Gravidute prin FIV(66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

cristy1977: se va rezolva, o sa vezi ca deja de maine nu mai ai nimic colorat. in schimb o scurgere asa galbuie am inteles ca este normala, asa ca sa nu-ti faci griji.
eu si sotul meu suntem fani deja ai "fight club"-ului tau:)noi nu i-am vazut niciodata pe ai nostri asa clar , deodata pe amandoi. ce sa mai spun ca fetita n-am vazut-o la fata deloc pana acum. nu se intoarce deloc spre noi, la ultima eco (morfofetala de trim 2) , dupa ce am iesit de acolo cu sotul meu , am concluzionat: am dat o gramada de bani ca sa ne arate astia mici doar fundurile

25+

Mergi la inceput

cristy1977: la mine pe foaie scrie ca analizele se fac asa: saptamana 12, apoi saptamana 22-24, si saptamana 36.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Monas, multam frumos. Vad acolo 2 pe care eu nu le-am facut. O sa ma uit pe internet sa vad ce sunt.
Cristy si eu tot in sapt 12 am facut si acum ar trebui in sapt 27-28, dar cred ca intarzii putin ca vreau sa mi le dea medicul de familie compensate si atunci le fac pe 1, 2 febr. Pana acum n-am facut nimic compensat, mereu am platit si daca tot am medic de familie, sa profit si eu o data in sarcina asta.

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Crysti, stiu ca e teribil de monoton sa stai in pat! eu stau deja de 2 luni jumate si mai am inca pe-atat... imi vine sa ma sui pe pereti!
dar in sfarsit, orice, ca sa fie bebe bine!

cat despre filmuletul Fight Club, mi-a placut la nebunie!!! BRAVO! niste bebelusi scumpi!

Gabi+27
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor eu azi m-am trezit cu pofta de mers la echo..si am fost
bebele meu are 3 kge jucaus ca de obicei,placenta maturare grad 3 ,col inchis..toete bune pana pe 19 stam la caldurica la mami in burtica

Angie +36

bebe jucaus

amr 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Felicitari angie! Ma bucur pt vestile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

multumesc mult

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Felicitari angie! Ma bucur pt vestile bune.

Angie +36

bebe jucaus

amr 13 zile

Mergi la inceput

Buna seara fete dragi,
alina06: am revenit cu informatia, pt ca am primit rezultatele partiale. Am inteles ca mi-a prescris clexane in urma INR-ului care este la mine mic (inteleg ca acesta este timpul de coagulare)..dar parca mi-a prescris cam mult..30 zile tb sa-mi fac clexane:(. Asta este, o sa-l fac. Mi-a dat scrisoare pt dr de familie ca sa mi-l dea compensat. Sper sa nu faca figuri dr...ca tare m-as enerva si atunci imi si caut alt dr de familie. Nu stiu ce am de sunt asa nervoasa...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy cum esti?

Burticute va urmaresc si va tin pumnii sa ajungeti la final cu bine si sa nu va plangeti ca va plictisiti in casa, urmeaza o etapa in care o sa va doriti sa mai stati in casa macar o ora singure

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna seara fete dragi,
alina06: am revenit cu informatia, pt ca am primit rezultatele partiale. Am inteles ca mi-a prescris clexane in urma INR-ului care este la mine mic (inteleg ca acesta este timpul de coagulare)..dar parca mi-a prescris cam mult..30 zile tb sa-mi fac clexane:(. Asta este, o sa-l fac. Mi-a dat scrisoare pt dr de familie ca sa mi-l dea compensat. Sper sa nu faca figuri dr...ca tare m-as enerva si atunci imi si caut alt dr de familie. Nu stiu ce am de sunt asa nervoasa...

26+

Nu prea are cum sa-ti tratament anticoagulant (Clexane) din cauza INRului mic. Poate din alte motive, daca ai trombofilie sau vreo mutatie...sau daca RI pe artere, la eco e crescuta...
INR e NORMAL sa fie sub 1, inseamna ca ti se coaguleaza sangele ok, si oricum nu se modifica sub tratament cu Clexane!!!
cine ti-a dat trat., ginecologul sau hematologul? cateodata mi se pare ca se da prea usor tratamentul asta, care nu e tocmai apa de ploaie...

fetelor, acum jumatate de ora m-am trezit cu usoara durere de cap si cu epistaxis - imi curgea sange din nas, dintr-o nara. Acum s-a oprit, dar capul inca ma doare. Tensiunea 11 cu 7. A mai patit careva asa? O s-o sun pe dr, dar dupa 8, ca ma gandesc ca nu e chiar urgenta...

Gabi+27
placenta previa centrala

Mergi la inceput