Gravidute prin FIV(66)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Monas spune:
cristy1977: se va rezolva, o sa vezi ca deja de maine nu mai ai nimic colorat. in schimb o scurgere asa galbuie am inteles ca este normala, asa ca sa nu-ti faci griji.
eu si sotul meu suntem fani deja ai "fight club"-ului tau:)noi nu i-am vazut niciodata pe ai nostri asa clar , deodata pe amandoi. ce sa mai spun ca fetita n-am vazut-o la fata deloc pana acum. nu se intoarce deloc spre noi, la ultima eco (morfofetala de trim 2) , dupa ce am iesit de acolo cu sotul meu , am concluzionat: am dat o gramada de bani ca sa ne arate astia mici doar fundurile
25+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monas spune:
cristy1977: la mine pe foaie scrie ca analizele se fac asa: saptamana 12, apoi saptamana 22-24, si saptamana 36.
25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Monas, multam frumos. Vad acolo 2 pe care eu nu le-am facut. O sa ma uit pe internet sa vad ce sunt.
Cristy si eu tot in sapt 12 am facut si acum ar trebui in sapt 27-28, dar cred ca intarzii putin ca vreau sa mi le dea medicul de familie compensate si atunci le fac pe 1, 2 febr. Pana acum n-am facut nimic compensat, mereu am platit si daca tot am medic de familie, sa profit si eu o data in sarcina asta. in sapt 25 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Gabi_B spune:
Crysti, stiu ca e teribil de monoton sa stai in pat! eu stau deja de 2 luni jumate si mai am inca pe-atat... imi vine sa ma sui pe pereti!
dar in sfarsit, orice, ca sa fie bebe bine!
cat despre filmuletul Fight Club, mi-a placut la nebunie!!! BRAVO! niste bebelusi scumpi!
Gabi+27
placenta previa centrala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
fetelor eu azi m-am trezit cu pofta de mers la echo..si am fost
bebele meu are 3 kge jucaus ca de obicei,placenta maturare grad 3 ,col inchis..toete bune pana pe 19 stam la caldurica la mami in burtica
Angie +36
bebe jucaus
amr 13 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Felicitari angie! Ma bucur pt vestile bune. in sapt 25 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
multumesc mult
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Felicitari angie! Ma bucur pt vestile bune. ![]() ![]() ![]() Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Angie
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
bebe jucaus
amr 13 zile
![](comoara.gif)
Monas spune:
Buna seara fete dragi,
alina06: am revenit cu informatia, pt ca am primit rezultatele partiale. Am inteles ca mi-a prescris clexane in urma INR-ului care este la mine mic (inteleg ca acesta este timpul de coagulare)..dar parca mi-a prescris cam mult..30 zile tb sa-mi fac clexane:(. Asta este, o sa-l fac. Mi-a dat scrisoare pt dr de familie ca sa mi-l dea compensat. Sper sa nu faca figuri dr...ca tare m-as enerva si atunci imi si caut alt dr de familie. Nu stiu ce am de sunt asa nervoasa...
26+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Cristy cum esti?
Burticute va urmaresc si va tin pumnii sa ajungeti la final cu bine si sa nu va plangeti ca va plictisiti in casa, urmeaza o etapa in care o sa va doriti sa mai stati in casa macar o ora singure
mami de Vlad (29.10.2009)
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monas Buna seara fete dragi, alina06: am revenit cu informatia, pt ca am primit rezultatele partiale. Am inteles ca mi-a prescris clexane in urma INR-ului care este la mine mic (inteleg ca acesta este timpul de coagulare)..dar parca mi-a prescris cam mult..30 zile tb sa-mi fac clexane:(. Asta este, o sa-l fac. Mi-a dat scrisoare pt dr de familie ca sa mi-l dea compensat. Sper sa nu faca figuri dr...ca tare m-as enerva si atunci imi si caut alt dr de familie. Nu stiu ce am de sunt asa nervoasa... 26+ |
Nu prea are cum sa-ti tratament anticoagulant (Clexane) din cauza INRului mic. Poate din alte motive, daca ai trombofilie sau vreo mutatie...sau daca RI pe artere, la eco e crescuta...
INR e NORMAL sa fie sub 1, inseamna ca ti se coaguleaza sangele ok, si oricum nu se modifica sub tratament cu Clexane!!!
cine ti-a dat trat., ginecologul sau hematologul? cateodata mi se pare ca se da prea usor tratamentul asta, care nu e tocmai apa de ploaie...
fetelor, acum jumatate de ora m-am trezit cu usoara durere de cap si cu epistaxis - imi curgea sange din nas, dintr-o nara. Acum s-a oprit, dar capul inca ma doare. Tensiunea 11 cu 7. A mai patit careva asa? O s-o sun pe dr, dar dupa 8, ca ma gandesc ca nu e chiar urgenta...
![](pupic.gif)
Gabi+27
placenta previa centrala