Eurovizion 2011

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Dana, multumesc, inseamna ca ai avut dreptate. Offf, neuronii mei...
Ane2, a castigat Azerbaidjan.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Mie mi-a placut declaratia celor de la Hotel FM . Intai au "infierat" votul politic, apoi s-au suparat ca Anglia n-a votat cu trupa Romaniei, ca doar David e britanic.

"Si solistul formatiei Hotel FM, David Bryan, a acuzat ca votul din finala Eurovision a fost geo-politic.

In ceea ce priveste faptul ca Marea Britanie nu a acordat niciun punct Romaniei, desi el este de origine engleza, solistul a spus ca ii e rusine de acest fapt.

"Nu stiu de ce nu ne-a votat Anglia. Mi-e rusine de acest fapt. Am crezut toti ca o sa avem cateva puncte de la englezi. Mi-e rusine sa ma intorc in Anglia. Sunt foarte mandru de Romania si sper ca in viitor sa obtin increderea acestei tari. Nu ma mai întorc în Anglia", a spus el." Sursa: www.gandul.info/magazin/ce-spune-trupa-hotel-fm-despre-locul-17-la-eurovision-2011-8267402" target="_blank">aici.

Mie mi-a placut melodia Italiei, insa recunosc ca nu le-am vazut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nici un punct de la Uk pt Romania, iar zic gata, la anu' nu mai consum banii degeaba.
Incredibil ce clasare proasta pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Nici un punct de la Uk pt Romania, iar zic gata, la anu' nu mai consum banii degeaba

La mine e prima si ultima oara cind votez.
Cit despre David Bryan, he won't be missed, si asa astia in presa din "bin man" nu l-au mai scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

mie mi-a placut tipa din austria.. o voce extraordinara. am urmarit eurovision pe un canal de-al englezilor.. si comentatorii erau si ei uimiti de vocea tipei..
mi-a mai placut si slovenia
mi s-a parut ca anul acesta au fost multe melodii bune, fata de anii precedenti. greu de votat.. eu am votat romania.. dupa cum ati vazut! .. insa piesa lor o consider draguta.. putin comerciala insa .. n-are forta pt a castiga .. insa nu ma asteptam sa picam chiar pe 17

ce parere ati avtu depsre franta.. de ex? tipul avea o voce superba
s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Intr-adevar , atat reprezentanta Austriei cat si cea a Sloveniei au super-voci , insa melodiile se pare ca nu prea au prins la public.
Concurentul francez mi s-a parut ca a falsat groaznic in prestatia live din finala. In videoclip suna foarte bine , dar pe scena nu mi-a placut deloc.Parca era pe langa orchestratie ,cel putin prima parte a cantecului a sunat foarte ciudat.
Mi s-a parut o editie mai slaba ca anul trecut , din punct de vedere al prestatiilor concurentilor . Organizarea nemtilor - super.
M-a enervat la culme tipul care comenta la TVR cu Liana Stanciu ( nu i-am retinut numele ) ... absolut tot ce incerca sa pronunte in engleza iesea un dezastru , apoi , nu stiu pe cine interesa ca el a fost in San Marino sau alte comentarii care se refereau strict la persoana lui si nu la show.De cate ori se trezea vorbind , dadea cu bata-n balta

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput