Prietene la bine si la greu -95

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pinky s-a invatat sa ma muste de nas. Cum vreau s ao pup, deschide gurita si ma musca de nas cu cei 2 dinti din dotare. Apoi rade de nu mai poate. Rad si eu. LA toate astea se adauga, ca papa si usturoi. Sa vezi ce fain ets cand vrea s ate muste o gurita care miroase a usturoi. DAr mie imi place...
Pinky merge taras sau in 4 labute prin casa si se ridica, pe unde gaseste cate o margine. Ii place sa se ridica si sa stea asa. Cand oboseste incepe miorlaiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dankutza bun venit in club.Si Geo ma musca de nas.Dar el are 8 dinti si 1 molar asa ca tre' sa ma si feresc putin.Sa vezi rasete pe el cand reuseste sa ma muste si eu ii zic "au,ma doare".
La noi faza se intampla seara cand il culc.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

M-a cuprins si pe mine febra tiramisuana, asa ca ma duc la bucatarie si sa vad ce o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello hello duamnelor dragutelor
Monis welcome back! Am vrut si eu sa nu misc nika pina luni, dar dupa o matura reflectie mi-am dat seama ca e mai usoara (si mai putina) munca atunci cind tati de Lila e acasa. Asa ca, in cuplu, am maturat toate firimiturile de biscuiti de sub mobile, am despodobit bradul si toatra casa, scuturat si periat covoarele, spalat pe jos si spalat vasele, si pus si o budinca la cuptor pt asta mica. E? Ce tare e Santi cu scarile, l-am vazut in filmulet pe blog. Noi avem scari in casa, dar Lila nu stie sa le coboare, doar urca in 4 labute.
Dozz mi-era dor sa te citesc Imi pare rau de Revelionul chinuit si de programul greu de la birou. Eu si many ne-am intilnit intii aici si apoi in parc, cind aveau picii cam 2 luni.
licu of, si tu cu discutii grele la inceput de an
Tina am vazut poze cu Geo si cu voi, mi-a placut tare atmosfera de la voi de Revelion
Ma duc sa vad cum arde mincarea copilului in cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

poate va ierea dor

Felicitarile si masa ...in septembrie la inceput

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lauriciule m-au trecut fiorii cand am vazut poza, felicitari din suflet. Sper sa ai o sarcina usoara si frumoasa, grijile sa te ocoleasca.
Multi

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Laurici .Felicitari.Eu pe criza asta nu am planuri de bebe2,dar tu esti super curajoasa.Totul va fi bine spunem noi.Te superi daca e baiat si nu fetita?

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, multam frumos!
Tina, nu ma supar daca e baiat, dar as prefera fata, sa se joace impreuna frumos, sa aiba aceleasi preocupari..sau ma rog..in parte
Dupa socoteli asa ar trebui sa iasa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

felicitari licurici!
Iti doresc sarcina usoara, sa se aseze lucrurile cum vrei tu si cu zmaul si cu situatia financiara, sa fii o mamica vesela cu 2 fetite minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Licurici ce ma bucur !!!
Doamne ajuta sa ai o sarcina frumoasa fara peripetii. Eu ma pregatesc sa iti fac galerie de pe acuma .

Mergi la inceput