Gravidute prin FIV(66)
Raspunsuri - Pagina 19
adria42 spune:
Luli, im pare tare rau! Sa-ti dea Dumnezeu putere si curaj ca sa mergi mai departe!

Cristy, ma bucur ca te simti mai bine! Stai cumintica in pat si continua cu arefamul! Bafta maine la eco!
Gabi, ma bucur ca a mai trecut inca o saptamana cu bine! Cand mai mergi la eco?

Many, bafta la FIV2!

Pisucmic

Monas, Alina

Mirela, ce mai fac motaneii?

Melisa, tu cum te mai simti?

Angie, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara!

adria42 spune:
Eu nu prea mai am timp sa scriu pt ca de cand am inceput serviciul ajung seara acasa si sunt de multe ori prea obosita ca sa mai deschid laptopul.
Bebita e bine, creste si...se pare ca va fi baietel!
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc sarcini si nasteri usoare si bebici sanatosi!

many_bani spune:
Angi bafta maine la eco, sa gasesti o cale sa ne dai de veste 
Adria felicitari ptr.
si sanatate multa 
Burticutelor va
fara exceptie
mami de
Vlad (29.10.2009)
pisucmic spune:
Dragele mele,
ieri am fost la eco, si dupa 2 luni am revazut bebele in 3D!!! A fost o fericire incredibila, evident ca ni se pare cel mai frumos copil din lume, e grasunel si are nasucul lui mami, gura lui tati, o dulceata!
Are 1 kg 380 g, si iar e cu peste 1 saptamana peste varsta sarcinii.
Incep sa-mi fac ganduri ca pana la urma poate nasc la final de martie, dar vom mai vedea pana atunci.
Va imbratisez pe toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s29 cu un
dragalas
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele, ieri am fost la eco, si dupa 2 luni am revazut bebele in 3D!!! A fost o fericire incredibila, evident ca ni se pare cel mai frumos copil din lume, e grasunel si are nasucul lui mami, gura lui tati, o dulceata! Are 1 kg 380 g, si iar e cu peste 1 saptamana peste varsta sarcinii. Incep sa-mi fac ganduri ca pana la urma poate nasc la final de martie, dar vom mai vedea pana atunci. Va imbratisez pe toate Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas |
Felicitari ptr. rezultatele bune si ptr. un bebe asa frumos. Nastere cum va fii?

mami de
Vlad (29.10.2009)
angieangie spune:
gataam venit de la dr...off..cate emotii..am stabilit cezariana pe 25 ianuarie..ramane stabilitca vroia sa ma lase sa nasc normal,auzi...deci fetelor bagati motatele pt mine putin la loc si le scoatem pe 25 la ora 7 dimineata ma prezint la spital
Angie
+38
bebe jucaus
pe 25 ianuarie vine bebitzaaa

many_bani spune:
| citat din mesajul lui angieangie gataam venit de la dr...off..cate emotii..am stabilit cezariana pe 25 ianuarie..ramane stabilitca vroia sa ma lase sa nasc normal,auzi...deci fetelor bagati motatele pt mine putin la loc si le scoatem pe 25 la ora 7 dimineata ma prezint la spital Angie +38![]() bebe jucaus pe 25 ianuarie vine bebitzaaa ![]() ![]() ![]() |
eu las agitatele afara sa se incalzeasca
Hai Angiiiiiiiii

mami de
Vlad (29.10.2009)
angieangie spune:
many-bany 

chiar am nevoie de incurajari..ca am niste emotii

Angie
+38
bebe jucaus

pisucmic spune:
Angie, mult mult succes! Cezariana? La ce spital si cu ce doctor?
ManyBany - eu cezariana, si daca totul e OK (Doamne ajuta) - la CMU Regina Maria.

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s29 cu un
dragalas
angieangie spune:
multumesc la fel si tie
la Panait Sarbu-Giulesti cu Prof Bogdan Marinescu si da cezariana
| citat din mesajul lui pisucmic Angie, mult mult succes! Cezariana? La ce spital si cu ce doctor? ManyBany - eu cezariana, si daca totul e OK (Doamne ajuta) - la CMU Regina Maria. ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas |

Angie
+38
bebe jucaus