BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)
Raspunsuri - Pagina 4
mica_daria spune:
Buuuuna seara dragele mele...
"La multi ani" si un an 2011 mai bun, nasteri usoare, mamici si bebei sanatosi si sanatate la toata lumea.
Ne-am intors si noi acasa, si am intrat fuguta sa vad ce faceti.
din ce am citit, inainte de toate:

HAI ABRAMBURIKA
HAI BLUE_NIGHT
HAI ROXX26
HAI RELUSHA
Asa... din ce am retinut,
Bebelu si Natalia bine ati venit acasa
PAtricia imi pare rau ca bebelusa nu a luat in greutate, curaj mami ca o sa fie bine
Doloress ma bucur tare mult ca ai fost cu familia la sfarsit de an si tot 2 in 1, si iti doresc in continuare sa stea bebele la caldurica pana la termen
Mirela tiam admirat si rasadmirat motaneii tai frumosi, ca de altfel si pe bebe Eduard mic si dragalas, bebelusele de mamici Irinuka si Danina si nu mai stiu cati bebelasi dragalasi am vazut asa la repezeala, aaaaa, si bebelusa Natalia am admirato.
Am citit ca vorbeati de clisma. Pffff, un subiect delicat mai ales pt mine, pt ca si noaptea am cosmaruri din cauza clismei, in sensul ca eu am si nenorocitii astia de hemoroizi de care nu am scapat, si mai sunt si externi, si mi-e si rusine sa ma afisez cu poponetzul la vreo asistenta.

Poate apare Tunde pe receptie si imi spune si mie ce a mai folosit ea pt hemoroizi.Eu parca asa retin, ca ea a avut recent probleme cu asa ceva.
Ptiu, ce bine e acasa, abia am asteptat sa ajung.
Ma mai duc sa mai citeasc si daca ma mai lasa dl sot la calculator, revin imediat. Ca de cum am ajuns acasa, ne batem care sa stea la calculator.
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
madalina_m spune:
Am schimbat si semnatura. 

36+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea Buna burtici si mamici.Am un nou mesaj de la Abramburika: Au fost ceva probleme,acum e bine.Maxim o ora iese Gabriele.A fost greu tare.Pup. |
Inca putin !!! Curaj !

Hai Bebe Gabriele
Hai Abramburika

carmen
37+ cu
Andrei
missmj spune:
| citat din mesajul lui madalina_m Am schimbat si semnatura. ![]() ![]() |
Felicitari mada !

Si sper sa iti treaca raceala repede...offf ce de burtici racite 

carmen
37+ cu
Andrei
de_ea spune:
Fetelor eu anul acesta sunt tare somnoroasa,dupa ce am intrat dimineata sa va dau vesti de Abramburika am dormit inapoi pana la 12.Am avut musafiri pe urma pana pe la 16 si dupa iar somn pana mai inainte.
Bun venit acasa Raluca si bebe Natalia.Asteptam sa ne pui poze noi si sa ne zici cum e cu bebe.
Patricia-iti doresc sa pape fetitza ta sa ia in greutate sa ajungeti si voi acasa.
Danina-foarte frumoasa craciunita,dar si surioara ei.Trebuie sa fii foarte mandra cu asa comori frumoase.
Andreea
34+ cu
Medeea
mica_daria spune:
Pffffoaiii, cred ca tastatura mea a luat o razna. /nu pot sa pun cratima, imi scrie tare aiurea tot. i am dat o bubuitura si acuma scriu cu greseli, asa ca ma scuzati daca mai apar si prostii.
Eu nu mai am rabdare , vreau a vina bebele si la mine!!!

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
Mayane spune:
Ia uitati ce am gasit![]()
| bebect - Trimis la: - 26/12/2010 : 12:37:04 Felicitari fetelor cu puiutii in brate a fost si este atat de emotionant. Citesc cu sufletul la gura despre fetele care sunt pe drum cu bebeii Multa sanatate le doresc atat lor cat si bebeilor BEBELANA +38 |
Bebelana, inteleg ca ti-ai schimbat userul... mai scrie-ne cateva mesaje ca esti moderata si nu te vedem in real time.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+
Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe
dangabriela spune:
Vreau sa va urez si eu LA MULTI ANI pt 2011, cu intarziere ce-i drept , dar am ramas fara net zilele astea
.
In primul rand motate, pt primele mamici de 2011:
HAI ROXX 

HAI BLUE-NIGHT 

[pup

HAI ABRAMBURIKA 

HAI RELUSHA 

Pt Tunde multi

sa treaca starea de Kakao. Multa sanatate tie si lui Mario, sa va faceti repede bine!
Dolores, ma bucur tare mult ca ai facut sarbatorile acasa , cu cei dragi.

Pt Patricia, sa DD ca micuta Irina sa pape muuuuult laptic sa se faca repede mare , sa poata merge acasa la fratiorul ei

FVL heterozigot, 36 de saptamani
Andrei
madalina_m spune:

HAIDE ABRAMBURIKA!!!
HAIDE ROXX!!!
HAIDE ANCA!!!

36+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica