Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***287***
Raspunsuri - Pagina 22
Floric spune:
Ilincuto, cum stii tu sa le vezi pe toate si sa le spui si mai frumos.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. dar eu cred ca ai o anumita haioshenie si hatroshenie care mie, cel putin, mi te face draga ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Subscriu!
denisamada spune:
Vazut pozici cu Sophia frumoasa foc! 
Iar sunt pe fuga, dar ma straduiesc sa "recuperez" si am dat de lista 2, incerc sa raspund si eu... rapid... ![]()
THE LIST 2
1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
Pai... intrarea pe un forum "despre copii" a venit firesc... dupa imed, animalutze sau miresici... intram intr-o noua etapa de viata. ![]()
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)
Da
3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
Sunt "o femeie inteligenta". 

Prietenii stiu de ce.
A! Si modesta. Defect? Eh.... "ma sperii uneori".
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)
1. Am invatat impreuna. ![]()
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)
Nu...
6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
Cu gandul sau cu fapta? Nu.
7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)
Taur. Cred ca nu... dar cica zodiile noastre "se potrivesc".
8. Care fata de pe DC este "cea mai diferita" in realitate decat pe net?( by Monnvas)
Hmm... la asta cred ca tre sa ma si gandesc, nu mere sa raspund asa pe fuga.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Eu fac parte din ceea ce Simply numea "cuplu mixt". Bine, nu foarte mixt :D pentru ca sora mea (doar una am) e cu 7 ani mai mica decit mine, deci cumva cind si-a terminat ea bebelusia si si-a inceput copilaria, eu ma indragosteam pentru prima oara si paraseam copilaria in favoarea preadolescentei. Chiar si acum vietile noastre sint paralele, avem conceptii extrem de diferite despre viata, despre ce inseamna familie, despre ce ne dorim si ce e important... si amindoua sintem incapatinate si pasionale :D asa ca adeseori cind trecem la discutii profunde ies scintei. Asa ca am ajuns sa discutam doar chestii de suprafata. Si totusi, desi la chestii banale ma lasa cu ochii-n soare (nu sta cu Ilinca, promite ca vine pe la mine si nu mai vine, prefera oricind o plimbare cu o prietena pe care o vede in fiecare zi unei miini de ajutor date mie), undeva am incredere ca daca ar fi o problema grava, ar fi acolo pt mine. Ma simt cumva...ne-singura pe lume, chiar daca imi trec prin cap cele mai cumplite scenarii (si am avut de curind dreptul sa fac asemenea scenarii, din pacate).
Eu nu am vrut inca un copil, din comoditate si din lene si din dragoste pentru propria liniste si propriul confort. nu ma vedeam luind-o de la capat cu stat in pat in sarcina, cu colici nesfirsite, cu nopti nedormite (plus zile nedormite, ca tot eu mi-as creste si Pisilinca, indiferent de cit de urlator ar fi bb2) etc. ine, nu vad nici cum ne-am descurca financiar, da zic ca haine si jucarii am, de alaptat ma pricep si-mi place, si poate in 9 luni as schimba doar destinatarul pampersilor (optimismul..). Ma rog, intelegeti voi.
Problema e ca...tati zice nu. Adica nici nu vrea sa discutam pe tema asta. El e singur la parinti :D dar nu stiu daca asta este principalul motiv. Eu i-am spus la un moment dat ca eu daca mai ramin insarcinata o data, avort nu mai fac (am facut o intrerupere demult) pentru ca stiu ce minune iese din alea 10 celule sau cite-or fi. Ei, nu va zic ca la noi e magazin de prezervative; cred ca putem alimenta tot cartierul. Pe vremea cind chiar nu era cazul de bebe ne mai bazam uneori si pe metoda calendarului, acum nici gind.
Intr-un final, poate vom discuta pe tema asta, desi mi se pare absolut anapoda sa incep sa vin cu argumente pro-bb2; asta ori iti doresti, ori nu, nu mi se pare o chestie pentru care sa duc munca de convingere, adica nu mi se pare fair play sa fac asta.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Hopa, lume noua la ceas de seara. Io scot vinul, alb si sec e bun? Voi sa scoateti povestile! |
Bun-bun!
Mai e si pentru seara asta?Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Eu imi doresc bb2 pur si simplu. Incerc sa gasesc argumente, dar adevarul e ca am o dorinta irationala. Nu stiu, asa mi se pare firesc; dupa ce am iesit din depresia post-partum am inceput sa doresc si bb3 si bb4 ![]()
Iar ce zicea Ilinca... cu neglijatul... pana la urma pui in balanta cateva luni de "neglijare" cu celelalte sentimente cu care il poate imbogati fratele mic pe cel mare si vezi ce iese. Desi, sincer, cred ca sla mai toate dorinta asta are ceva irational, tine atat de experienta noastra de copii, cat si de experienta noastra de mamici. Degeaba zici ca o sa fie asa sau altfel, nu ai de unde sa prevezi exact raporturile.
Revin
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
pisigri spune:
Pe mine nu ma preocupa chestia cu neglijatul - pentru ca eu nu il vad ca pe neglijat - ci argumentul ala cu impartitul blabla. Aici sint de acord ca exista oameni cu 1,2,n frati care sint egoisti si rautaciosi dupa cum exista oameni singuri la parinti care sint exemple de generozitate. Cred insa ca, cu cit esti "nevoit" sa imparti totul (de la mincare si spatiu vital la pat si jucarii), inclusiv atentia, cu mai multe persoane, cu atit vei deveni mai adaptabil, mai tolerant, mai capabil sa "deal with" situatii mai multe si mai diferite, si va deveni mai putin probabil sa te simti buricul pamintului. Atitudine care (asta cu buricul) este total nociva si aducatoare doar de dezamagire si suferinta. Iar impartitul asta in sinul familiei este o chestie naturala, mai naturala decit impartitul cu strainii.
Argumentul cu "cine stie ce se poate intimpla" este dezgustator, execrabil si mizerabil.
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pisigri spune:
Monnvas, din anumite puncte de vedere noi ne "asemanam". Ce parere are sotz despre bb2-bb3-bbn?
Si a propos, tu esti vreodata pe YM?
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui pisigri Monnvas, din anumite puncte de vedere noi ne "asemanam". Ce parere are sotz despre bb2-bb3-bbn? Si a propos, tu esti vreodata pe YM? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ha ha nu sunt pe YM decat ca sa scurtez drumul spre adresa de mail. Adica am inregistrat parola si de-acolo tzup in cutia postala, deconectez YM-ul. Am io o problema cu programul asta.
Sotzul?? Se uita la mine cu ochii cat cepele cand aude de bb2. Cand i-am zis ca vreau 4 a ras: "asta e inceputul negocierii? Ca sa ai de unde lasa si sa ajungem la 2 si sa am impresia ca mi-ai facut o favoare?" ma rog, nu cuvintele astea, da' asta era esenta. Bine, el n-a prea vrut nici bb1 si i-am cam fortat mana. Adica voia sa il facem "candva" si cand am aruncat anticonceptionalele si prezervativele a devenit brusc timid
Acum principala lui problema e de bani, ca abia ne descurcam cu unul, ca el nu are un job stabil (well, asa e in presa, niciodata nu ai stabilitate) si nici prea banos nu-i. Asa ca prevad un mare clash la anu', cand eu voi insista si pt bb2. Sunt in stare sa gauresc prezervative pt asta
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!