Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ratusca_mica spune:
Neata neata si de la noi,
Mi-am propus sa intru mai des, sa nu mai ratez chestiuni importante
Haircut ce faceti, cum a fost noaptea?
Nikole, salut! Cum se numeste salul in care sta pufuleata? Sling?
Gata, m-am hotarat, ii fac si eu ciorba ca a noastra, poate-poate. oricum mie deja mi se face scarba de mirosul de la legumele lui fierte, nu-l mai suport eu, d-apoi el saracu'!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Unii pufi nu mananca iar altzii...
Alena mea aseara nu adormea neam dupa 250 ml lp+cereale si dupa ce i-am suplimentat cu inca 100 ml tot cu ochii cat cepele era, asha ca i-am mai dat 60 ml si cu chiu cu vai a adormit. Deci 410... Dimineatza la 4 cine era hamesit oare? Tot Alena, doar ca eu nu m-am gandit ca ar vrea haleu, asha ca i-am dat ceai. Din 10 in 10 minute a chiuit pana si-a umplut burtica cu inca 400 ml lp (din portzii mai mici binentzeles)... a adormit abia la 6... Ce-o fi cu foamea asta?
Lillo spune:
Neatza!
Larisel si eu am patit la fel aseara. Pe la 6:30 a papat branzica cu paine, pe la 8:30 cereale cu lapte, la 10 nu intelegeam ce are de nu vrea sa mai doarma. L-am leganat, i-am dat apa, suza, l-am dat cu calgel, nimic, urla si se foia. A ras 150 ml de lp si s-a culcat fericit. La 2 s-a trazit iar cu foamea in gat si a mai ras 150 ml si apoi la 6 la fel. La 9 a mancat iaurt si momentan doarme. Nu stiu ce are ca imi mananca urechile...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Bine v-am regasit in Noul An, sper - ca de fiecare data - mai bun ca precedentul!
LA MULTI ANI, MAMICI DE PUFULETI!
Cu intarziere si scuze:LA MULTI ANI, JIJI!
LA MULTI ANI, DAVID!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, voinici si sa va respectati parintii care va iubesc!
Imi pare rau ca nu am intrat si eu in noaptea dintre ani, a fost o atmosfera frumu aici, dar al meu nu ar fi conceput sa stau pe forum si de revelion, so...ca sa evit Zona Zoster..v-am urat in gand!
Noi am fost la sora mea acasa, unde am fost 6 perechi...ora zero m-a prins in masina, venind de la biserica cu o prietena...ne-am pupat si noi si gata noul an..la 2 jum am ajuns acasa la socri unde bobitza statea la masa cu mesenii
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
BF...ma bag si eu ca musca...Eu, pt Iris am mers pe schema de vaccinare cu Infanrix. Cu riscul de a-mi lua rosii, parerea mea este ca n-as vaccina copilul decat cu schema obligatorie(fara de care nu poate intra in colectivitate, cred), sau pentru boli mutilante, si/sau potential amenintatoare de viata. Nu vad rostul vaccinului ROR, al vaccinului urlian, s.a.m.d.....sunt boli usoare, care lasa o imunitate solida. L-as face copilului, insa, pe cel impotriva meningitei meningococice... Imi este teama de vaccinuri, in general. Teama de reactia copilului la ele, de slabirea temporara a imunitatii, care li se datoreaza...de fel de fel de substante aiurea, cancerigene sau mai stiu eu ce, de adn-uri straine prezente in ele....si alte avioane. Poate sunt..."luata prin fasole"...e doar o parere personala... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Si mie la fel..
![](alcool.gif)
Nik0le spune:
MP, da-mi te rog un pm cu adresa ta de mail si-ti trimit acolo pozele, parca nu le-as mai pune "publice". Multi
ratusca, da, sling e ala, dar Irina nu mai sta in el de cateva luni, de cand a inceput marea foiala. Se trage sa-mi inspecteze toti nasturii, inclusiv aia de la blugi, asa ca n-am mai pus-o asa de frica sa nu cada. O las sa se mai potoleasca si o sa mai incerc mai incolo.
lalitica2000 spune:
neatza fetelor!
eu sunt la birou si nu am nici un chef de nimic. asa as mai fi stat azi acasa...abia astept sa se termine ziua si sa plec acasa...
merci de raspuns. in cazul asta nu am sa-i dau deloc gris, sau poate o data pe saptamana. eu i-am facut gris din 3 lingurite si 150ml lapte. David a si avut probleme cu asimilarea calciului si a luat si inca mai ia 10 zile pe luna calciu lactic, asa ca nu-mi trebuie belele in plus. Ii voi da atunci gris cu lapte doar o data pe saptamana sau o data la doua saptamani. E ok asa, sau sa nu-i dau deloc in cazul lui? chiar nu stiu cum sa fac.
woww larisel, ce mancacioasa ai tu acolo...mie david cel mai mult mi-a mancat odata 240ml lapte la o masa si si asta a fost o execeptie ca avea glicemia tare mica.
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Sorina - si eu merg tot pe astea obligatorii (am mers pe Infarix) cu toate ca nu-s nici eu convinsa, dar na ... nu comentez mai mult. ZZ - habar nu aveam ca exista asa ceva ![]() ![]() ![]() Ma bag la un film, NB. |
Chiar ma intrebam si eu ce inseamna ZZ
![](icon_smile_big.gif)
Cred ca vine de la faptul ca Zona zoster e boala care o faci de la stres...de ciuda si ranchiuna
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Neatza!!
Sorina multumim de coffe! In sfarsit ma simt si eu odihnita...ne-am culcat la 1, ne-am trezit acum. Aseara a prins curaj sa se dea singura jos din pat (sau am prins eu sa o las). Stia tehnica dar se dadea numai sub supraveghere. Eii....de la 12 pana la 12:40 numai asta a facut. Eu o puneam langa mine sa se culce, ea fugea din pat si radea in hohote.
De dimineata ne-am trezit si am lasat-o singura in pat fara teama ca mai cade, a venit dupa mine la baie. Mi-a crescut fetita!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le MP, da-mi te rog un pm cu adresa ta de mail si-ti trimit acolo pozele, parca nu le-as mai pune "publice". Multi ![]() ![]() ratusca, da, sling e ala, dar Irina nu mai sta in el de cateva luni, de cand a inceput marea foiala. Se trage sa-mi inspecteze toti nasturii, inclusiv aia de la blugi, asa ca n-am mai pus-o asa de frica sa nu cada. O las sa se mai potoleasca si o sa mai incerc mai incolo. ![]() ![]() ![]() |
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
pupici
![](pupic.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)