Gravidute prin FIV(66)
Raspunsuri - Pagina 20
gheveronica spune:
Angie, mult mult succes..sigur o sa fie bine...gandeste-te la bb
ne gandim la tine 

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 16+ cu
multumesc doamne
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Acum ma vitaminizez, ca sunt cam la limita dupa atata alaptat, dar m-a pocnit o cistita si este musai sa o tratez pana incep inhibarea care va fii undeva dupa 25 ian, ET se va face in jur de 25 feb. Va pupez si va urez w-e placut mami de Vlad (29.10.2009) |
draga mea, citesc cu emotie despre tine, felicitari pentru decizia luata si sa fie cu ochi!
uau faci un/o partener/a de joaca la strengarelul tau ( poate acum cosi o strengarita goblen, nu?)
su eu ma gandesc ca dupa ce face un an baietelul nostru sa facem o vizita la dr si sa punem iar tara la cale.
eu inca alaptez, acum avem 9 luni si jumatate.
te pup
castelana mami fericita
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor vreau sa va cer si eu parerea in legatura cu o chestie. Credeti ca e posibila o pierdere de lichid amniotic in sapt. 12 ? Sau o fi o scurgere vaginala mai abundenta si sunt eu paranoica ? L-am sunat pe medicul meu si fiind plecat din Buc m-a trimis la Elias la camera de garda si medicul care m-a vazut a zis ca totul e normal......dar mi-a facut numai o eco abdominala. Eu in continuare simt ca se scurge ceva...si nu stiu ce sa fac. Alina 11+Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani |
Draga mea, vad ca deja ti-au raspuns fetele, ai fost deja la dr si ai mai multe pareri.
Si eu am avut scurgeri mai abundente, sa fiu sincera nu-mi mai amintesc cand, dar erau in primul trimestru parca.
te pup si sarcina usoara si la termen, bebe sanatosssssss!!!
castelana mami fericita
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Dragelor , incerc sa tin pasul cu voi dar imi este din ce in ce mai greu. Anastasia ma epuizeaza pur si simplu. La modul placut dar tot zombilica sunt. Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare. Catalina |
ce frumos sa fii zombi " la modul placut" din cauza Anastasiei!
acum incepe sa fie activa, sa raspunda cu zambete, sa stea in fundulet, sa vezi cum comunicati si va intelegeti.
Unul din momentele cele mai frumoase este pentru mine cand se trezesc puii mici si te duci deasupra patutului, cum iti rade si se bucura e teribil.
te pup si un 2011 de vis!
castelana mami fericita
pisucmic spune:
Gabi si Cristy - succes la eco azi! Abia astept povesti!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s29 cu un
dragalas
many_bani spune:
Castelana ce ma bucur ca te citesc. Sa stii ca si eu am alaptat pana la un an si 2 sapt., cand am primit mail de la prof. ca de la intreruperea alaptatului pana la o nou procedura trebuie sa treaca 3 luni. Sper sa fie cu ochi, ce o fi, nu avem preferinte stim sigur ca vrem bb2. Despre goblenuri au trecut vremurile, ce incantat ar fi Vlad sa scape in ate ![]()
Mai pove despre voi. 
mami de
Vlad (29.10.2009)
Gabi_B spune:
ai dreptate, pisucmic, m-ai "citit" la celalalt forum! de asta n-am prea mai intrat sa scriu, pt ca am eco azi si am niste emotii!!!!.....
am un talent sa ma stresez de orice, cine stie ce mai vede dr Pop, numai gagalice sa fie bine, ca de placenta nu m-astept sa se fi schimbat ceva!
Te felicit pt rezultatul tau de la eco, ce bebe grasunel, aproape 1400 de grame! cred ca sinteti tare bucurosi ca totul e bine!
te pup mult! sarcina usoara in continuare!
angie, iti doresc cezariana usoara, daca se poate spune asa! oricum, esti pe maini f bune. Sa ai
de nota 10+!!! tinem pumnii stransi pe 25!
adria
toate fetele
Gabi+29
placenta previa centrala
catalina2307 spune:
castelana - la noi este mai simplu. Nu trebuie sa bat drumul pana deasupra patutului pt ca doarme cu mine. :)
Numai intorc capul. Oricum , nu cred ca am stat fara ea 10 min cumulat de cand am nascut-o. Si da, stam in fundulet, tipam, facem vocalize, ma impinge , loveste cu picioarele daca nu o bag in seama.Este extrem de activa si mi-e draga cat cerul si pamantul si tot globul pamantesc :)).
Te pup si ma bucur sa vd ca esti bine.
angie - nastere usoara si un bebe sanatos !!!!
Gabi, cristy - bafta azi la eco.
pisucmic - mult a fost putin a ramas. Doamne ajuta in continuare.
manybani - pupiu si-s cu ochii pe tine.
Va pup!!!
cristy1977 spune:
buna ziua fete dragi,
iata ca venim si noi cu vesti bune: avem fetita si baietel, suntem atat de fericiti, nici nu puteam sa ne dorim mai mult, ieri dl. doctor i-a masurat pe toate partile, suntem bine, se pare ca bebita de jos, care este baietelul, s-a mai ridicat, dar este un nazdravan, tot timpul ecografiei s-a miscat si a facut tumbe, fetita este putin mai micuta si foarte cumintica, acum am stabilit si cine a fost micutul infractor care a dat cu pumnul: fratiorul si-a lovit surioara, da' las ca-l invata mamica li bunele maniere dupa ce se naste
tot ieri am facut si triplu test, saptamana viitoare aflam rezultatul, am inceput a cautam carucior, si tot asa....![]()
adria, ce dragut! baietel, cred ca sunteti tare mandri de el, bafta multa in continuare si sanatate
mani bany, cum mai merge cu tratamentul?
pisucmic, feicitari pentru bebita grasun si sanatos, ce a mai crescut piticul
, am primit de la prof schema de reduce a progesteronului, prin saptamana 18 il intrerup, deja nu mai am nici un fel de probleme, multumesc de ajutor
angie, tinem pumnii si ne gandim la tine, mai ai atat de putin si-ti vei tine puiutul in brate, nastere usoara
vero, ce mai faceti tu si bebita?
gabi, abia asteptam sa ne povestesti de bebita
catalina, ce dragut este ce povestesti, si noi abia asteptam momentele astea

monas, se pare ca-ti calc pe urme
, ce-ti mai fac bebelinii? te-a mai impuns fetita nastrusnica?
va imbratisez pe toate
alina
and the miracle happened...
15 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
cristy1977 spune:
am uitat sa-mi schimb semnatura

and the miracle happened...
15 +
si 
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs