Gravidute prin FIV(66)
Raspunsuri - Pagina 18
strumfy_12 spune:
Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
angieangie spune:
votat
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumfy_12 Buna!!! Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot. Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam... ![]() Mami fericita de strumfita |
Angie
+38
bebe jucaus
amr 2 zile

luli spune:
Multumesc pentru raspunsuri, din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata.
va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite.
eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori
Luli
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luli Multumesc pentru raspunsuri, din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata. va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite. eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori Luli |

mami de
Vlad (29.10.2009)
mirela2 spune:
luli sa ti dea DD forta sa poti trece peste acest moment trist
pupici
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
strumfy_12 spune:
Multumesc celor care ne-au votat, un maaare buchet de flori pentru voi!
Cine mai vrea, mai poate vota doar azi!
Multumim si va pupam 

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
cristy1977 spune:
luli, imi pare atat de rau... stiu ca cuvintele sunt de prisos in acest moment, suntem alaturi de tine
fetelor noi suntem mai bine, de aproape 2 zile scurgerile au incetat si sper din tot sufletul sa nu mai revina, am reluat tratamentul cu arefam, pun cate 400mg seara, stam in pat toata ziua, as fi vrut sa va povestesc mai multe dar vestea lui luli m-a intristat tare rau, maine e ziua cea mare, mergem la morfofetala si vom afla ce avem, va scriu mai multe maine 
pisucmic, alina, many bani, gabi, angie va pup 
and the miracle happened...
15 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
pisucmic spune:
Luli, imi pare nespus de rau, sa-ti dea Dumnezeu putere si sa nu va lasati!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s29 cu un
dragalas
Monas spune:
luli: sunt muta si nu stiu cum sa-ti spun cat imi pare de rau. sper din inima sa treceti cat mai repede peste asa suparare. si sa o luati de la capat..
27+
Gabi_B spune:
luli, imi pare tare rau! sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste momentele astea dificile si sa gasesti linistea si curajul de a o lua de la inceput!
Iti doresc tot binele din lume!
Gabi+29
placenta previa centrala