Gravidute prin FIV(66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ziua buna fetelor pentru ca e deja ora pranzului.

Va rog mult spuneti-mi daca e normal sa simt intepaturi scurte dar acute in zona de jos sub buric, putin mai sus de zona pubiana. Sunt ca si cum ar pulsa ceva .

Am inceput sa le am de pe la ora 10. Am luat o no-spa s-au potolit putin si au aparut iar. Sunt speriata pentru ca nu stiu ce sa fac. E duminica si sunt si singura acasa.

va si o zi minunata.

Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

luli, eu nu sunt f priceputa, insa asa am simtit si eu azi. nu m-am impacientat f tare, am stat relaxata si au trecut. sper sa intre sa citeasca fete care stiu mai bine ca mine si sa-ti spuna mai multe.

26+

Mergi la inceput

uuuf nu trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna dimineata ,
ALINAOPREA: mai la inceput asa eram si eu, insa pe masura ce trece timpul o sa te mai domolesti, nu vei mai fi asa panicata :). Eu una acum sunt destul de relaxata, mai mult pe d-na dr o vad f grijulie :).
De aseara am inceput injectiile cu clexane, nu va spun ce fitze pe mine, ca ma cam doare (am uitat cu ce avant ma injectam la stimulare )...mi-am facut si un mic hematom acolo unde mi-am facut injectia. Sper sa-mi recapta dexteritatea si sa nu ma mai doara asa..ca mai am o gramada de facut.
Sa aveti o zi buna si fumoasa!

26+
Monas sper sa ai dreptate si ma mai linistesc pe masura ce trece timpul, cu toate ca pana nu-l vad pe bebe la mine in brate sanatos nu cred ca voi avea liniste.
In legatura cu injectiile Clexane, intra la subiectul "trombofilia o cauza a infertilitatii" si vei gasi pe prima pagina o lista cu sfaturi pt. aceste injectii.
Poate-ti vor fi de folos.

Alina 11+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Alina, si eu am vazut mai tarziu postarea ta. Oricum bine ca ai fost la spital si te-ai linistit. Si eu am avut asa ceva, tot pe la 13, 14 saptamani. Am intrebat pe aici, mi-a trimis Catalina un link de unde se putea lua ceva, niste benzi care se pun pe chilot si detecteaza lichidul, numai ca nu aveau atunci. Si tot medicul m-a linistit.

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina06st nici acum nu sunt disponibile aceste benzi, sria pe site ca nu se mai fabrica.
Probabil exista alt produs similar de la o alta firma dar eu n-am avut rabdare sa caut, a fost mai rapid sa merg la spital.

Alina 11+

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luli

uuuf nu trec

Luli nu-ti poti suna medicul?
Eu nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, decat no-spa si relax la pat.
Am inteles ca si magneB6 relaxeaza uterul...incearca totusi sa ceri parerea unui medic daca aceste dureri continua.
Sanatate multa !

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

luli -si eu am am avut intepaturi..mai am si acum cateodata..stai linistita la patut,dar pt linistea ta intreaba si dr

Angie +37

bebe jucaus

amr 10 zile

Mergi la inceput

Multumesc fetelor
stau linistita, nu ca nu as fi stat, azi doar cafeaua am facut-o in rest am stat in pat. Acum s-au mai rarit si aproape au disparut.

Mi-am propus sa nu mai intru in panica dar a fost mare spaima, nu zic ca mi-a trecut complet...

Din pacate nu am cum sa intreb dr azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Luli din tot raul uite ca a iesit si un lucru bun, am reusit sa linistesc pe cineva. Ma bucur sa aud asta.
Pt. mine a fost o zi infernala, nu stiu ce voi face pana la sfarsitul sarcinii cu paranoia asta care ma stapaneste.
Incerc sa ma calmez cu gandul ca Dumnezeu mi-a daruit aceasta minune de bebe si tot EL ma va ajuta sa-l aduc pe lume sanatos.
Sarcina usoara si la termen pt. toate gravidutele si sanatate multa pt fetele care sunt deja mamici si pt puiutii lor.

Alina 11+

eu cred ca sint prima la paranoia de gravida!!
in fiecare zi ma gandesc la toate alea, daca bebe misca mai putin, imediat imi avertizez consortul ca tb sa mergem la spital, la orice chestie s-a presupus la eco, am rascolit tot internetul si tot asa...
plus stresul legat de cezariana la previa
pana nu ma vad la primavara, cu bebele in brate, sa fim bine amandoi, n-o sa ma linistesc. dar asta e, fiecare zi care trece e un castig!

luli, intepaturi din astea tot o sa mai ai! eu am avut dureri de toate felurile in primele 12 saptamani, si mai cedau la repaus, Nospa 3tb/zi si MagneB6. Cred ca se obisnuia uterul mai greu, si ligamentele alea pe acolo protestau...eram si la servici, program normal, si stat in picioare etc
Dupa sapt 12, durerile si intepaturile s-au diminuat semnificativ, iar din sapt 18 am inceput sa-l simt pe bebe cum misca!

toate fetele
Gabi+27
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Nici eu nu stiu ce sa zic despre intepaturi. Am avut si eu dar nu asa cu orele, ci scurte La mine sigur era vorba de intinderea ligamentelor. Uneori si acum daca ma ridic mai repede ma fulgera cate o intepatura din asta. Dar atata timp cat nu e o durere surda interna cum erau cele de la ciclu, nu-mi fac probleme. Am invatat sa le deosebesc pe astea de ligamente.

Am vazut ca ati vorbit si despre cafea. Eu nu mai pot sa beau. Eu care eram o cafegioaica inraita. Adevarul e ca am intrerupt cu cateva luni inainte de Fiv. Am zis sa incerc sa-mi cresc sansele cu tot ce se poate. Mai beau fix 2 degete dintr-o cescuta de cafea dimineata. Si asta acum de vreo luna, ca pana atunci n-am baut deloc.

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput