Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, da e bolnavior bine Eric... Sper sa fie bune medicamentele, sa isi faca efectul. Stiam ca Zinnat-ul e un antibiotic tare... si eu am luat in sarcina, si la mine s-a vazut efectul in 5zile- analize bune. Sanatate multa!

Gabriela, e faina tare Anamaria ta.. si grasunica bine, avand in vedere ca a fost mai miculuta la nastere. Cat are acuma? Tu alaptezi sau esti pe LM?

I-am dat cereale in laptic.. in ditamai bibe de 210 a pus 2 masuri... a mancat putin, nu mai vroia. asa ca i-am facut Lp simplu, si a mai papat putin. Mai incercam maine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA ce seamana ISA cu tine,din ce in ce mai mult,are ochii exact exact ca ai tai !!! o fata a lui tati si una a lui mamisi tu arati BETON !!!!!
CE CALD SI FRUMOS E LA VOI!!!!!!!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

SUBSCRIU
sunteti niste frumoasa toate 3

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Racusor, fetelor, voi unde le mai faceti baie delfinasilor? tot in cadita?....eu nu-i mai pot face baie in cadita pt ca stropeste totul din jurul nostru.
Am incercat sa-l bag in cada mare si a inceput sa planga si l-am scos imediat...probabil s-a speriat...

Ma gandeam sa-i cumpar un suport de cada in care sa-l asez in fundulet (am vazut ceva de genul pe site-ul dat de Katalina...au preturi bune)

Daca i-as cumpara soportul cred ca l-as pacali sa stea in el si dupa as da drumul la apa...mai intai sa creada ca sta intr-un suport de joaca....oare ma complic?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

noi inca in cadita, ca avem una mare, inca incape fb si imi place ca e cu picioare/suport si nu trebuie sa stau aplecata; de asta vreau sa o bag in cada noastra cat mai tarziu, ca acolo o sa imi fie m greu.
si Larisa da din picioare, cateodata face lac langa cadita, dar unul o spala si unul sta cu mopul si suntem atenti sa nu alunecam

suportul ala eu stiu ca e tare bun, are o prietena si ii face baie fetitei, a fost incantata si statea in el

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

LA MULTI ANI! Va dorim sa aveti un an bun,sa va fie copiii sanatosi si mancaciosi si voiosi, iar voua dragi mamici va doresc sa treceti cu rabdare si bucurie perioadele frumoase sau mai putin dorite ale copiilor, raceli si maraieli de la dinti si mofturi la diversificare. Eu incerc sa tin pasul cu voi, dar inca nu reusesc, abia ajung sa mai citesc cate ceva. De vreo 2 saptamani suntem toti raciti si copiii si eu, asa ca nu vreti sa stiti cum e la noi. Albert se trezeste tusind de cateva nopti si cateva ore avem program de tuse, plans, ras, mancat, toate in toiul noptii. Ma bucur ca Teo, care a fost darnic si ne-a adus viroza de la serbarea de mos craciun de la gradi, a facut o forma usoara si n-a avut decat vreo 2 zile si nopti chinuite. Asa ca va doresc sa va fie bine, sa aveti un an frumos si sa fiti sanatosi! Va pupam cu drag.

Albert Simon ( 12.08.2010) si fratioru mare Teo ( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
eu v-am zis ca si lucrez de acasa, si copii si mancare si sot si forum...uffff greu. imi caut acum o femeie sa ma ajute prin casa, sa mai stea si cu maraila.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

asa si eu, dar mie imi e greu cu unul dapai cu 2, nici nu imi imaginez cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gabriela, e frumoasa Anamaria.. Si tu esti frumoasa si asa slaba...Cum ai reusit?
Eladea, acum ca stiti ce are Eric, o sa treaca repede. Filip ce face?
Ramona unde ai gasit safe feeder in Ms? Atata am cautat...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor care ati mai inceput diversificarea, cat au luat bebeii vostri in greutate? eu imi fac griji ca a luat vreo 600 de grame cred luna asta, poate ca mananca mai mult lp, nu stiu o fi normal??

mami fericita de nazdravanul Andrei

Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, din ce stiu eu in perioada asta copii trebuie sa ia aprox 500 gr/luna, deci 600 nu e chiar mult.
Dar inteleg ce zici, si Larisa tot cam 600 a luat si mi s-a parut mult, mai ales ca ea pana acum lua fix fix ca la carte, era exemplu cu greutatea, mreu imi ziceau ambele pediatre ca e exact exact ca in manuale

Noi mergem miercuri la pediatru si iti zicem ce a zis.

Andrei a luat mai mult in lunile trecute si de aia acum e asa bine dezvoltat si e si inalt.

Cu lp, da, ii dai in completare, asta daca nu o sa mai alaptezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si inca o intrebare, cand il lasam jos la patut, mai avem nevoie de aparatori laterale? ca nu stiu daca sa ii mai cumpar unele, ca acum se usuca mai greu cand ii spal husele de la astea

mami fericita de nazdravanul Andrei

din experienta nu stiu, dar am vazut la altii ca inca aveau.
poate ca inca se poate lovi, cum se trage el sa se ridice, se roteste, se intinde de jucarii si probabil ca inca nu isi da seama si poate da cu capul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Am si eu o intrebare referitoare la scaunele de masa. Aelita sau Otilia recomandau scaunul Ikea, imi cer scuze ca nu mai stiu exact care din voi, era vb de modelul cel mai simplu? M-am uitat si eu in catalogul online si mi se pare ok, doar ca nu se pliaza. Eu am ramas fara scaun deocamdata, ca mi-a promis cineva ca imi da un Chicco si pauza pana acuma, asa ca o sa cumpar, ca azi maine incepem diversificarea. La chicco polly se regleaza si inaltimea?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

noi avem la pensiune, pt clienti, scaunul de la Ikea, cel mai simplu;
il avem de 3 ani si e tot pe picioarele lui si iti dai seama ca a fost ceva trafic si nu a avut nimeni grija de el, doar ca s-au pierdut centurile; toti bebeii au stat acolo, e destul de micut si nu se pot misca mult, nu a cazut nici unul....

dar cel simplu chiar e simplu simplu, adica nu se regleaza pe inaltime, nu se regleaza spatarul, nu se pliaza, tavita nu e detasabila....; in schimb e bine ca se sterge usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Rodyyyyyy,ce fustita scurtaaaaaaaaaa aveai pe plaja,ce bine-ti sta

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Isa e tare dulcica, are niste ochi!!!

In schimb eu nu am vazut nici o fustita, ca ma puteam uita numai la copaci, soare, mare Deja mi se parea ca e si aici cald
V-am zis ca numai noua nu ne place zapada din Bucuresti, ci doar la munte, sotul zice ca suntem ca Grinch al zapezii

Dar mai am 10 zile si sosesc si eu la caldurica

Mergi la inceput