Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Pt cine cauta bona, am gasit un siteinteresant. Cum e mai bine sa fie bona, mai tanara sau mai in varsta? Eu m-am hotarat sa ma duc luni si marti la birou si miercuri, joi si vineri voi lucra de acasa, dar imi tb bona si acum caut una... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
daca gasesti una in plus sa ma suni
CRIS de ce nu e bun colacul ala pentru noi? in cada daca il bagi e numai bun...pana stau in fund singurei cred ca ne-ar fi de autor
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Cristeo, un an nou bun si voua!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
paula_m spune:
Oana te sun!!! Bone barbati oare de ce nu sunt? Daca tot tb sa-mi petrec timpul cu o bona, macar sa fie barbat
Eu nu inteleg de ce ai tu impresia ca o sa mai treaca o vesnicie pana va sta Matei in fundulet. El mai are un pic si face 6 luni...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui paula_m Gabriela, e frumoasa Anamaria.. Si tu esti frumoasa si asa slaba...Cum ai reusit? Eladea, acum ca stiti ce are Eric, o sa treaca repede. Filip ce face? Ramona unde ai gasit safe feeder in Ms? Atata am cautat... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
La Piticot, 22 Ron.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
tanti spune:
Racusor cu completarea de LP o sa vezi tu cum cere bb, al meu mananca putina supa intre 20-50 ml iar piureu de legume aproximativ 200 ml asta ii place, dupa ce a manancat legumele l-am incercat cateva zile cu laptele completare dar nu a vrut, il cere dupa o ora sau maxim 2 ore plange si at stiu ca ii este foame, il incerci si tu si vezi cum o sa vrea
Unde ai gasit bona si cat mai costa o bona?
Oana din experienta cu primul copil care l-am dus de la ~ 2 ani la gradinita, a racit foarte des, cam o data la 2-3 saptamani a racit, nu stiam ce sa ii mai fac, asa ca acum incerc si varianta cu bona cand o sa ma intorc la serviciu, sper sa gasesc pe cineva de incredere
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Ramona unde ai gasit safe feeder in Ms? Atata am cautat... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
eu am vazut la Piticot
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
katalina spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana te sun!!! Bone barbati oare de ce nu sunt? Daca tot tb sa-mi petrec timpul cu o bona, macar sa fie barbat Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana te sun!!! Bone barbati oare de ce nu sunt? Daca tot tb sa-mi petrec timpul cu o bona, macar sa fie barbat Eu nu inteleg de ce ai tu impresia ca o sa mai treaca o vesnicie pana va sta Matei in fundulet. El mai are un pic si face 6 luni... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze luna 6 |
pai, avand in vedere ca doar ieri s-a intors de pe spate pe burta...cred ca mai dureaza pana stam in fund
care e scaunelul ala pentru cada?
intre perne ne place
faza zilei: din pozitia in sezut se arunca pe burta
bona barbat ...vreau si eu...pe www.google.ro/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1316/1436119560_8db1fc3bd7_o.jpg&imgrefurl=http://blacksnob.blogspot.com/2007/09/incognegro-part-iii-wentworth-miller.html&h=708&w=480&sz=200&tbnid=KkgQmOe8_e0hgM:&tbnh=273&tbnw=185&prev=/images%3Fq%3Dwentwort%2Bmiller&zoom=1&q=wentwort miller&usg=yS42YOOxTkkqEglyIfQg9K75U=&sa=X&ei=jTQiTej3FoS08QPCmMXsBQ&ved=0CBwQ9QEwAQ" target="_blank">Wentwort Miller ...cine stie Prison Break
vad ca Ramona a gasit save feeder tot la Piticot
Ramona nu stiu daca ai observat dar sub cuvintele subliniate sunt linkuri...da klick cu cursorul pe cuvant...daca stiai nu ma baga inseama - asa am pus mixerul prima data si m-am gandit ca poate de asta nu l-ai vazut...
Tanti cei din jur imi tot spun ca e riscul sa se imbolnaveasca la cresa...dar in acelasi timp sunt multumiti...cine sa mai inteleaga
oricum trebuie sa vorbesc pentru un loc...sa stiu ca il am, apoi vad eu
poate imi gasesc bona de mai sus
Noi 2
tina_80 spune:
citat din mesajul lui gabisav Multumim, acum incercam sa parcurgem mesajele din subiect si raspundem mai incet ca in timpul zilei suntem doar noi doua si e mai greu. Cat despre poze, pentru inceput pe link-ul asta: http://www.flickr.com/photos/52677921@N07/ Gabi mamica de comoara: Anamaria (19.07.2010) |
Bine ai venit!
Ai o fetita superba!
Sarbatori fericite!
racusor2010 spune:
BONA am gasit pe cautabona.ro, am chemat mai multe bone la interviu si de doamna care vine maine ne-a placut. multe sunt fumatoare sau desi se aboneaza la anuntul tau, cer mai multi bani decat oferi tu si mai si dai 10 euro de pomana speram sa ne intelegem
acum nu stiu ce sa fac, sa ii cer buletinul, sa fac o copie dupa buletin, sa pun camere, cum ma asigur ca e safe? contract nu cred ca facem, ca nu e luata prin agentie de bone
mami fericita de nazdravanul Andrei