Fluturasi de martie-aprilie2011(110)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, da iti mai iei diferenta de concediu post-nbatal pana la 42 de zile. Apoi poti depune dosarul pentru cic.

cami, si eu am primit invitastie la Z, vedeti fetelor ca reducerile dureaza 1 sapt si daca voi aveti invitatie intr-o vineni (sa zicem) pana atunci se termina toate hainutele frumoase. mergeti intotdeuna luni

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mda..sex am facut pe 1 ian sa incep anul bine,asha ca totushi nu a fost imediat
oricum nu ma supar daca il elimin..dar clar dupa parerea mea facea parte din dop,dupa cum arata...adiq era o secretzie compacta si gelatinoasa..in fine,nu ma agit inca...bb a fost cam agitat azi noapte si o fi dat cu manutele in col si s-o fi desprins un pic din dop,fiind si colul mai scurtutz,cine shtie.oricum e bine sa tzin sub observatzie fenomenul

sper ca nu v-am facut sa va uitatzi in chilotzei!!

si eu tre sa ma duc sa-mi iau prenatalul de la dr si tre sa-mi fac si analizele,dar cred ca astea sapt viitoare cand e Maria la gradi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pana la cate saptamani se poate intoarce bebe in burtica???

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

ANAXENA eu nu sunt experta, si sunt doar la prima sarcina, dar eu l-as suna pe ginecolog sa-l intreb. Asa e cel mai simplu, el te va lamuri, si nu vei sta cu frica in san.
BB_YASMI cum a zis si MIKI alege ce e mai avantajos, eu cred ca sa-ti iei tot postnatalul e mai avantajos, pentru ca e 85 % nu 75% din veniturile nete cum e la cic, plus ca e mai bine sa iei concediul cat mai repede posibil, pentru ca veniturile tale pe 12 luni inainte de nastere cresc deoarece in zilele de prenatal ti se pune in calcul salarul fara impozitare, pentru ca in prenatal nu platesti impozit.
Dar oricum cred ca ai luat prenatalul deja! Nu am fost atenta.

Feli cu Miriam in burtica 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

anaxena, ai deschis un subiect care ma intereseaza f mult.
fetelor, eu sunt o mica paranoica la chestiile cu secretiile ca fetele care le intalnesc prin spital de obicei pierd lichid...paraca e epidemie aici...si eu ma panichez...la maria am pierdut dopul cu vreo 5 zile inainte de cezariana dar era alb galbui cu fire rosii, acum cum simt ceva umed pe chilotei fug la baie sa observ...dar e ceva cremos si subtire si se intareste ca o mica crusta dupa ce trece niste timp e normal, nu?
strumph, baga niste magneziu si/sau niste no-spa...
ieri era sa trec peste toate superstitiile mele si saiau hainutze...erau la c&a nite chestii super nice...o rochitza turcuaz cu bluzita alba cu inimioare turcuaz....si niste body-uri mov...si tot feluri de minuni, dar ne-am gandit ca noua ne-au spus 90% fata...si daca e baiat... ce facem cu rochitze.....?

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anaxena, mada deci vom face cumparaturiiiiiiiiiii
ce ma bucur ca eu nu am apucat sa iau mare lucru pt antonia
deci sunt chiar fericita ca vin zilele ei

miki hai ca sunt hainute si pt tineeeee
da miki si eu sunt la fel
nu pot sta in pat ca alerg dupa antonia
mai toata ziua prin casa
ca nu sta deloc

eu cred ca voi cumpara cate ceva pt la toamna
si cateva body-uri
ca am mareeeeeeeeeeeee nevoieeeeeeeee
de incaltat nu stiu daca gasesc ceva
dar poate o gecuta de iarna
ca acum ne imbracam cu cea luata anul trecut si e super bunaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

sfatul meu, duceti-va la Z dimineatza si in prima zi ca se face o coada.....si dupa mare lucru nu gasiti...

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena, da gelatinos, compact, lucios, mult, asa are aspectul la mine...In unele locuri parca are nervuri asa de gros e. Acum o luna am pierdut prima oara din el, dr m-a controlat si mi-a luat lama. De atunci n-am mai ajuns la ea...Sper sa ajung maine. SI nu curge constant, in rest nu murdaresc chilotii.
Miki, foarte frumoasa burtica ta, intr-adevar nu a mai crescut . Dezastrul din casa ta e ordinea cu care sunt eu obisnuita cand sunt copiii acasa. CU parchetul...si noua ne-a fost cam dificil pana am gasit culoarea si aspectul pe care mi l-am dorit...Si mie mi-a placut mult al Deei la momentul cand cautam
Lavi, am fost la medic azi dar n-am rezolvat. Era dupa masa...am incurcat programele. Sper sa ajung maine intai la ginecolog, apoi la asta de familie, am vb cu ea deja la tel si a zis ca pot veni oricand. Cu concediul, cred ca e asa cum spui tu...EU stiu doar ca tb sa anunt si la sv cu 2 sapt inainte de a depune dosarul pt CIC..
Dj Laura, bine ai revenit!
Strumpfi, sper ca ti-ai revenit si ca te simti ok acum...poate a fost doar oboseala
Ina, maricica burticutza...asta numai cand ma gansesc cat de slabutza esti tu

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
la cealalata opdisee
o tipa a stat cred 4-5 saptamani cu dopul piersut
asa ca nu e bai
e rau sa stai cu apa pierduta
da daca e doar dopul nu e bai

delia cand mai mergi la eco?

yasmi mercic pt uraraile de intrare in luna a 7-a
eu stiu ca ceva de sapt 32-33 se poate muta bebe
parca apoi nu se mai misca atat de mult
nu stiu sigurrrr insa

cand se face morfofetala de trimestrul 3?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da ailed aia e secretie-scurgere. la mine si anaxena e gelatinoasa, galbuie.

eu am avut o noapte ff grea....a fost bb ffff agitat (mai tare decat de obicei), asa de tare s a miscat/intins/mutat ca mi-a provocat dureri ff mari, plus contractii la greu si dureri de burta ca la ciclu. de asta ma intrebam daca nu cumva si-a schimbat pozitia......eu sunt putin stresata cu pozitia, pt ca bebe e pe pozitie pt nasterea naturala de mult timp.....
am luat no spa dar cam degeaba....
nu am mai patit chiar asa....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput