Clubul ursuletilor si al ursuletelor de novdec2010
Raspunsuri - Pagina 35
BraveGirl spune:
Apropo de remodelare corporala...nu stiti vreun salon bun prin Pipera? Dar sa nu fie din ala la care lasi mia de euroi la o sedinta ...
Alexxia, nu te-am uitat.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta JoAnn - multa bafta maine ! O sa fie bine ! Misticgirl, eu merg maine la controlul de 1 luna la dna doctor ( e foarte draguta-multumesc de sfat ).Vroiam sa te intreb daca la cabinetul particular tu ii mai dai ceva in plus pentru consult. Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
Siuta,imi cer scuze ca raspund cu intarziere, chiar acum am vz mesajul tau. Eu nu i-am dat nimic in plus, pt ca e cabinetul dansei...plus ca nu am primit si nici cerut chitanta Succes la consult, daca nu l-ati facut deja
syl spune:
Sashenka, nici nu m-am interesat de ce sa zic de vreun salon in Corbeanca. Este unul in Paradisul Verde unde stau eu dar sunt sigura ca iti ia pilelea de pe tine. Eu o sa merg pe Bd. Marasti la prietena asta a mea, are salonul langa spitalul Elias. Nu este asa departe dar nici aproape. Tu unde stai?
allexxia_m spune:
am pus la semnatura link-ul cu pozele fetitei mele - daca vrea cineva sa vada ....
de Adina Maria
http://picasaweb.google.com/MicaBursumac/AdinaMaria?authkey=Gv1sRgCPqSn4Gxm6OGaQ#
allexxia_m spune:
alt test pt poze cu Adina la semnatura
vorbesc si eu de una singura pe aici ...
de Adina Maria
poze Adina
andreeacc spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Apropo de remodelare corporala...nu stiti vreun salon bun prin Pipera? Dar sa nu fie din ala la care lasi mia de euroi la o sedinta ... Alexxia, nu te-am uitat. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Nu stiu, dar daca gasesti ceva, sa ma anunti si pe mine.
Stiu ca la Clinica Efigia se fac proceduri mai serioase, insa habar n-am de preturi.
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui syl Sashenka, nici nu m-am interesat de ce sa zic de vreun salon in Corbeanca. Este unul in Paradisul Verde unde stau eu dar sunt sigura ca iti ia pilelea de pe tine. Eu o sa merg pe Bd. Marasti la prietena asta a mea, are salonul langa spitalul Elias. Nu este asa departe dar nici aproape. Tu unde stai? Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010) |
pe ala il stiu dar este scump rau. eu stau in buftea. si ce preturi are la salonul unde te duci tu?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui allexxia_m am pus la semnatura link-ul cu pozele fetitei mele - daca vrea cineva sa vada .... de Adina Maria http://picasaweb.google.com/MicaBursumac/AdinaMaria?authkey=Gv1sRgCPqSn4Gxm6OGaQ# |
ai un copil tare dulce.... sa-ti traiasca!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
da, beatrice75, stiu, mi-a zis Ana_o, dar din pacate nu am putut intra atunci ...
imi cer mii de scuze ....
mie imi este mai greu sa-mi fac timp sa intru si pe net ....
nu am facut cu intentie, dar chiar inca imi este greu sa-mi revin ....
sashenka_h merci mult de tot
de Adina Maria
poze Adina