BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Acu sa fac ceva galerie fetelor poate se hotarasc bebelusii sa apara mai rapid:

HAI ABRAMBURIKA!!!
HAI BLUE-NIGHT!!!
HAI ROXX!!!
HAI RELUSHA!!!
Se lasa asteptati bebelusii de 2011.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Eu sunt un pic nelinistita. De vreo 2-3 zile, bebele meu e f agitat, se misca f tare, cu pauze f scurte. Nici nu stiu cand doarme, pt ca si noaptea face la fel. Oare e ceva in neregula? Va auzeam pe voi ca in ultimile saptamani nu prea ar mai avea loc de miscare , si ca sunt mai linistiti! E posibil sa vrea deja sa iasa? si sa caute iesirea?

FVL heterozigot, 36 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

SHERBY, nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca bebe nu aude. Poate ii place muzica tare! Si bebele meu e cuminte la muzica, dar in schimb tresarea in noaptea de Revelion de la petarde sau incepe sa se fataie cand vorbeste multa lume in jur. Stai linistita!

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebelu bun venit acasa, te asteptam cu impresii si poze cu buba

Madalina sorry pt raceala, si pt semnatura

Danina sa ti traiasca minunea

Azi n a intrat deloc Mirela si nici Lorich

Abramburik vine prea asteptatul Gabrieleeeeeeeeeeeeee

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Cand s-o intoarce Maimutzica din vacanta la parinti? Lipseste deja de peste o saptamana. Sa nu o aud ca se vaita de kg in plus!
Eu nu am fost plecata nicaieri si am luat 16 kg (de la inceput nu doar acum, de sarbatori). Cred ca mai iau 2 pana la 38 sapt. Vad eu dupa cum le dau jos ...

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Eu sunt un pic nelinistita. De vreo 2-3 zile, bebele meu e f agitat, se misca f tare, cu pauze f scurte. Nici nu stiu cand doarme, pt ca si noaptea face la fel. Oare e ceva in neregula? Va auzeam pe voi ca in ultimile saptamani nu prea ar mai avea loc de miscare , si ca sunt mai linistiti! E posibil sa vrea deja sa iasa? si sa caute iesirea?

FVL heterozigot, 36 de saptamani Andrei

ce tare esti!!!! "sa caute iesirea" :))))))))))))))))
asa e si la mine. si asa a fost dintotdeauna. si prima sarcina a fost asa pana la final....
si eu am tot auzit ca la sfarsitul sarcinii nu mai au atata loc , ca sunt mai finuti....eheeiii de unde.....parca e si mai si...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooooo!!!!

am intrat si eu un pic sa va urez LA MULTI ANI!!!!! cu multe bucurii, sanatate si bebei sanatosi de care sa va bucurati, nasteri usoare burticilor.

noi suntem bine, de ieri suntem acasa, ne acomodam usor usor.
credeti-ma k atunci cand auzeam de la alte mamici k numai ai timpdeloc, nu le credeam..dar acu... le dau dreptate. abia la ora asta am reusit sa intru o leaca, sa va salut, sa fac un pic de galerie ca vad k sunt multe buburuze care stau sa apara si sa imi cer mii de scuze k nu pot sta ca inainte.
imi lipstiti mult de tot.
asteptam sa ne facem un program si sa aiba si mami un pic de liber.
multumim pt galerie, pt vb frumoase, pt aprecieri, pt tot.

si facesm si galerie burticilor

HAI ROXX

HAI ROXX!!!!!

HAI ANCA!!!!

HAI ABRAMBURICA!!!!

HAI RELUSHA!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultima zi cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor....n-am citit din urma, transmit repede un mesaj, nu stiu daca il aveti deja:

MESAJ DE LA BLUE NIGHT: La 14:08 a aparut Diana Maria, din pacate prin ceza de urgenta dupa un pretravaliu extrem de dificil si un travaliu f eficient pana la dilataie 9 Revin cu detalii cand o sa fiu mai ok!

BINE AI VENIT DIANA MARIA!!!!!!!!! FELICITARI MAMI ANCA, SA-TI TRAIASCA FETITZA!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx (iar nu stiu cat sunteti la curent) e cu un col "tzeapan", cu o dilatatie care merge greutz, dar cum membranele s-au rupt... tot inainte; i-au pus acum occitocina.

Deci...Fetele, incurajari si ganduri bune pentru vecinica Roxx si scumpa Catalina

Hai Catalina!!!! Hai Roxana!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Fetelor....n-am citit din urma, transmit repede un mesaj, nu stiu daca il aveti deja:

MESAJ DE LA BLUE NIGHT: La 14:08 a aparut Diana Maria, din pacate prin ceza de urgenta dupa un pretravaliu extrem de dificil si un travaliu f eficient pana la dilataie 9 Revin cu detalii cand o sa fiu mai ok!

BINE AI VENIT DIANA MARIA!!!!!!!!! FELICITARI MAMI ANCA, SA-TI TRAIASCA FETITZA!!!

BINE AI VENIT DIANA MARIA!!!
REFACERE GRABNICA PENTRU MAMICA CURAJOASA, ANCA!

Mergi la inceput