Prietene la bine si la greu -95
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Laurici ai vazut ca este deschisa odiseea sept.-oct.2011? |
nici nu m-am uitat, probabil o sa bag un oki de curiozitate, ca ma roade , dar nu cred ca ma mai inscriu acolo...Si asa abia am timp aici sa mai stau...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Felicitari mami de rechinasa! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina super usoara si un delfinas sanatos si de nota 10!
laurairina13 spune:
Lyly, delfinasa
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Lyly, delfinasa Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
cum doriti voi, sanatos sa fie copilul
raluci_b spune:
Licurici - sa ai o sarcina frumoasa si usoara dusa la termen
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
Lalu_79 spune:
Felicitari Licurici, sarcina usoara!!!!!!
Nepotica mea e nascuta in septembrie si o cheama Iris Maria ...asa ca eu votez cu varianta asta daca samburica mica e fetita . Cel mai mult ma bucur pentru rechinasa, ca va avea o surioara sau un fratior....cu o diferenta asa de mica de varsta intre ele sigur se vor intelege si se vor avea mereu una pe cealalta alaturi. Multi pupici de la noi
many_bani spune:
A salvat cineva retetele de ciulama de pui despre care s-a tot scris aici?
mami de Vlad (29.10.2009)
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui many_bani A salvat cineva retetele de ciulama de pui despre care s-a tot scris aici? mami de Vlad (29.10.2009) |
Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=158824&Reply_ID=6480029
Licuuuu, Doamne ajuta!!!! Ma bucur f mult pt voi, sper ca relatia ta cu zmau sa fie din ce in ce mai buna, sa ai o sarcina usoara si bebe (indiferent ce va fi) sa fie sanatos tun!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Mami de toddler nazbatios
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu_seby
Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=158824&Reply_ID=6480029 Licuuuu, Doamne ajuta!!!! Ma bucur f mult pt voi, sper ca relatia ta cu zmau sa fie din ce in ce mai buna, sa ai o sarcina usoara si bebe (indiferent ce va fi) sa fie sanatos tun! poponitzu' meu Matei-Andrei Mami de toddler nazbatios |
mami de Vlad (29.10.2009)
mihamora spune:
Felicitari Laura!!! Sarcina usoara! Ce frumos Craciunul viitor o sa fiti deja o familie numeroasa
Tinem pumnii si pentru celelalte fete sa vina cu liniutele!
Azi unii faceau plaja, altii s-au bagat in mare, nu de tot , dar...faine temperaturi la pranz.
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007