#259;#355;ii īnc#259;peri speciale pentru al#259;ptat, acestea vor īndeplini condi#355;iile de igien#259; corespunz#259;toare normelor sanitare īn vigoare. "
crispro spune:
Victo, ce hotarata esti..
Tina, io am scaunel din ala pt cadita, am de fapt 2... ca am primit din 2 parti. si de la 6 luni il pun acolo, si ii fac in cada mare.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
anca_vlad spune:
LA MULTI ANI!
Va DORESC MULTA SANATATE MULTE BUCURII SI IMPLINIRI IN ANUL NOU NOUT!
DELFINASI SANATOSI SI PAPACIOSI!
MULTUMESC DIN SUFLET PT URARILE DE LA MULTE LUNITE PT MARIA SI INCURAJARILE CU PAPA!
am fost ff prinsa cu sarbatorile ....
urla maria!
baby78 spune:
VICTO uite aici http://medicina-muncii.com/legislatie/domenii-specifice/oug-96-2003.html
Ordonanta 96/2003 este cu drepturile pe care le avem inainte si dupa nastere
giorgia23 spune:
Neata
SARBATORITILOR DE SAMBATA,IERI SI AZI
Multa sanatate delfinasilor bolnaviori...sa va faceti bine repede
Paula ce bine ca v/ati distrat de revelion....iar cu invatatul in brate lasa ca il dezveti tu
Cris da ce bine doarme Vladut...am luat si eu ieri din carrefour un borcanas de la hame cu mere si caise...i/am dat azi si i/a placut
Azi incerc si eu sa fac branzica din LP...sper sa imi iasa
Legat de baitza in cadita...eu nu/i mai fac de mult ca face balta in jurul ei...ii fac in cada mare si ii place...nu o deranjeaza nici macar dusul cand o clatesc
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo oana, dc te intorci inaintea mea la serv- eu ma gandesc la un 15 aug..1 sept asa..te rog sa imi dai si mie articolele de lege pt programul de 6 ore, pls! no..de azi am inceput si noi diversificarea..cu cereale de orez bio de la milupa..lapte nan 2..pai nu se mai poate, are 6,800 kg..de 2 sapt..plus 8 mese de supt pe zi..:( la 6 luni incep cu supa. la 6 luni juma bag fructele. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
tot pe la 1 sept vreau si eu sa ma intorc...adica sa inceapa cresele programul...asta daca nu ma razgandesc si iau bona nici eu nu stiu cum e mai bine
nu te uit!
noi avem prevederea in contractul colectiv de munca...
in contractul colectiv de munca la nivel national (CCMN) 2007-2010:
ART.17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
hm..iuliana..art ala e pana la varsta de un an..
oana CCMNV e pt 2010..:(
cine stie pt 2011 dc se va mentine prevederea.
sau oare se prevede ceva in minunea asta de ordonanta ce au dat-o astia acu si despre asta..da mai e pana atunci..ziceam asa, numa ca idee.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo hm..iuliana..art ala e pana la varsta de un an.. oana CCMNV e pt 2010..:( cine stie pt 2011 dc se va mentine prevederea. sau oare se prevede ceva in minunea asta de ordonanta ce au dat-o astia acu si despre asta..da mai e pana atunci..ziceam asa, numa ca idee. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eu zic ca se va pastra prevederea...le convine tuturor...si nou si ma ales statului ca ne intoarcem mai devreme
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip