Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Multumesc de sfaturi. Trimis sot la farmacie si plafar - iau de toate acum. Sper sa scap. E rau ca de 2 ani eu nu am mai stiut ce e aia raceala asa ca anticorpi ... nu prea am.

Kata - noi vroiam sa stam pana pe 14 ianuarie dar daca Eva raceste strang tot si plec fara sa ma gandesc prea mult. Fara pediatru e cam rau.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Crissy,cum e pirtia cea noua la Gura Humorului??Cred ca venim in vacanta copiilor acolo.Bazinul pt innot functioneaza si acum iarna?

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Multumim
Sanatate tuturor si Un an nou bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Multumim, acum incercam sa parcurgem mesajele din subiect si raspundem mai incet ca in timpul zilei suntem doar noi doua si e mai greu. Cat despre poze, pentru inceput pe link-ul asta: http://www.flickr.com/photos/52677921@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

va salutam si noi....

abia acum am reusit sa deschid putin calculatorul...sa va dau vesti despre noi...si bune si proaste...

am fost cu Eric la analize de sange de dimineata, am ajuns la 8.50 acolo, bine nu mai zic ca am asteptat o ora juma pana am ajuns efectiv la analize, da asta e alta buba a sistemului sanitar romanesc...

Eric nemancat, imi cerea ba apa, ba lapte, io incercam sa-l pacalesc si sa-l calmez...na...asta e...ideea e ca are o infectie bacteriana, VSH mare din cauza infectiei...maine primesc rez la analizele imunologice...sper sa fie cat de cat ok...de la spital, fugi cu el la ORL, verdict: otita seroasa bilaterala(adica pe romaneste puroi in spatele timpanelor)... plus o reaparitie a rinitei acute si anginei acute din cauza sist imunitar scazut... plus am observat eu o usoara hipoacuzie din cauza puroiului de la urechi...asta ar trebui sa se rezolve odata cu tratamentul, sper...aaa...si micoza din cauza antibioticelor..(desi i-am dat tot timpul Biotics...)speram totusi sa scapam cu bine, suntem acum pe tratament cu Zinnat, betabioptal, aspirat cat mai des, si antitermic...

partea buna, ca sa zic asa, e ca nu s-a mai plans azi de ureche de dimineata, nici temperatura nu mi-a facut de pe la pranz, speram s-o tinem tot asa... altfel, daca in 5 zile nu suntem rezolvati, ajungem la injectii, doamne fereste...

na, cam asta despre noi si distractia de astazi...de la un medic la altul, plus imaginea din spitalele romanesti, copilasii aia mici internati acolo...uffffff, greu de uitat...

astept zile mai bune...
va pup!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Andreea, sper din tot sufletul sa isi faca efect tratamentul si sa se puna Eric pe pozitii!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si tu incepi munca? si eu, dar din martie, de marti ne vine bona, cate 6 ore pe zi pentru inceput, sa vedem cum ne intelegem

mami fericita de nazdravanul Andrei

pana la urma unde ai gasit bona, ca stiu ca ziceai ca ai vazut mai multe si nu prea indeplineau criteriile

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gabi, ai o mandrete de fata!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
Cand sunt fierte scot legumele le pasez si pun zeama peste ele? Ori?

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

da, le scoti, le pasezi cu blenderul si pui cate putin din zeama in care au fiert; acuma nu stiu cantitati, eu puneam din cohi pana mi se parea mie ca are consistenta ok.
Eu nu am inceput cu o supa-crema mai lichida si apoi din ce in ce mai groasa, ci i-am facut direct piure. Dar era asa cremos, exact cum sunt cele la borcanel.
Cred ca fetele aveau si cantitati daca te ajuta mai mult:cate legume si cata apa.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui crispro
La multi ani Rebeca, ALexandru si Giulia, sa cresteti mari si sanatosi, si cuminti, si voiosi! Un extra -ic pentru Rebe, ca are mama fata mare , cu 6 lunite!!!
[quote]

LA MULTI ANI si de la noi!!!!!!!!!!!!!

[quote]
Al meu iar a avut o noapte minunata... culcat la 8 seara, prima trezire de 10 minute la 6 dimi, apoi la 9 si un sfert,
[quote]

BRAVO BEBE VLAD Vezi ce mare si cuminte s-a facut

Mergi la inceput