Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Bine v-am regasit in Noul An, sper - ca de fiecare data - mai bun ca precedentul! LA MULTI ANI, MAMICI DE PUFULETI! Cu intarziere si scuze: LA MULTI ANI, JIJI! LA MULTI ANI, DAVID! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, voinici si sa va respectati parintii care va iubesc! Imi pare rau ca nu am intrat si eu in noaptea dintre ani, a fost o atmosfera frumu aici, dar al meu nu ar fi conceput sa stau pe forum si de revelion, so...ca sa evit Zona Zoster..v-am urat in gand! Noi am fost la sora mea acasa, unde am fost 6 perechi...ora zero m-a prins in masina, venind de la biserica cu o prietena...ne-am pupat si noi si gata noul an..la 2 jum am ajuns acasa la socri unde bobitza statea la masa cu mesenii _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui larisel Unii pufi nu mananca iar altzii... Alena mea aseara nu adormea neam dupa 250 ml lp+cereale si dupa ce i-am suplimentat cu inca 100 ml tot cu ochii cat cepele era, asha ca i-am mai dat 60 ml si cu chiu cu vai a adormit. Deci 410... Dimineatza la 4 cine era hamesit oare? Tot Alena, doar ca eu nu m-am gandit ca ar vrea haleu, asha ca i-am dat ceai. Din 10 in 10 minute a chiuit pana si-a umplut burtica cu inca 400 ml lp (din portzii mai mici binentzeles)... a adormit abia la 6... Ce-o fi cu foamea asta? _ |
wow...Larisel........ce bine papa Alena...felicitari!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Lillo Neatza! Larisel si eu am patit la fel aseara. Pe la 6:30 a papat branzica cu paine, pe la 8:30 cereale cu lapte, la 10 nu intelegeam ce are de nu vrea sa mai doarma. L-am leganat, i-am dat apa, suza, l-am dat cu calgel, nimic, urla si se foia. A ras 150 ml de lp si s-a culcat fericit. La 2 s-a trazit iar cu foamea in gat si a mai ras 150 ml si apoi la 6 la fel. La 9 a mancat iaurt si momentan doarme. Nu stiu ce are ca imi mananca urechile... |
Lillo...bravo piticotului, si la mai mare!...nu trimiteti niste foame si la noi?!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
Si mie la fel.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lorex...
tomaca spune:
Buna ziua (era sa zic dimineata, dar acum vad cat este ceasul !),
Sper ca v-a inceput bine noul an. N-am apucat sa vin cu sorcova zile acestea si sa va fac o urare, dar merge si acum (zic eu). Un an tare bun cu de toate sa aveti.
Am vazut ca au fost si [ufuleti petrecareti . Ce tare! Tudor la 9.30 era . L-am urmat si eu dupa artificii (si ce spectacol pe aici pe la case, se cunoaste ca este sursa ilegala aproape). De-abia asteptam ca muream de somn. De vreo saptamana si ceva Tudor si-a modificat programul, doarme doar odata pe zi (rapid cu suzi fara biberon de ceai), dupa amiaza si ne cam intrebuinteaza.
Ii dau mai bine sa manance si seara (adica nu doar iaurt cu cereale, ci si mancarica) si am mutat cerealele in lapte, si doarme fara intreruperi sau unele scurte cand ramane intepenit de-a latul patului.
Oricum vad ca si-a dezvoltat si tehnica de dormit de-a latul. In noaptea de revelion l-am gasit de-a latul cu picioarele in unghi de 90 grade ca sa nu-l mai deranjeze nimic. Chiar l-am cultat la un capat si l-am gasit la celalalt dimineata.
Am dormit 2 nopti cu el in camera si nici nu l-am simtit. M-ai mult noi l-am deranjat cu plimbatul pe usa
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
miremia spune:
Xelaam vazut poze frumoase cu voi.
Am vazut-o si pe Maria cea scumpa. Adina pune mai multe pozici cu printesa.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
adina_bulina spune:
La Multi Ani!!!!!
Am sa incep, cu intarziere.... scuze ... cu urarile. Cel mai important este ca anul acesta, dar si in viitor, sa avem copiii sanatosi, sa fim fericiti cu totii, sa ni se implineasca toate dorintele sau daca nu toate, macar cele prioritare [:) si sa fim si noi sanatosi ca sa ne crestem fara stres prea mare copiii.
Am vazut pozele de pe picasa SUPERBE!!!! Mai mai ce copii frumosi. Extrem de frumosi.
Am fost si eu cuminte azi si am dat resize la pozele noastre si am mai adaugat 2.
Va pupam!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Sunt invidioasa pe voi cu intalnirea de ieri de la Plaza. Mama mama ce m-as fi cafelit si eu cu voi. Poate next time.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)