Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
ramonavlas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Pai nu transpiri cand faci masaj, transpiri la efort. In timpul masajului se "rupe" grasimea si abia apoi elimini toxinele.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Mycya, . Da, is cu ochii la Tv. Mai pe la final ma uit, ca atat am pierdut, cam o juma de ora.
Deja s-au mutat si fetele cu copilasi de noiembrie-dec 2010 la "Bebelusul- primele 365..", si ma uitam un pic ce vb, de baita, de cum isi tin capul, de statul pe burtica, si mi-am dat seama ca noi avem deja copilasi mari... Si am mai vazut un colac interesant pt baita... acum e tarziu, ca nu e asa adanca vana pe cat is ei de marisori...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Pt cine cauta bona, am gasit un siteinteresant.
Cum e mai bine sa fie bona, mai tanara sau mai in varsta? Eu m-am hotarat sa ma duc luni si marti la birou si miercuri, joi si vineri voi lucra de acasa, dar imi tb bona si acum caut una...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
rodyka spune:
cris, ce m-au distrat colacii aia!! dar Isa vroia sa-si vada manutele, sa stropeasca... si-acum si mai si!
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
ieri, la plimbare, i-am dat Isei suzeta sa se joace, a nimerit si in gura, a mai lins-o, a scuipat-o... am facut si un www.youtube.com/user/R0dyka?feature=mhum" target="_blank">video scurt
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
katalina spune:
La multe lunite Rebecca, Alexandru Radu si Giulia!
Diana,sanatate multa,sa-ti treaca raceala.E bun paracetamolul simplu,nu sinus, mult ceai cu lamiie,oscilococcinum.Cit mai stati in Bucuresti?
Paula,multumesc, inca nu sunt decisa, ma atrge si www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/291-scaune-bebelusi/1878-scaun-copii-pliant-inaltime-pozitie-reglabila---race.html" target="_blank">ASTA si la pret,are cam aceleasi caracteristici.
Ilinca,eu am invatat o lectie cu cadourile comandate de sarbatori.Au ramas copiii mei fara cadouri si Victor fara costumul de ren de la bebeshopp(noroc ca mi-au trimis un costum cei de la hainute.ro), si nici astazi nu au venit.Probabil din cauza vremii, aglomeratiei de sarbatori,nu stiu, la anul voi comanda din timp cu 2 luni, sau le cumpar direct din magazin.Sa ne spui cind iti ajung
BINEINTELES CA SI EU TREBUIE SA INTRU LA DIETA
Racusor, chiar daca incepi serviciul, il poti alapta dimineata si seara,zic si eu,nu stiu parca citisem ca vrei sa il intarci
Tina, e bun scaunul pentru baita,are o prietena si ii place bebeului, se joaca in voie, nu mai vrea sa iasa din cada.am vazut tot pe siteul cu safe feeder,vreau si eu sa iau.
Cu slabitul si alaptatul:se poate doar prin alimentatie:fara dulciuri, prajeli, piine, si ultima masa la 6, iar masaj,mai incolo(Ramona zice ca se poate,acum vad mess,deci merge manual,dar toxinele?unde se duc?)gata,am vazut,ies prin transpiratie,multum Ramona, chiar nu stiam
Victo,sanatate lui Stefanel,tusea trece fff greu,2-3 saptamini poate chiar mai mult.Mi-a placut de tine cu treningurile.nici eu nu mai dau 1 leu pe haine pina nu imi revin cum trebuie.
Referitor la scaunul Chicco, mersi Mycya,Racusor, Paula, Cristina,
Gabisav,bine ai venit !!!Sa ne-o arati pe fetita ta, eu am nevoie de 3 nurori
Si cu ocazia asta sa o felicit si aici pe Mirela, ca a adus pe lume 2 bebelusi adorabili, mi-au dat si lacrimile cind i-am vazut, si bine ai venit Mirela in gasca cu soacre(de trei nurori)
Rody,ce v-ati distrat,frumos,cum e pe plaja????(gata ,am vazuuuut)
Mie mi-e frica sa ma urc pe cintar
"Pai nu transpiri cand faci masaj, transpiri la efort. In timpul masajului se "rupe" grasimea si abia apoi elimini toxinele"-Ramona,deci eu inteleg ca nu e suficient masajul, trebuie si ceva cardio sau aerobic, unde transpiri si elimini si toxinele(adica grasimea??!!),zic bine?
,
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
katalina spune:
Rodyyyyyy,ce fustita scurtaaaaaaaaaa aveai pe plaja,ce bine-ti sta
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Pai nu transpiri cand faci masaj, transpiri la efort. In timpul masajului se "rupe" grasimea si abia apoi elimini toxinele. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
aaa. deci de acu incep sa fac si eu masaj, atat cat pot . multumim mult
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ilinca79 spune:
katalina, e super scaunul, mi-ai dat idei si mie. Chiar mi se pare ca seamana m chicco polly, ca "dotari".
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Buna ziua de la Cluj, crispro, tina si cine mai doreste hai sa ne mobilizam reciproc cu cura asta, eu am pus 1 kg de sarbatorile astea Si eu mananc la dulciuri ca o sparta, asa cum n-am mancat niciodata. I-am promis solemn sotului ca nu mai fac nicio praji pana la ziua lui (peste o luna jumate) ca nu se mai poate asa. Amandoi suntem dependenti Eu as vrea sa merg pe principiile Monti, dar trebuie sa-mi fac intai aprovizionarea. Pana atunci, o felie de paine dimineata si apoi fara fainoase la pranz iar seara un pahar de apa |
sunt de acord!
nu vreau sa tin cura de slabire cat alaptez...dar ma pot opri de la dulciuri ca am mancat de cand am nascut cat pentru 10 ani
ooana, tot voiam sa-ti zic ca inca nu mi-a venit comanda de la strawberry si am facut-o in 19 decembrie, era o parte a cadoului pt. sot de Craciun. Sper sa ajunga pana la Craciunul pe stil vechi Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
cam in 2-3 sapt primeam eu pachetele...acum cu sarbatorile cred si eu ca nu a a juns la timp...sa ne spui cand soseste
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip