Prietene la bine si la greu -95

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Lauriciule m-au trecut fiorii cand am vazut poza,

te cred, mai ales ca voi va luptati din rasputeri sa aveti si voi un test cu rezultat ca asta in maini..
Hai sa te aud si pe tine cat mai repede cu aceeasi veste!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

pfu, pfu, pfu....simtiti rasuflarea obosita a unei gravidute care a galopat sa va ajunga din urma?

Dupa ce am stat cu sufletul la gura asteptand testul Licuriciului, acum am ajuns si la deznodamantul super happy: Licu borti!! YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
FELICITARI, DRAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarcina usoara iti doresc, si o fetita cel putin la fel de frumoasa si dulce ca rechinasa.
Se vede treaba ca ai fost tare cumintica de te-a ascultat Moshu'.

Hai acu sa dam niste pupici muuuulti si apasati la many, raluci si dankutza, sa se prinda si la ele.

Sper sa mai pot intra pe seara, ca acum ma calareste Timi, si mi-a si stricat ceva la tastatura, ca abia scriu.

you all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Laura da' la voi un test din asta e numa' 3 lei sau era altul? Ca eu tin minte ca acum 1 an jumate dadusum 8 lei pi dansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

poate va ierea dor

Felicitarile si masa ...in septembrie la inceput

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Go, Laura! Go!
Felicitari!
Sarcina usoara si la termen!
Sa fie inca o rechinasa asa cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Se pare ca a venit moshu la Licurici

Felicitari Laura! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si samburelul sanatos!

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Laura da' la voi un test din asta e numa' 3 lei sau era altul? Ca eu tin minte ca acum 1 an jumate dadusum 8 lei pi dansul.

Lidia

asta e 9 lei, ala ieftinache tot la fel arata parca.
Oricum si acum vad ca inca a doua liniuta nu e pronuntata bine, abia abia si asta se vede asa...cas cas..La un eco ma duc peste 2 saptamani sa fiu sigura ca aud si inimioara atunci

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Asa, acum ca ne-am linistit cu Lauriciu, asteptam Sf. Ion sa ne dea si Raluci vestea cea mare
Dozz asa cu a zis si Lili nu ne-am cunoscut inainte de , ne-am cunoscut aici,virtual si apoi in parc. S-a legat o frumoasa prietenie, zic eu, dar nu este greu sa indragesti un om ca Lili. Este deschisa, sincera, vesela si in preajma ei tot timpul m-am simtit bine, am uitat de suparari si am putut discuta multe, unele din ganduri la care singura imi era frica sa ma gandesc.

La noi treaba nu este roz, de dimineata Vlad s-a trezit iar cu muci si a inceput si sa tuseasca. Azi mai mult a dormitat, cand nu dormea plangea.
Si pe mine ma incearca o cistita si nu aveam nevoie acum de asta.Trebuie sa o tratez ca probabil la sfarsitul lunii incept tratamentul.
Smara, hai mami fa si tu o semnatura faina sa vedem si noi pe unde sunteti cu sarcina.
Va pupez

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Laurici ai vazut ca este deschisa odiseea sept.-oct.2011?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Laura felicitari!!!! Sa ai parte de o sarcina usoara!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Licuriciule, felicitari Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ca frumos va fi sigur.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput