Fluturasi de martie-aprilie2011(110)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
andreeea, roxy ce mai faceti??
catank
nu ma apuc sa strig din nou fetele ca doar ce am facut-o in capitolul trecut
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
cami_antonia spune:
eu sunt pe aici yasmi
dar nu ma simt super
si stau mai mult in pat
antonia e f maraita
si ea
si offffffffffff
uite asa
sper sa poata sa mai stea mama si sapt urmatoareeeeeeeeeeeee
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA
Leeloo21 spune:
banuiam eu ca am sa supar cateva fete cu completarile mele pt cezariana...am mentionat ca am vorbit strict de cazul meu..
oricum..am fost neinteleasa de deea..eu nu am zis nimic ca nu as fi fost lasata sa alaptez dupa cezariana..ci doar ca mie laptele mi-a venit exact asa cum se zice intre a 3 a si a 5 a zi..colostru am avut..am pus la fiecare masa copilul la san si a tras cat a putut si cat a avut ce sa traga..apoi ii dadeam completare si a fost f multumit..acasa ii dadeam sa suga laptic de la mami..dar pt ca nu am avut suficient cat sa-l satur de fiecare data ii dadeam si completare..asa am tinut-o pana la 3 luni si 2 sapt..din care exclusiv cred ca l-am alaptat asa cumulat (din zilele bune) cam 2 saptamani..in rest avea o masa sau 2 de laptic praf asta dupa ce aveam sanii complet goi...depinde f mult de materialul genetic...mama a nascut natural de 2 ori si a alaptat tot 3 luni..deci cred ca se transmite genetic..
si cu anestezie generala si cu anestezie locala si cu calmantele din ti de dupa cezariana..ai voie sa pui copilul la san cand vrei tu..
iar pt fetele care au nascut vaginal desi stiau ca pruncii lor au cordonul in jurul gatutului le pot transmite ca au fost curajoase si norocoase..cunosc si cazuri nefericite si eu nu mi-am asumat acest risc..
in acest moment eu nu mai cred in nasterea vaginala..adica nu ii mai vad atatea parti bune cum vedeam inainte sa nasc prima data..din nou zic ca am cunoscut si fete care au suferit groaznic dupa epiziotomie..care s-au rupt nasol, care au avut incontinenta urinara severa dupa si lucruri care pot tine apoi o viata..cum cunosc si cazuri unde s-a deschis dupa 2 3 saptamani operatia de cezariana..si care nu s-au putut misca dupa nastere..care au facut depresii..deaceea fiecare este cu viata ei si trebuie sa fiti voi sigure si sa va asumati raspunderea pt decizia pe care o luati..vaginal sau cezariana..
din partea mea se incheie subiectul..pt ca stiu ca supara unele fete pro vaginala..
va si imbratisez pe toate
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+
nasterea in apa
pozici dragute
alina06st spune:
Fetele care ati facut cezariana, se face clisma inainte?
in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 banuiam eu ca am sa supar cateva fete cu completarile mele pt cezariana...am mentionat ca am vorbit strict de cazul meu.. oricum..am fost neinteleasa de deea..eu nu am zis nimic ca nu as fi fost lasata sa alaptez dupa cezariana..ci doar ca mie laptele mi-a venit exact asa cum se zice intre a 3 a si a 5 a zi..colostru am avut..am pus la fiecare masa copilul la san si a tras cat a putut si cat a avut ce sa traga..apoi ii dadeam completare si a fost f multumit..acasa ii dadeam sa suga laptic de la mami..dar pt ca nu am avut suficient cat sa-l satur de fiecare data ii dadeam si completare..asa am tinut-o pana la 3 luni si 2 sapt..din care exclusiv cred ca l-am alaptat asa cumulat (din zilele bune) cam 2 saptamani..in rest avea o masa sau 2 de laptic praf asta dupa ce aveam sanii complet goi...depinde f mult de materialul genetic...mama a nascut natural de 2 ori si a alaptat tot 3 luni..deci cred ca se transmite genetic.. si cu anestezie generala si cu anestezie locala si cu calmantele din ti de dupa cezariana..ai voie sa pui copilul la san cand vrei tu.. iar pt fetele care au nascut vaginal desi stiau ca pruncii lor au cordonul in jurul gatutului le pot transmite ca au fost curajoase si norocoase..cunosc si cazuri nefericite si eu nu mi-am asumat acest risc.. in acest moment eu nu mai cred in nasterea vaginala..adica nu ii mai vad atatea parti bune cum vedeam inainte sa nasc prima data..din nou zic ca am cunoscut si fete care au suferit groaznic dupa epiziotomie..care s-au rupt nasol, care au avut incontinenta urinara severa dupa si lucruri care pot tine apoi o viata..cum cunosc si cazuri unde s-a deschis dupa 2 3 saptamani operatia de cezariana..si care nu s-au putut misca dupa nastere..care au facut depresii..deaceea fiecare este cu viata ei si trebuie sa fiti voi sigure si sa va asumati raspunderea pt decizia pe care o luati..vaginal sau cezariana.. din partea mea se incheie subiectul..pt ca stiu ca supara unele fete pro vaginala.. va si imbratisez pe toate Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+ nasterea in apa pozici dragute |
laleloo, nu cred ca ai suparat pe nimeni, fetele au spus si ele parerea lor din punctul lor de vedere sau propria experienta..e normal sa fim subiective..
ce nu inteleg eu e de ce trebuie sa fie decizia noastra, noi care de fapt nu avem cunostinte medicale ca sa nu ma izic de alte informatii care la prima nastere si nici dupa nu avem cum sa le avem..
peste tot in afara e decizia medicului..oare de ce ? numai la noi s-a ivit posibilitatea asta tocmai pt ca medicii contra unei sume frumusele fac cezariana la cerere..sau ca e mai usor, ca nu stau du[a tine si termina mai repede sau pt ca azi e mai liber in spital si maine paote nu mai sunt locuri..si as putea continua muuullt pe subiectul asta ca stiu multe cazurii adevarate..
eu personal n-am ales, a fost treaba doctorului si decizia lui strict dpdv medical..si bebe chiar a avut dubla circulara dar asta nicaieri nu e motiv de cezariana...
si acum la a doua nastere va fi tot decizia doctorului..
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
bb_yasmi spune:
leeloo fiecare e cu convingerile ei. nu se supara nimeni daca iti spui parerea.
eu nu intru in discutii, dar una e o nastere naturala si alta e o operatie. nu am nimic cu mamicile care sunt pro cezariana....... dar mie nu mi se pare normal ca o mamica sanatoasa, cu o sarcina normala, sanatoasa si un bebe perfect sa poata alege cezariana. singurul care ar trebui sa decida este dr.
depresia nu o ai doar dupa o nastere naturala.
cat despre cordonul in jurul gatului...pt asta nu se recomanda cezariana. decat daca pe parcursul travaliului apar indicii cum ca fatul ar avea de suferit si atunci se intra in operatie.
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui cami_antonia eu sunt pe aici yasmi dar nu ma simt super si stau mai mult in pat antonia e f maraita si ea si offffffffffff uite asa sper sa poata sa mai stea mama si sapt urmatoareeeeeeeeeeeee de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA |
offfff imi pare tare rau!!!
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui alina06st Fetele care ati facut cezariana, se face clisma inainte? in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
alina, lasa mami clisma asta.....asta e pistol cu apa pe langa restul.... hai ca nu vreau sa te sperii.....dar chiar nu e ceva asa groaznic, dureros. eu am facut o singira data atunci cand am nascut dar zau daca ma traumatizat....
AMR 7 s !!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui madutza_bra am pus poze de azi Oare mandreeac ce face? nu a mai trecut de un an pe la noi Andreeaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! pisuc eu nasc mai devreme de 14 feb. Ce zodie e inainte? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana AMR 6 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Nu am mai trecut, acum citesc din urma, ca ati scris ceva, noi tot am avut invitati si am fost si invitati, asa ca nu am stat prea mult pe acasa! Multa sanatate puiutului tau, imi pare asa rau ca nu se simte bine. Eu nu am apucat sa vad pozele de la ziua lui.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei
mandreeac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki1979
poate s-au grabit sa nasca din alte motive acum serios vorbind, pt bebe si pt mami e bine ca bb sa vina din sapt 39 parca, adica sa ai 38 implinite..cand exact e momentul vom vedea.. mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu |
Nu s-au grabit, asa a fost sa nasca mai devreme unele dintre ele, care au avut mici probleme in sarcina.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei