Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 8
lalitica2000 spune:
helou-helouuu,
super bine si relaxata m-am simtit la intalnire. sincer eu as mai fi stat. Ca si Xela, imi priesc iesirile astea fara copil. Am fost o gascuta de mamici numa una si una (ma bucur de cunostinta) si vorba xelei (ce bine ca ai venit cu initiativa)sper sa se repete cat mai curand. Am vorbit vrute si nevrute, chiar am si imortalizat intalnirea.
Partea haioasa a fost ca eu cand am ajuns nu stiam la ce masa sa ma indrept. Uitasem sa ma uit pe contul de poze, ca vroiam sa vad cum arata xela, ca de ea stiam sigur ca va veni si cum erau 2 mese unde erau numai gagici ma gandeam deja cum sa procedez. Adica urma sa ma indrept la una din mese si sa pun intrebarea ''suziti, sunteti cumva mamici de pufuleti, de pe forum?''. Va dati seama cum s-ar fi uitat la mine fetele alea daca nu nimeream masa potrivita. Noroc ca aveam numarul Mirei si am sunat-o pe ea sa vad daca vine la intalnire, daca a ajuns cumva si ea tocmai intra in Mall si dupa ce i-am zis cum sunt imbracata ne-am identificat
nyny, eu folosesc lapte de vaca atunci cand fac grisul si orezul cu lapte, la fel si pentru branza, procedez ca si decenuela.
miremia spune:
Am urcat cele 4 poze in albumul meu. Poate se indura si Xela sa le urce pe cele 2-3 ale ei.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
larisel spune:
Sa va fie de bine cafelutza de la mall... De ce nu facetzi album separat cu intalneala?
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Vin si eu cu o intrebare de extrasezon: atzi descoperit vreo dieta (alimentara) noua ieftina si eficienta? Dar vreun sport care sa arda grasimi si sa consume putzin timp? (evetntual sa se faca singur ......) _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
cand gasesti sa dai de stire
cand am fost la Botosani am facut cateva ore de kangoo jump, de fapt jumatati de ore ca nu le duceam intregi , si acolo am vazut ce inseamna sa faci efort nu cracanelile ce ma chinuiam eu pe acasa , in Iasi mai greu cu sala ca e cam departe, iar de dieta e cam scump asa e
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
cand gasesti sa dai de stire cand am fost la Botosani am facut cateva ore de kangoo jump, de fapt jumatati de ore ca nu le duceam intregi , si acolo am vazut ce inseamna sa faci efort nu cracanelile ce ma chinuiam eu pe acasa , in Iasi mai greu cu sala ca e cam departe, iar de dieta e cam scump asa e pui mic |
misca-care... Fitness Corner! arata foarte bine gagicile, plus gasiti foarte multe episoade pe youtube... eu fac gimnastica mea (medicala) dimineata si uneori mai adaug la miscari ce fac fetele... plus mai improvizez si uneori pur si simplu dansez (dans liber agitat)... functioneaza!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Uram si noi! Am si uitat de cand avem sarbatoritii de an. ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
mami de Alex si Radu
miremia spune:
citat din mesajul lui larisel Sa va fie de bine cafelutza de la mall... De ce nu facetzi album separat cu intalneala? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Am zis ca pt 4 poze.....dar daca vine si xela cu pozele putem face.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui myky791 am vazut si pozici. vreau sa o complimentez pe bea esti o frumoasa.. te machiasi bv tie, eu am fost o putuorasa, mereu zic a, nam timp de asta micu dar de fapt sunt delasatoare.... am vazuto pe lorena de carmita, pe stefan de ana g, pe kiti mergaciosul de acum,, pe maia finuta, pe iuria bobitza, dragos de ale1212xa , isabela, gemanutzele, familia fericita a dulcineei(dulcineea ce mai faci?), pe noruta mea scumpica. am d=cam exagerat cu emoticoanele dar nu am ce face la asa poze super.... _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
mda...............
pai si eu numa de craciun, rev si pasti..in mare...........
am un rimel cred ca de 3 ani............:))))
stii de ce am facut-o????????
hai sa iti zic..........
ma lua sot intr-o zi, ca el a vz la tveu un reportaj, ce se intapmpla cu femeile dupa ce nasc primul copil...........
ca devin mai delasatoare...ca nu mai dau nik pe ele...........ca asa si pe dicolo.si incepe el, spre marea mea mirareeeeeee ca never ever nu mi-a zis asa ceva..........
vezi......esti nepieptanata............nu mai ai chef sa faci dus zilnic....est neepilata...........de fardat ce sa zic............
pai de ce esti lenesa???????????
nu avea nici un rost sa ii zic.....bai nene, daca tu ai fi in locul meu, poate nici asa nu erai..........
dar.na..........el nu le stie
si asa ca ma bagai in baie......si nu a mai dat domnul sa ies...si tot el............
apoi ce faci???????nu mai iesi odata
zic dapoi imi trebe timp sa ma fac frumoasa.....nah ce te-ai face daca in fiecare zi atat as sta in fata la oglinda??????????????????????
:))
rad singura ca proasta.........
are el dreptate, dar nici noi nu prea avem chef.........
eu mai ales.............
odata la sapt........sau mai mult imi smulg sprancenele........ca deja atarna in oki..:)))
si dus si ma creia o pauzasc dupa, pe fata, ca imi crapa si mie pielea, ca la dece............crema insa nu conteaza, niciodata nu am avut ceva de firma.sau antirid sau mai stiu eu ce...........mai nou am luat un nivea pt ivan, si nu prea ii place la pielea lui si asa ca il fol eu
il am de vreo 3 luni si mai am in el.....
in rest.nik
am hotarat sa nu ma tund deocamdata asa..........ca is usor de tinut pe planul asta
parfumuri am ca in sarcina nu am fol nici un strop
am ami primit si de ziua mea...........
na ca iar am facut o placinta cu branza.........
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui larisel Gazele _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
mami de Alex si Radu