Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

BF
Referitor la ce vaccinuri facem noi ti-am raspuns deja

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Bf eu ii fac doar vaccinul contra hepatitei A din cele optionale. I-l voi face la 1 an si jumatate si a doua doza la 2 ani.

Sorina eu am inteles altceva din masajul tau. Imi cer scuze. Sunt cam nedormita si am ramas si fara cioco...

Ma citez singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Vin si eu cu o intrebare de extrasezon: atzi descoperit vreo dieta (alimentara) noua ieftina si eficienta? Dar vreun sport care sa arda grasimi si sa consume putzin timp? (evetntual sa se faca singur ......)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LALITICA cam asa arata si programul nostru de masa. Doar ca noi nu mancam cereale decat seara. Vroiam sa te intreb .... tu cu ce fel de lapte faci grisul si orezul? Cu lapte praf sau de vaca?

Ma bag si eu k...

Cat timp eram pe lp faceam grish sau orez cu lp, adik cu apa si dupa ce stingeam focul adaugam lp (altfel se branzea). Acum fac cu lv... si este mult mai simplu.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Merci mult o sa-i fac chiar acum pt masa de la ora 17.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:

Vin si eu cu o intrebare de extrasezon: atzi descoperit vreo dieta (alimentara) noua ieftina si eficienta? Dar vreun sport care sa arda grasimi si sa consume putzin timp? (evetntual sa se faca singur ......)

_

La mine merge de minune ceaiul verde. 4 cani pe zi neindulcit. Fara niciun fel de dieta ma mentin, cu o dieta usoara (fara paine, grasimi, dulciuri) slabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

_

dieta noua.....eficienta 100 %.....uitatul sa manaci
iar ca sport...alergatul dupa diete

scuza-ma..am fc o gluma...si eu sunt in ac situatie....dupa sarbatorile astea...musai bag o disociata o sapt....si...cica...ma duc cu o vecina...de proba...la sala...poate mi se leaga si mie vreun fier din ala de burta....ca aia nu se duce altfel...

nu sunt documentata dar subscriu pt LV...eu dintotdeauna i-am fc grish, orez...si branza din LV.

iar cu vaccinurile inca nu stiu...cel de 1 an tre sa-l fac la sf lui ianuarie...ma voi duce tot la stanciu( are mana f usoara) si tot atunci ii voi cere sfatul( stiu ca e genul care este destul de obiectiv) daca mai e cazul sa-i administrez ceva....dar de hotarat tot noi vom hotari

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

lucia...multe dintre noi au BRITAX EVLOVA( parca asa se zice)PLUS 1-2-3...pana la 36 kile. Britaxul sunt cei mai tari in materie de sigurantza. personal sunt multumita, desi are doar 2 pozitii, nu se lasa ca la scoica. pt drumuri f lungi....mai greu cu somnul...dar, na nu fac toata ziua 500 km.Sunt incantata ca are husa de bumbac si e f ok pt la vara.

apoi alte fete au tot BRITAX FIRST CLASS...de la 0 luni la 18 kile...asta se lasa pt somn. Cred ca este mai practic...pt ca nu vad eu sa-l tin pe jiji pana la 12 ani in scaun.....acu daca ar fi sa aleg cred ca as opta pt al 2-lea...dar britax, sigur.
si carutz am de la ei si e f f ok

na studiaza si tu poblema si alege ce-i mai potrivit pt voi

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

lucia...multe dintre noi au BRITAX EVLOVA( parca asa se zice)PLUS 1-2-3...pana la 36 kile. Britaxul sunt cei mai tari in materie de sigurantza. personal sunt multumita, desi are doar 2 pozitii, nu se lasa ca la scoica. pt drumuri f lungi....mai greu cu somnul...dar, na nu fac toata ziua 500 km.Sunt incantata ca are husa de bumbac si e f ok pt la vara.

apoi alte fete au tot BRITAX FIRST CLASS...de la 0 luni la 18 kile...asta se lasa pt somn. Cred ca este mai practic...pt ca nu vad eu sa-l tin pe jiji pana la 12 ani in scaun.....acu daca ar fi sa aleg cred ca as opta pt al 2-lea...dar britax, sigur.
si carutz am de la ei si e f f ok

na studiaza si tu poblema si alege ce-i mai potrivit pt voi

JUCARII PENTRU PITICI...

Avand in vedere ca fetele mai documentate decat mine au optat pt britax si eu voi lua britax (sper luna asta). Dar eu ash vrea duo plus pt ca are si sistem isofix de fixare in mashina. Sa vedem daca ma descurc pana la urma si-mi iese si mie pasientrza cu ebay-ul. Nou la noi e de la 1100 ron in sus si iese din schema din start.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ne-am intors de la intalnire, s-a napustit pe mine piciul cand am ajuns acasa. S-a descurcat si tati, i-a fost greu dar asta e ....
Mie mi-a placut la maxim sa ne vedem si sper sa o repetam cat mai curand (neaparat fara copii ca eu de asta am nevoie ).

Nik0le - mi-a parut tare bine ca te-am revazut, sper ca seara a decurs bine in continuare ...
Mire - esti mult mai frumoasa in realitate si am uitat sa-ti spun dar semeni mult cu o fosta colega de munca care imi e foarte draga mie. S-a descurcat tati?
Lalitica - esti o fata de nota 20, tot respectul . Dupa povestile tale chiar ca privesc altfel inainte ...
Tomaca - ma bucur ca am avut ocazia sa ne vedem si live. Multa sanatate lui Tudor, sa ne spui si noua ce va spune la control.

Mergi la inceput

Pozele...pozele...pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ne-am intors de la intalnire, s-a napustit pe mine piciul cand am ajuns acasa. S-a descurcat si tati, i-a fost greu dar asta e ....
Mie mi-a placut la maxim sa ne vedem si sper sa o repetam cat mai curand (neaparat fara copii ca eu de asta am nevoie ).

Nik0le - mi-a parut tare bine ca te-am revazut, sper ca seara a decurs bine in continuare ...
Mire - esti mult mai frumoasa in realitate si am uitat sa-ti spun dar semeni mult cu o fosta colega de munca care imi e foarte draga mie. S-a descurcat tati?
Lalitica - esti o fata de nota 20, tot respectul . Dupa povestile tale chiar ca privesc altfel inainte ...
Tomaca - ma bucur ca am avut ocazia sa ne vedem si live. Multa sanatate lui Tudor, sa ne spui si noua ce va spune la control.

Hop si eu cu impresii....
Mi-a placut maxim intalneala!!!
Xela este tare frumoasa si finuta si este relaxata asa....mi-a placut tare mult de ea.
Cand descarcam pozele ma uitam ca tuta la o poza si nu intelegeam de unde aveam eu cerceii negri ....erai tu!
Tati s-a descurcat, stiam ca se descurca. Mara ma astepta pe hol sa-i dau tzatza. Eu nu o sa o intarc prea curand...imi place asa.
Lali subscriu la ce a zis Xela, este atat de vesela si de plina de viata.
Nu stiu de ce am impresia ca te cunosc de undeva (stiu ca te-am vazut intr-o poza dar nu e vb de fizic), felul in care vorbesti si gesturile mi s epar foarte cunoscute.

Tomaca
ma bucur ca ne-am cunoscut, poate data viitoare stam mai mult la povesti.

Nikole
mi-a placut revederea, arati f bine!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput