Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 6
simplicity spune:
Danyelana ,ce mai face micul print?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu."
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari si de la noi. LML pufuletilor ratati. Sunt in urma cu un capitol cu recuperatul. Noi am avut musafiri de revelion mosii lui Teo. Teo a fost sa vada artificiile din centru(de la departare) si a adormit la 1:30 in noaptea dintre ani. Ieri a fost dat la grinda caci asa e obiceiul la noi. Va lasam niste poze aici cu datul la grinda si va pupicim dulce pe toti. Foarte frumos... si bravo voua ca ii faceti obiceiurile. Si Teo... artist ce sa mai... Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
nyny spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Am si eu o dilema. Trebuie sa schimbam scoica de masina cu un scaun. Nu stiu de care sa iau(ca firma). Plus ca nu stiu daca sa iau 12-24 kg sau 12-36 kg. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu am unul de la Chicco. Poate gasesc o poza sa il si vezi. E f misto pt ca se poate lasa pe spate si se transforma practic intr-o scoica mai mare. L-am folosit si la Mara doar ca la ea nu stiam ca se poate lasa pe spate si a dormea saracuta in fund cand mai plecam la drum.
Mara si David
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Eu am unul de la Chicco. Poate gasesc o poza sa il si vezi. E f misto pt ca se poate lasa pe spate si se transforma practic intr-o scoica mai mare. L-am folosit si la Mara doar ca la ea nu stiam ca se poate lasa pe spate si a dormea saracuta in fund cand mai plecam la drum. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
uite am gasit o poza cu scaunelul nostru aici
Chicco Race se numeste. Noi suntem f multumiti de el.
Mara si David
myky791 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Simply....Nici Iris nu prea trece de 2-300g solid in zi, si bea lp, nu lm...ce-ora vea copiii astia? Carte...nu stiu ce gen preferi...am auzit insa de seria romanelor de Corinne Hofmann..."The white masai", "Back from Africa" si "Reunion in Barsaloi"...nu le-am citit inca...le-am comandat online,..le astept sa soseasca.... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
sunt niste carti super. leam comandat inainte de Craciun au venit leam si citit. super carti
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Noi am cautat o gramada pe net info ref la scaune auto. Si am ajuns la concluzia ca un scaun pana la 36 de kg nu e eficient. Copilul nu va sta in acel scaun pana la 36kg....nepotii mei au 6.5 ani, aprox 16 kg si au inaltatoare, nu mai folosesc scaune. Ma rog, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, adica nepotii au nitel kg mai putine....dar noi am mai luat teapa o data cu carutul 3 in 1 de folosit pana la 3 ani...si l-am vandut dupa 5 luni ca nu statea copilul in el. So, dupa ce am cercetat preturile versus calitate / materiale, etc, am luat Inglesina, am dat pe el vero 5 sau 6 mil nu mai stiu exact si e pt varsta lui, de la 9kg la vreo 13 parca. Are pozitii de dormit. Si cam atat. Ne-am uitat la unul de la Chicco care ziceau ei creste pe masura ce creste copilul, ...vax...nu cred ca va sta picea in acel scaun atatia ani...se strica, se murdareste, se roade husa aia....oricum o sa luam altul. Deci asta am facut noi. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Saru'mana pt informatii
lucia2000 spune:
Eu am unul de la Chicco. Poate gasesc o poza sa il si vezi. E f misto pt ca se poate lasa pe spate si se transforma practic intr-o scoica mai mare. L-am folosit si la Mara doar ca la ea nu stiam ca se poate lasa pe spate si a dormea saracuta in fund cand mai plecam la drum. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Chiar cred ca m-ar ajuta o poza sau macar ce model e.
larisel spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Tu ai intrebat pediatrul inainte sa treci pe LV? Ca eu am gasit informatii conform carora e bine sa dai LP la copii pana pe la 2 ani. Si o alta intrebare adresata tuturor: ce vaccinuri optionale ati facut / intentionati sa faceti? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Nu am intrebat pdiatrul pt ca decizia oricum ne apartzine noua parintzilor ... binentzeles potrivit informatziilor si finantzelor pe care le detzinem. Shtiu ca se recomanda lp pana la 3 ani chiar, dar eu si cu tati am hotarat ca e suficient pana la 1 an, sperand ca restul "avantajelor" lp-ului (adica nishte elemente si minerale) sa le acoperim din alimentatzie. Vedem la analize... facem in curand. Din cate m-am documentat eu pana acum, lp-ul este mai "bun" decat lv (pana la 1 an) pt ca este mai putzin alergizant (ca risc) si mai nutritiv prin prisma elementelor cu care este imbogatzit. Dupa limita de 1 an consider personal ca lv (integral adik gras) este mai benefic (natural, ieftin, comod de administrat si de preparat).
Pana acum nu am facut nici un optzional, dar voi face peste o luna doua varilix (anti-varicela) impreuna cu priorix (anti ror)(care este pe lista celor obligatorii). Voi mai face mai tarziu (peste 1 an-2) anti- hepatita a si (daca imi voi permite) prevenarul (pt boli pneumococice).
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
uite am gasit o poza cu scaunelul nostru aici Chicco Race se numeste. Noi suntem f multumiti de el. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Saru'mana
larisel spune:
citat din mesajul lui nyny LALITICA cam asa arata si programul nostru de masa. Doar ca noi nu mancam cereale decat seara. Vroiam sa te intreb .... tu cu ce fel de lapte faci grisul si orezul? Cu lapte praf sau de vaca? |
Ma bag si eu k...
Cat timp eram pe lp faceam grish sau orez cu lp, adik cu apa si dupa ce stingeam focul adaugam lp (altfel se branzea). Acum fac cu lv... si este mult mai simplu.