Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Haircut, Nicole, Ana, Danasor - cum mai sunt copiii?

Nyny - si eu tot Humana ii dau. N-am vazut in magazine junior. Chiar imi puneam problema. Eu niciodata nu i-am schimbat formula brusc. Ci treptat, in amestec.

m-a intrerupt un telefon si nu mai stiu ce voiam sa spun. Am inceput deja serviciul.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Noi sambata taiem motzul caci deja ni s-a facut parul barcute si se uda la orice baie. Legam cu ziua de sfantul Ioan.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Nu stiu cum este prin alte parti, dar in Bucuresti ninge.
Am condus pe o ninsoareeee. Acum fulgii sunt mai mici. Dar iar dezapezit

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Au mai fost aniversati:

Bobitza, Daniel, Adrian Theodor
, Alexandra de cris.m, Raul de bubu

Astazi Dionisios de Vi4i

LML si sa fiti sanatosi!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Fetelor, cum ati gasit copiii ieri dupa intalneala?

Eu l-am gasit pus la somn. Nu stiu daca voia, dar tasu zicea ca-i marait. Am gasit eu explicatia. Nu mancase decat jumatate de borcan (desi erau incepute 2 ), caci i le-a dat printre jucarii si evident, trebuie sa ai tehnica. A mai ras un borcanel de 200 ml cu mine.

In schimb l-a onorat pe tati cu 2 reprize de kk, din acelea ca de dupa alte serii adunate, ca sa vada si tati cum este

Si nu a dormit de loc. Asa ca la 8 fara ceva era pana dimineata la 7.30. Fara alte alea.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

De dimineata ne-am trezit si am lasat-o singura in pat fara teama ca mai cade, a venit dupa mine la baie. Mi-a crescut fetita!

Felicitari Marei!...Ce fetita mare!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!
Larisel si eu am patit la fel aseara. Pe la 6:30 a papat branzica cu paine, pe la 8:30 cereale cu lapte, la 10 nu intelegeam ce are de nu vrea sa mai doarma. L-am leganat, i-am dat apa, suza, l-am dat cu calgel, nimic, urla si se foia. A ras 150 ml de lp si s-a culcat fericit. La 2 s-a trazit iar cu foamea in gat si a mai ras 150 ml si apoi la 6 la fel. La 9 a mancat iaurt si momentan doarme. Nu stiu ce are ca imi mananca urechile...

Lillo...bravo piticotului, si la mai mare!...nu trimiteti niste foame si la noi?!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Ce piticot papacios !

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

abia acum imi tihneste si mie sa va spun...

LA MULTI ANI, 2011!

stiu ca e 3 ianuarie, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. plus ca v-am obisnuit deja sa fiu "vesnica absenta..."
m-am gandit la voi si la pufuleti toata noaptea de rev, dar eram la socri si pazeam pastaia sa faca nani linistit si n-am intrat. plus ca toti dormeau si sforaiaaaaau in casa... ca mi-era cumva sa umblu pupaza prin casa la laptop.
va spun acum... ce a insemnat pt mine 2010...

a fost anul care a trecut cel mai greu din viata mea. si asta e un lucru bun. pentru ca vad ca si eu, ca si voi, avem de acum parte de evolutii atat de rapide, incat ne depaseste... situatia...

daca anul trecut pe vremea asta aveam in cap doar majorete, vreau sa pun si pentru anul acesta cateva

pentru primii sau urmatorii dinti, pentru mers, mai intai copacel, apoi cracanat ca o ratusca, apoi alergat de sa ne iasa sufletul din noi, pentru papa, caca, olite, scaune de masina si calatorii, pentru vacante si mare si munte, pentru hanute ramase mici uneori nepurtate, pentru somnic pufos sau chinuit, pentru primele cuvinte, pentru toate cucuiele ce vor urma, muci, dureri, raceli, pentru bucrii si tristeti...

incepe de acum sa curga timpul din ce in ce mai repede. sugarii nostri devin copii iar lumea noastra devine si lumea lor. mi-ar placea sa cred ca o sa am timp sa ma bucur de fiacare achizitie in parte asa cum faceam la inceput, dar le face pe toate prea repede, invata prea multe in prea scurt timp, copiii nostri sunt mult prea destepti, iar noi... nu putem decat sa ii iubim. si sa le fim alaturi.

mi-ati fost... din prima zi cand v-am citit... alaturi. mamicile de pufuleti vin si pleaca. multe au ramas dupa cortina, multe au plecat, unele au iesit si fac parte acum din rutina de zi cu zi. bravo tuturor. nu pentru ca aloca timp sa citeasca zi de zi cateva pagini, ci pentru ca au pufuleti. moi, dulci, isteti, frumosi, mergaciosi si papaciosi, sau flamanzi si placintele. sunt ceea ce ne leaga pe noi.

ma gandeam grozav de mult la faptul ca eram gravide, nu aveam nimic de facut, si totusi acum, cu piticotii printre picioarele noastre am ajuns la mult mai multe capitole. asta e de fapt, dovada ca un grup de mamici au mai multe de impartasit decat un grup de femei.

normal ca suntem diferite si nu putem fi pe aceeasi lungime de unda mereu. dar poate asta ne ajuta sa invatam. sa fim mai bune, mai pregatite pentru miracolul care creste in casele noatre.

va multumesc ca existati. ca nu va laati doborate de nimic. ca sunteti aici zi si noapte, indiferent de noptile sexoase sau zilele bigudoase. indiferent daca va doare ceva, daca aveti treaba sau ingrijiti puful, aici e mereu un umar gata sa sprijine un necaz sau un zambet care sa se bucure de o noua patanie.

va doresc... sanatate voua si pufilor si tuturor din jurul vostru. sa nu aflati ce e supararea, iar lacrimile sa fie doar de fericire. sa aveti ceea ce aveti nevoie, nu ceea ce va doriti. si sa ramaneti mereu...mamici. femei nu vom mai fi niciodata.

fara exceptie pufii pe obrajori si va ofer cate un tir de voua, dragele mele mamici!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Si o alta intrebare adresata tuturor: ce vaccinuri optionale ati facut / intentionati sa faceti?
[

BF...ma bag si eu ca musca...Eu, pt Iris am mers pe schema de vaccinare cu Infanrix.

Cu riscul de a-mi lua rosii, parerea mea este ca n-as vaccina copilul decat cu schema obligatorie(fara de care nu poate intra in colectivitate, cred), sau pentru boli mutilante, si/sau potential amenintatoare de viata.

Nu vad rostul vaccinului ROR, al vaccinului urlian, s.a.m.d.....sunt boli usoare, care lasa o imunitate solida.
L-as face copilului, insa, pe cel impotriva meningitei meningococice...

Imi este teama de vaccinuri, in general. Teama de reactia copilului la ele, de slabirea temporara a imunitatii, care li se datoreaza...de fel de fel de substante aiurea, cancerigene sau mai stiu eu ce, de adn-uri straine prezente in ele....si alte avioane.
Poate sunt..."luata prin fasole"...e doar o parere personala...

Si mie la fel..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Lorex...

Recunosc ca eu i le-am facut pe cele optionale pana acum. I-am facut prevenarul de exemplu. Mi-e frica de otite si meningite. Mai ales ultimele pot scapa de sub control urat de tot.
Daca se intampla sa intre in contact cu astfel de crocobauri? Si sanse sunt multe !! Nu stiu sincer daca am facut bine, daca am facut rau..

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

LML Lorena si Dionisios!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu pe Lorena am ratat-o. Ups

Ma omoara mesajul ala cu 60 sec. Nu pot sa postez!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput