Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 BONA am gasit pe cautabona.ro, am chemat mai multe bone la interviu si de doamna care vine maine ne-a placut. multe sunt fumatoare sau desi se aboneaza la anuntul tau, cer mai multi bani decat oferi tu si mai si dai 10 euro de pomana speram sa ne intelegem acum nu stiu ce sa fac, sa ii cer buletinul, sa fac o copie dupa buletin, sa pun camere, cum ma asigur ca e safe? contract nu cred ca facem, ca nu e luata prin agentie de bone ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
mult noroc
mie imi e groaza de etapa asta
de asta as fi preferat eu comunitatea, respectiv cresa de stat sau privata indiferent cum o fi...
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
OCHIDUT mercic de raspunsuri
PAULA ai fost mortala
ELADEA sanatate multa lui Eric, sa se faca repede bine si sa nu ajungeti la injectii
DIANA si voua sanatate , sa ramaneti pana pe 14 in RO
ROXANA cum mai papa Teo?
RODI ce frumoase sunteti
Acum ma uit pe flick la SUNTEM TREI
si caut olita pentru Andrei am gasit una la ONDA, de 25 RON, trebuie ceva sofisticat?
ILINCA, parca tu ai postat setul de oale, le-a luat sotul de la REAL la 110 RON, sunt ffff faine, dar erau mai ieftine ca pe site.
maine poate ma bag la supica cu piure, sa vedem daca am succes. si azi i-am dat doar mar crud, fara branzica, ca am observat ca zilele trecute, dupa mar crud cu branzica nu a dormit prea bine noaptea, cred ca il durea burtica
as fi vrut maine sa ii dau si para, dar trebuie sa introduc si ardeiul, sa vad la ce ma decid
noapte buna delfinariu, fug la nani
mami fericita de nazdravanul Andrei
ooana spune:
va las niste poze aici
http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/A6ALunaDecembrie2010#5558068036323906978
si va spun somn usor...fug in pat!
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
katalina spune:
citat din mesajul lui ooana care e scaunelul ala pentru cada? |
OANA,www.lacopii.ro/suport-cadita-ergonomic-flipper-ok-baby.html" target="_blank">asta SAU www.lacopii.ro/suport-ergonomic-cadita-copii-flipper-evolution-ok-baby.html" target="_blank">ASTA eu l-am comandat pe primul, e putin mai mare ca diametru, sa incapa si mai tirziu.
noapte buna delfinariu.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
tina_80 spune:
Racusor, nu mai stiu unde am citit sau auzit cica olita tb sa fie cat mai simpla sa nu-i atraga la joaca ci la "lucruri serioase"
Oana, vreau si eu bona ta!
Katalina, Ochidut,ca tot vorbeati de scaunul de baie......oare cum spala prietenele voastre copilul in zonele intime?...ca mie tare dificil mi se pare (imi imaginez)
Eladeea, multa sanatate!Mi-e asa mila de Eric
Crissy, ce mai face Elise? cred ca a terminat injectiile si e tare fericita!
Bumblebee, pai eu daca as manca cam ce manaci tu, cred ca as lesina pe stradaEsti tare!
Noapte buna delfinariu!
Sarbatori fericite!
carla_2008 spune:
buna fete,eu fac rafaello,de fapt le fac de vreo 2 ore ca am facut si baie la pitici intre imp si acum ma chinui sa-i adorm.
Giorgia dar mie nu mi-a iesit o pasta ci o chestie super sfaramacioasa cu care greu fac bilute cu migdale.Pt 1 buc stau 3-4 minute!!!oare ce n-am facut bine>/??oricum sunt super la gust!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
nela_didea spune:
Buna seara dragele mele. Va multumim pentru urarile adresate la fel va dorim si voua iar delfinasilor le doresc sa fie cel putin la fel de cuminti si sanatosi ca al meu puiut.
Cris2010 si Ochidut multumesc pentru raspuns, in final am pasat legumele si am turnat supa pana s-a format asa o pasta mai subtire si a papat delfinasul meu cu pofta. Spre seara am observat o roseata asa ca o muscatura de ceva intr-unul din obrajorii copilului si, Doamne ce sperietura am tras ca nici acuma nu mi-am revenit. Am crezut ca a facut alergie la supa cu legume dar se pare ca asa cum a aparut asa de repede a si disparut. Ca tot veni vorba, cum se manifesta o intoleranta la un aliment? Voma? Bubite? macar sa stiu pe viitor.
Vorbeati de kile? Hmmm ...greu subiect...nu ma bag ca si io is dependenta de dulciuri.
carla_2008 spune:
eu fete mereu am de recuperat pagini ca incerc sa fac de toate,si curat,si plimbare,si mancare si dragoste,si socializat,astea pe langa grija comorilor mele.asa ca daca m-a intrebat careva ceva in mod expres imi cer scuze si incerc oricum cat de repede sa citesc tot,
asa,deci,am o maaaaare nelamurire.Va aud pe voi ca le dati pere,prune,ardei,dovlecel zuchini,si alte cele care nu-s de sezon.DE UNDE LE CUMPARATI????din supermarket?caci eu de acolo nu as lua ca sunt pline cu chimicale,iar de tara nu gasim in ianuarie!!!
si eu vreau sa le dau,pere,prune,zuchini,ardei,chiar rosii mai peste 2-3 luni insa nu am de unde sa le cumpar!de import nu vreau!!ce varianta imi ramane???cam nici una....offfff......
noi pana acum stam super bine cu diversificarea.Am sarit peste faza cu suculete si zeama(supa) clara,si am inceput direct cu piure subtiat cu putina apa la masa de pranz.Maine introducem deja telina dupa ce am introdus deja dovleac,morcov,pastarnac,patrunjel.Avem o masa cam de 150-160 piure,si cam 60-100 LM.Cand pot introduce carnita??oricum as vrea intai sa avem si masa de fructe la 10 si apoi carnea,nu?ce spuneti?
am facut 15 buc rafaello si nu am ajuns nici la jumate.
fac poza si va arat
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 noi pana acum stam super bine cu diversificarea.Am sarit peste faza cu suculete si zeama(supa) clara,si am inceput direct cu piure subtiat cu putina apa la masa de pranz.Maine introducem deja telina dupa ce am introdus deja dovleac,morcov,pastarnac,patrunjel.Avem o masa cam de 150-160 piure,si cam 60-100 LM.Cand pot introduce carnita??oricum as vrea intai sa avem si masa de fructe la 10 si apoi carnea,nu?ce spuneti? |
te si vad cu o mana scriind si cu cealalta facand raffaello...
mie pediatra de aici mi-a spus ca la 15 zile dupa pireul de legume pot introduce si carnita (de vita, intai). si noi am inceput cu fructele si legumele pireu, suntem deja mari...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
vazut poze de ANAMARIA si MATEI, ce frumuseti de copii
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)