Gravidute prin FIV(66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bravo Cristy, ce minunatie, asta cu pereche intr-adevar e ideal!
Gabi, multa multa bafta azi, sunt sigura ca va fi foarte bine!
Catalina, ce minunatii faine povestesti tu acolo!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa tun!

Eu observ de cateva zile ca mi se pufosesc picioarele dupa pranz - au aparut edemele asta e... Tare nu-mi place sa mi se ingroasa gleznele mele fine Al meu barbat mi-a zis: uite-asa afli si tu ca esti insarcinata - na, ce ziceti? Adevarul ca mici neplaceri trebuie sa mai ai, ce sa-i faci?

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cristy felicitari, acum chiar ai de ce sa fii fericita, pereche, oauuuuuuu. Spor la cumparaturi.
Gabi te asteptam cu vesti bune de la echo.
Catalina stai sa vezi ce mai urmeaza, dar este tare frumos. Si noi practicam coslipingul si adoarme foarte usor, ma ia de gat si gata. Multi la fete.
O zi faina sa aveti

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

cristy felicitari..chiar ca este ideal pereche..mult noroc in continuare..sa ai grija
noi suntem bine...facem amnio pe 27ian...

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 16+ cu
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

pisucmic, mani bany, multumesc, pup fete dragi
vero, si eu am emotii mari pentru rezultatul de la triplu test, mi-a zis medicul ca daca valoarea o sa iasa mare o sa discutam daca sa facem amnio sau nu, eu sper din tot sufletul sa iasa negativ, tie cat ti-a iesit? tu ai facut dublu test, nu? sau ai facut si triplu? doamne ajuta sa fie bine

and the miracle happened... 15 + si

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

cristy1977: felicitari pentru pereche:). tare ma bucur pentru voi. De ce ai asa meotii pentru Triplu test? Nu mai stiu, la Dublu test ai iesit bine? Stai fara grija, o s avezi ca este totul bine.
La mine fetita este cea agitata si batausa. Insa este si f comunicativa. Cum pun mana pe burtica undeva, cum bocane acolo sa-mi dea de stire ca abia astepta sa ne zapaceasca cu vorba. In schimb baiatul este mai distant asa (cam ca sotul meu). Ne lasa sa ne agitam si el isi vede de ale lui acolo:).

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, va pup pe toate. EU am intrat mai putin zilele astea ca mi-am gasit o alta preocupare, ceea ce nu-i rau. Avem casa in constructie si vreau sa punem termopanele pana nasc. Si cum sotul e plecat din tara pana in iunie, ma ocup eu de luat oferte.

Cristy, ma bucur tare mult pt voi , aveti o pereche, e superrrr!
Angie, o sa-ti tin pumnii. Chiar pe 25 o sa merg si eu la control si vreau sa vb cu dr despre cezariana, asa ca o sa te tin minte si pe tine. O sa ma gandesc, poate o fi valabila si treaba cu puterea mintii. Sa-ti transmit gandurile bune.
Catalina, castelana, ce bine ca reusiti sa mai intrati din cand in cand sa ne mai povestiti despre minunile voastre. Toata lumea imi zice ca o sa fie greu, dar eu sunt sigura ca pe langa greu o sa fie si extraordinar de frumos. Nu prea le inteleg eu pe femeile astea care se plang ca e greu cu copiii, dar nu vreau sa judec pe nimeni.
Many, abia astept vesti si de la tine. Nu mai stiu, voi mai aveati un embrion parca. V-a spus profesorul ca sunt sanse mici doar cu unul? Mai avem si noi 3.
Monas, pisuc, gabi . Gabi, te asteptam cu vesti bune!

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st
Many, abia astept vesti si de la tine. Nu mai stiu, voi mai aveati un embrion parca. V-a spus profesorul ca sunt sanse mici doar cu unul? Mai avem si noi 3.

Mai avem unul de la primul FIV, dupa ce am pierdut sarcina nu am vrut sa incerc numai cu unul si am facut procedura completa, rezultat 0 dar mai multi embrioni. Cand am facut FET am rugat ca pe langa cei 3 embrioni ramasi de la FIV 2 sa fie decongelat si cel de la FIV 1, dar profu nu a vrut. Asa ca au decongelat 3 dar unul s-a oprit din evolutie si am transferat 2, rezultatul a fost un betaHCG in ziua 13 de la ET de 335 , acum are un an si 3 luni .
Planurile sunt asa, acum FIV procedura completa, daca reusim sa punem si ceva la gheata si rezultatul este 0, o sa incercam si un FET, probabil in aprilie.Pana aici am facut planuri, nu cred ca mergem mai departe daca DD nu vrea sa avem 2 copii, varsta este inamicul nr.1.

Ai grija de tine si de samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

cristy eu am facut dublutest in sapt 12 si am avut translucenta nucala 2.5 si risc trisomia 21 1/246...normal era 1/250...analizele nu sunt nasoale dar am 36ani si din cauza varstei fac amnio...la 15 sapt pliul nucal are 1.38...cine sa mai inteleagatu ai facut dublutest???

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 16+ cu
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ghevero, ai grija la amnio - ai cumva Rh negativ? daca da, trebuie sa faci vaccin Rhogam sau Rhophylac (nu stiu daca inainte sau dupa) ca pot trece hematii de la bebe la mama. Daca esti Rh pozitiv n-ai treaba. Mult succes!

Gabi, Gabi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gheveronica

cristy eu am facut dublutest in sapt 12 si am avut translucenta nucala 2.5 si risc trisomia 21 1/246...normal era 1/250...analizele nu sunt nasoale dar am 36ani si din cauza varstei fac amnio...la 15 sapt pliul nucal are 1.38...cine sa mai inteleagatu ai facut dublutest???

sapt 16+ cu
multumesc doamne

Si eu aveam in sarcina tot 36 de ani, DT nu a iesit grozav, dar si proful de FIV si dr. care urmarea sarcina nu s-au impacientat, numai eu era terminata, am facut TT si a fost ok, am regretat ca nu i-am ascultat si am plans nopti la rand.

Faci amnio fara TT?

Bafta

Mergi la inceput