Gravidute prin FIV(66)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ALINAOPREA spune:
Fetelor vreau sa va cer si eu parerea in legatura cu o chestie.
Credeti ca e posibila o pierdere de lichid amniotic in sapt. 12 ?
Sau o fi o scurgere vaginala mai abundenta si sunt eu paranoica ?
L-am sunat pe medicul meu si fiind plecat din Buc m-a trimis la Elias la camera de garda si medicul care m-a vazut a zis ca totul e normal......dar mi-a facut numai o eco abdominala.
Eu in continuare simt ca se scurge ceva...si nu stiu ce sa fac.
Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabi_B spune:
luli, eu nu vad urocultura in analizele tale, doar "flora microbiana prezenta" la sediment urinar. Urocultura e o analiza separata, mai bine sa ti-o faci inainte de a ajunge la dr, si sa ceri si antibiograma. Nu tb sa fie neaparat din prima urina de dimineata si dureaza cam 2-3 zile, in functie de laborator.
Alinaoprea, poate ca ai facut o candidoza. Eu am avut o secretie alb-galbuie prin sapt 18, cam asa, si a trecut dupa o sapt de tratament cu Canesten ovule si crema.
La eco a zis ca e lichid amniotic cat tb? A zis ca este inchis colul? Te-a consultat si pe masa, ca sa se uite la col?
Mai bine mai du-te la o camera de garda, decat sa stai ingrijorata! eu asa as face, ca-s greu de convins
Gabi+27
placenta previa centrala
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B Alinaoprea, poate ca ai facut o candidoza. Eu am avut o secretie alb-galbuie prin sapt 18, cam asa, si a trecut dupa o sapt de tratament cu Canesten ovule si crema. La eco a zis ca e lichid amniotic cat tb? A zis ca este inchis colul? Te-a consultat si pe masa, ca sa se uite la col? Mai bine mai du-te la o camera de garda, decat sa stai ingrijorata! eu asa as face, ca-s greu de convins ![]() Gabi+27 placenta previa centrala |
Cred ca ma voi duce si la alta camera de garda dar unde as putea merge, poti sa-mi dai o idee ?
Merci mult de sfaturi !
Alina
![](smiley_pregnant.gif)
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
ALINAOPREA spune:
Intre timp am mers si la camera de garda a spitalului Filantropia unde am intalnit un medic super profi care m-a linistit.
Mi-a facut un control cu valve si a vazut intradevar o secretie mai abundenta dar a zis ca nu e in nici un caz lichid amniotic ci pur si simplu o secretie care ar putea fi provocata de candida sau alta infectie vag si mi-a recomandat un examen de secretie.
Mi-a facut si eco abdominala si transvaginala si a zis ca e totul in regula, colul de 3 cm , lichid in cantitate normala si bebe f activ. si multumesc inca o data !
Alina 11+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Alina ma bucur ca te-ai linistit. Am vazut postarea ta tarziu, de fapt cand ai scris a 2-a oara, iti recomandam Filantropia fara ezitare. Eu acolo am nascut si am fost multumita de toata lumea si conditiile sunt super ok ptr. un spital de stat.
Stii cum il cheama pe dr. care te-a vazut?
mami de Vlad (29.10.2009)
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Alina ma bucur ca te-ai linistit. Am vazut postarea ta tarziu, de fapt cand ai scris a 2-a oara, iti recomandam Filantropia fara ezitare. Eu acolo am nascut si am fost multumita de toata lumea si conditiile sunt super ok ptr. un spital de stat. Stii cum il cheama pe dr. care te-a vazut? ![]() mami de ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
Nu inteleg f bine, dar cred ca e Costin sau Constantin.
Doar numele la scris, nu si prenumele.
Alina
![](smiley_pregnant.gif)
luli spune:
Alina si eu mai am scurgeri de astea dar rar cateva picaturi si mi-a spus dr ca sunt secretii si sa stau linistita.
Dar m-ai linistit tu cel mai mult
Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
ALINAOPREA spune:
Luli din tot raul uite ca a iesit si un lucru bun, am reusit sa linistesc pe cineva. Ma bucur sa aud asta.
Pt. mine a fost o zi infernala, nu stiu ce voi face pana la sfarsitul sarcinii cu paranoia asta care ma stapaneste.
Incerc sa ma calmez cu gandul ca Dumnezeu mi-a daruit aceasta minune de bebe si tot EL ma va ajuta sa-l aduc pe lume sanatos.
Sarcina usoara si la termen pt. toate gravidutele si sanatate multa pt fetele care sunt deja mamici si pt puiutii lor.
Alina 11+
Monas spune:
Buna dimineata ,
ALINAOPREA: mai la inceput asa eram si eu, insa pe masura ce trece timpul o sa te mai domolesti, nu vei mai fi asa panicata :). Eu una acum sunt destul de relaxata, mai mult pe d-na dr o vad f grijulie :).
De aseara am inceput injectiile cu clexane, nu va spun ce fitze pe mine, ca ma cam doare (am uitat cu ce avant ma injectam la stimulare )...mi-am facut si un mic hematom acolo unde mi-am facut injectia. Sper sa-mi recapta dexteritatea si sa nu ma mai doara asa..ca mai am o gramada de facut.
Sa aveti o zi buna si fumoasa!
26+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Alina, si eu am vazut mai tarziu postarea ta. Oricum bine ca ai fost la spital si te-ai linistit. Si eu am avut asa ceva, tot pe la 13, 14 saptamani. Am intrebat pe aici, mi-a trimis Catalina un link de unde se putea lua ceva, niste benzi care se pun pe chilot si detecteaza lichidul, numai ca nu aveau atunci. Si tot medicul m-a linistit. in sapt 26 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!