Gravidute prin FIV(66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monas..de vreo 3-4 zile..si numai ziua..noaptea mi se desfunda

Angie +36

bebe jucaus

amr 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am venit si noi de la eco. Morfo de fapt. Suntem bine, toate organele dezvoltate normal, placenta s-a mai ridicat, nu mai e previa, ci laterala stanga. Bebe e bine si frumos si are 812 gr la 25 de sapt si 1 zi.
Va pup

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

angieangie: tensiunea ti-o monitorizezi? ca poate asa iti dais eama daca e ceva cu tine sau este presiunea atmosferica, asa cum am presupus eu ca este la mine:)
alina06st: ce dolofan . merg si eu miercuri la eco..sper sa fie si ai mei asa. da din picioruse? la multe grame inainte!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor,
azi am fost la doctor, deoarece misterioasele scurgeri nu au incetat si am aflat cauza lor: se pare ca avem placenta previa - unul dintre bebei s-a fixat in partea inferioara a uterului iar placenta este chiar la intrarea in uter si se freaca de col, asa ca am trecut la repaos la pat cat de mult pot si tratament cu no-spa pana pe 19 ianuarie cand ma duc din nou sa vedem cum evolueaza lucrurile, doctorul a spus ca e posibil ca placenta sa se retraga pe masura ce se mareste uterul iar situatia sa evolueze favorabil, m-a incurajat si a zis sa nu tragem concluzii pripite inainte de vreme
gabi, te inteleg perfect ca ti-e greu, mi-e atat de teama ca si eu imi voi petrece in pat mare parte din sarcina..., si eu am inceput sa am dureri de cap, dar fara sange in nas, te pup
angie, felicitari, bravo lui bebe si lui mami ca sunt cumintei
many-bani, incerc sa ma obisnuiesc sa stau cumintica, eu sunt o persoana destul de activa, asa ca incerc sa-mi gasesc de lucru prin casa si mai ales in pat
pisucmic, v-ati mutat intr-o casa noua sa fie intr-un ceas bun si s-o umpleti de bebelini
monas, ce dragut trebuie sa fie sa-i simti la atingere, eu cred ca deja sentimentele materne exista si sunt puternice pentru amandoi bebeii, poate ca nu te-ai omorat dupa altii copii, dar crede-ma pe ai tai ii vei iubi ca pe ochii din cap
alina, ai fost azi la cabinet, ca si noi am fost... si tu ai avut placenta previa? si s-a ridicat? asta imi da mari sperante si sper sa se imbunatateasca lucrurile si la noi, la voi cum a fost? felicitari pentru bebita sanatos
va pup cu drag

and the miracle happened... 13 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monas..am 11 cu 7..probabil ca e de la vreme..ca ajm si nasul infundat raueh..mai suport cateva zile..si vine bebe
crysty...daca stai linistita la pat e foarte probabil sa se mai ridiceam o prietena careia i s-a ridicat si a nascut si natural la 37 sapt
pup si ai grija de micii luptatori

Angie +36

bebe jucaus

amr 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI !!! pentru sarbatoritii de azi

M-am hotarat sa ma alatur si eu gravidutelor prin fiv intrucat si eu sunt una nespus de fericita in urma unui fiv.

Dupa 10 ani de incercari, tratamente pese tratamente suferinte, lacrimi a aparut si soarele pe strada noastra.
Anterior am mai avut 2 fiv-uri: unul reusit dar sarcina oprita in evolutie la 3 luni si al 2 lea nereusit.
Acum stand si privind in urma nu-mi vine sa cred insa suntem atat de fericiti....si voi stiti la fel de bine cum e

Punctia am avut-o pe 17 nov iae ET pe 19 nov ptr ca erau doar 2 embrioni, am decis de comun acord sa nu asteptam pana la stadiul de blastocist. DPN 10.08.2011, leutul lui mami

Soarta ne-a iubit de data asta pentru ca s-a prins unul si speram sa stea in burtica sa creasca mare pana la capat. Spre deosebire de data trecuta, acum nu am mai avut sangerari.Oricum dr mi-a recomandat: fara stres si repaus la pat. Prin urmare eu,dedicata 150 % serviciului, am renuntat din prima zi si stau acasa.

Sper ca nu v-am plictisit...prea mult

Felicitari Angie doamne ce minunat trebuie sa fie Mai ai nitel si gata, iti dorim o nastere usoasa si bb frumos si sanatos. Pana atunci multa sanatate, ai grija de tine si de bb

Pusucmic sa o stapaniti sanatosi (casuta) si sa fiti fericiti Acum ti se pare mare dar peste un an 2 sa vezi ca iti schimbi parerea . Ma minunez de cate kg ai luat , dar ce ai mancat mamico? eu deja am aproape 2 kg si nu sunt chiar mancacioasa

Monas e tare emotionant ce spui tu acolo

Cristy sunt convisa ca repausul la pat va ajuta la iesirea din impas ai grija de tine si de bb-i. Ai intrebat dr de progerteron?

Va pe toate

Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Angie, sa stii ca eu am probleme cu nasul de pe la 20 de sapt. Am inteles ca e o rinita de sarcina care apare destul de frecvent. Din cand in cand imi dau putin spray cu apa de mare si se rezolva. Tu mai ai putin si scapi...

Monas, e dolofan bebicul meu. Asta dupa ce 5 sapt am stat stresata, ca la ultima eco era mai mic... uite ca a recuperat. Si da din picioruse, din manute, in unele zile e foaaarte activ, apoi are cate o zi doua in care leneveste... Abia te astept cu vesti bune de la eco

Cristy, placenta praevia se poate corecta pana la 28 de sapt, nu asa v-a spus dr? Eu am inceput cu sangerare in sapt 10. N-am stat la pat decat vreo 2 sapt, apoi am inceput sa mai fac plimbari si treaba prin casa, desigur fara sa exagerez. Si nu m-am mai dus la serviciu. Acum mi-a zis ca e ok placenta, s-a mai ridicat, e laterala stanga, nu mai sta deloc pe col. E foarte important sa te menajezi si sa nu faci efort. No-spa am luat si eu in cele 2 sapt cat am stat mai mult in pat. Si am mai luat gynipral vreo 8 zile, una pe zi. Si bineinteles ca m-am rugat si am vorbit cu bebe, i-am spus mereu ca il iubesc si ca am incredere ca o sa stea acolo cuminte si o sa fie bine

Eu nu prea o sa intru in week-end ca am niste sarbatoriti .

Va pup , s-auzim numai de bine!

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy imi pare rau sa aud ca ai probleme, insa mie personal mi se pare prematur diagnosticul de placenta previa. Si eu am stat la pat pe motiv de placenta jos inserata si sangerari si m-am ocupat cu goblenuri. Stateam si noaptea si lucram ca eu am avut insomnii toata sarcina, sau poate de la atata stat, dar asa imi placea sa cos, acum sunt inramate si puse in camera lui Vlad.
Uite si la Gabi , horoscopul spune ca ce a fost greu a trecut, cu repaus la pat asa ca si tu vei face la fel. Am cartea mama si copilul in pdf, daca vrei ma anunti si te documentezi, ca dupa ce apar strumfii nema timp.
Spun si eu bun venit gravidutei care s-a alaturat grupului, sarcina usoara si bebe sanatos.
Va , pe toate fara exceptii

Sper sa nu deranjez ca mai scriu pe aici, este odiseea sufletului meu, unde am tanjit sa ajung si vreau sa ma alaturi iar

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cristy draga
nu te stresa cu placenta - e inca f devreme. Mie mi-a vazut-o jos inserata (praevia marginala) pe la 18 saptamani parca, si mi-a zis ca abia de-acum creste mai mult uterul si ea se ridica. Si asa a fost, acum deja e la distanta de col. Am reluat doar Utrogestan 200 mg/zi pe care-l intrerupsesem la 12 saptamani. Nu am stat deloc la pat, am fost la servici.

Luli, multumesc pentru aprecieri, dar sa stii ca nu am facut nimic special ca sa nu iau mai multe kg. Oricum, cresterea e inconstanta (un pic la inceput, mai stagnezi, iar iei). Ginecoloaga mea mi-a zis ca tinta e 1 kg pe luna. Acum - eu lucrez in continuare (la foc un pic mai mic, dar oricum), ceea ce mai arde calorii prin stres, si de prin luna a 5a-6a parca nici nu pot manca f mult fiindca am reflux xi un pic de arsuri daca mananc. Asa ca n-am facut niciun efort. E drept ca la odiseea noastra e o obsesie a kg, si am citit si eu tabelele cu cat trebuie sa iei in sarcina, si m-am incadrat ok. Aaa, si am luat Elevit din saptamana 10 parca.
Gabi, nu te stresa cu kg, si eu dac-as sta numai acasa si in pat as lua sigur mai mult. Important e bebele sa fie sanatos, faci tu cura si sport dupa!
Manybani, in ce stadiu esti pentru FIV-ul urmator?

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic
Manybani, in ce stadiu esti pentru FIV-ul urmator?

Acum ma vitaminizez, ca sunt cam la limita dupa atata alaptat, dar m-a pocnit o cistita si este musai sa o tratez pana incep inhibarea care va fii undeva dupa 25 ian, ET se va face in jur de 25 feb.

Fetelor despre kg luate in sarcina eu nu am avut nici un stres dar dr. mea da. Sa va spun ca in primul trim. din cauza raului eu am slabit si apoi cand m-au slabit greturile am inceput sa mananc de toate, am luat 4kg. intr-o luna. LA control pe fisa de gravida am primit un mare porc.. Dr. mea vroia cam 1 kg pe luna si am reusit oarecum sa ma tin, adica pana in sapt. 36 am luat 14 kg., dar dupa sapt. 36 dr. nu a mai fost interesata de greutate si nici eu nu am mai fost foarte atenta la ce mancam. In noaptea cand am plecat la maternitate aveam un plus de 17 kg, am ajuns acasa cu -9kg, iar fix la o sapt. dupa nastere aveam -13 kg, am concluzionat ca am avut retentie de apa de am scazut asa mult. Acum am mai putin cu 2 kg fata de ET, multumita lui Vlad.

Va pupez si va urez w-e placut

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput