Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***287***
Raspunsuri - Pagina 21
Anaan spune:
Salutare!
Eu am fost una dintre cele care au afirmat ca intre Ayla cea virtuala si Ayla cea reala este o mare diferenta si o sa incerc sa-mi explic optiunea, care se bazeaza, e adevarat, pe niste perceptii strict subiective. Sunt constienta ca fiecare om isi traieste durerile in felul sau si are o maniera personala de a invata sa se impace cu ele. Din pacate, am trecut si eu prin drama Aylei si am simtit pe pielea mea sentimentul acela al pierderii ireparabile. Din perspectiva omului trecut prin aceeasi suferinta - poate nu la fel de dureroasa, nu stiu - multe dintre trairile pe care Ayla le exprima pe forum imi dadeau senzatia unei discrepante intre ea cea de aici si ea cea din viata reala. Mentionez ca aveam acest sentiment fara nu stiu ce dovezi concrete, strict la nivelul intuitiei, iar faptul ca am spus ca nu cred ca ne asemanam nu se dorea a fi o critica, doar o constatare. Si mie mi-ar placea ca Ayla sa se intoarca pe forum sa mai risipeasca din misterul ei sau, dimpotriva, sa il adanceasca. Pana la urma, e alegerea ei.
Pentru mine a fost o mare surpriza faptul ca si alte fete aveau aceeasi parere, credeam ca sunt singura care simtea in acest fel referitor la Ayla.
Anaan spune:
Mababei, ce mai faceti voi? Trebuie sa aduc o completare la listele mele: cu Mababei ma simt tare compatibila si la tipul de umor, si la modul de a vedea viata ( ca sa nu mai vorbim de nesfarsitele coincidente privind date de nastere si alte minuni). Tocmai de-aia mi-e dor de ea!!!!
Imediat imi soseste o ucenica, asa ca va pup si revin mai tarziu sa admir pozele cu Giulia si cu Mario.
simplyana_m spune:
Eu mai vreau copii.
E clar ca asta e o alegere personala (dorinta, nu facutul), si nu exista "asa e bine" sau "asa e rau". Fiecare isi gaseste argumente, pro sau contra, dupa caz, insa eu nu cred ca asta e o alegere rationala. Toti parintii zic "eu nu o sa fac ca mama/tata", dar exact asa fac, sau "copilul meu vreau sa fie indraznet, nu bleg ca mine", dar l-ar altoi (vorba vine) cand e "obraznic", etc. Si tot asa, cei singuri la parinti isi doresc de regula un singur copil (cu ei lumea a fost foarte buna asa, copil unic, nu simt sa le fi lipsit celebra "imparteala frateasca", si nici nu-si inchipuie prea bine cum e aia diferita de alta imparteala
, si nici daca a fi mai buna), iar cei cu frati, mai multi copii (tocmai ca sa simta si ei "iubirea de frate", ajutorul spiritual sau material, ma rog, "beneficiile" existentei unui frate/sora, dar mai e si teama de golul pe care isi inchipuie ca trebuie sa-l lase lipsa acestui "plin", si isi inchipuie ca trebuie sa fie mai saraci sufleteste cei singuri la parinti). Mai complicat trebuie sa fie la cuplurile mixte
, dar dorinta din sinea fiecaruia (deci nu in urma unei decizii comune), urmeaza cam acelasi printzip.
Asa ca nu ma mai storc de argumente, a zis bine Ilinca si pro si contra. Zic doar ca eu am 2 surori.
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Nu stiu de ce, insa eu cred ca cea mai diferita pe forum fata de realitate este denisamada. Sigur, concluzia am tras-o din descrierile voastre in urma intalnirilor avute, prin comparatie cu impresia pe care mi-au lasat-o interventiile ei pe forum. |
Asta sper ca e de bine, daaaaaaaaa???

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Si mie imi e dor de MABABEI si mi-a fost draga mereu, dar asa face ea, pauze lungi...
Tot imi stau pe limba comentarii - aprecieri de fapt - despre tufete, asa mai in detaliu, mai ales in urma completarii listelor, dar nu reusesc sa ma adun...o las pe review-uri pt OSCAR
.
simplyana_m spune:
Ma pun sa ma uit la (alte) Neveste Disperate. Ati vazut ce thriller s-a facut?![]()
![]()
![]()
Ilinca_M. spune:
Anaan, iti scrisei un pm![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Floric, dar ce raspunsuri pesimiste ai dat...si pe aia ca "n-ai pe cine insela" sau "n-ai ce insela" n-am inteles-o, care-i faza?! |
Ilinca, in stilul meu dulce si clasic, nu citesc pana la capat si nu am rabdare sa inteleg enuntul...citind atatea raspunsuri...am raspuns la intrebarea Daca v/ati inselat AMANTUL? Acum cand am revenit sa vad ce am scris si sa iti explic am citi ca intrebarea era Daca v-ati inselat partenerul??? Ei, acum inteleg de unde neintelegerea. Deci, partenerul NU, amantul "nu am ce insela"
Scuze. Ori cat despre pesimism...Asta sunt. Atata pot.
Neinteresanta.Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Ilinca_M. spune:
Asa da, mai floricule, ma bagasesi in ceatza, cica "n-ai ce insela"...ma gandeam io ca nu poate fi asa cantitate neglijabila sotzul!:P
Mie nu mi se pare ca esti neinteresanta. Acum daca tot suntem pe panta marturisirilor (zici ca-i ceva emisiune de-aia gen "realitty drama"
) vreau sa-ti spun, sincer, ca la odiseea gravidelor asa-mi pareai, si tu p'acolo, nu tare interesanta...apoi nu stiu unde s-a produs un declic, dar numai dupa ce-am nascut toate, de mi-ai devenit foarte simpatica, mi-am dat seama ca ai tu un "je ne sais quoi" pe sub "haina banala a personalitatii tale"- adica asta vrei tu sa ne prezinti, asa vrei sa pari, chiar suferi de prea multa modestie:P, dar eu cred ca ai o anumita haioshenie si hatroshenie care mie, cel putin, mi te face draga
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
simonapro spune:
Sanatate multa Adei si lui Chiscuta, imi pare tare rau sa aud astfel de vesti 
Revin si cu lista nr.2
1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
Aveam cont de cand era Sebi mai mic, dar nu am forumit. Cand eram insarcinata cu Luc, cautand informatii, am dat peste voi, dar m-am hotarat foarte greu sa scriu, aproape de sfarsitul sarcinii.
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)
Destul de devreme, m-a afectat doar din punct de vedere sexual, caci nu am fost pregatita.
3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
Calitate: sociabilitatea si defect: emotivitatea.
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la EI
Putini si de invatat doar de la sotul meu.
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)
Nu la ambele intrebari.
6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
Nu am avut amant.
7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)
Fecioara, nu cred ca ar avea vreo relevanta.
8. Care fata de pe DC este "cea mai diferita" in realitate decat pe net?( by Monnvas)[/b]
Chiar nu stiu, probabil cand o sa va cunosc in realitate mai bine, atunci o sa-mi dau seama.
Am vazut si poze dragute: cu Mario, imi place tare mult cum ii sta tuns, cu Lucutu cu ochi superbi, cu Sophiphi care am ramas uimita cand am vazut-o plangand, ce simpatica e, cu Giulia si burtica, care au crescut tare frumos, sper ca n-am uitat pe cineva 
Nici eu nu am fost pregatita pentru al doilea copil decat dupa cativa ani, Sebi a fost un copil dificil, plangea tare mult si nu ma vedeam sa ma descurc cu amandoi, iar dupa ceva timp dintr-o data m-a apucat ca mai vreau un copil si n-am mai stat prea mult pe ganduri, ca am zis ca daca trece si prea mult timp nu mai am curaj sa mai fac. Daca ar fi dupa mine, eu as mai infia si o fata, dar imi e frica de boala, sa nu i se descopere cine stie ce afectiune.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)