Eurovizion 2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ba da ,anul trecut Germania a dat puncte Romaniei,insa in general asa este,nu stiu unde se duc apelurile noastre telefonice!

Mie mi-au placut Suedia si Irlanda!
Italia -conform pronosticurilor ,este marea surpriza a competitziei!(mie nu mi-a placut Italia,iar Grecia doar partea traditzionala ,n-a fost o combinatzie reusita dupa parerea mea)

Oricum sunt foarte,foarte curioasa de ce surprize ne va da Azerbaidjanul in 2012!

Showul nemtzilor organizatori de Eurovision mi s-a parut de mare calitate,organizarea,luminile,scena...SUPER!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

@andacos
Ok,mea culpa:)chiar nu-mi aduceam aminte sa fi dat Germania puncte Romaniei vreodata,dar mersi de corectare:)
Cat despre melodia Italiei...de gustibus:)
Iar despre calitatea showului nu am cuvinte intr-adevar,totul PERFEKT:) mai putin prezentatorii:)

Mergi la inceput

Voiam sa-mi editez mesajul insa vad ca amai scris zuzunaki!

Voiam sa spun ca e primul show Eurovision,in care publicul penalizeaza efectiv votul asta prietensco_comunist!

Tare-mi plac oamenii cu atitudine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ba da ,anul trecut Germania a dat puncte Romaniei,insa in general asa este,nu stiu unde se duc apelurile noastre telefonice!

Esti sigura ca nu faci o confuzie? Intreb pentru ca anul trecut am votat la greu pentru Ro si tin minte ca am fost f dezamagita ca nu am primit puncte de la Germania, chiar a fost o discutie online cu Paula Seling pe un site, dupa Eurovisionul de anul trecut si i-am mentionat problema asta. Sau poate nu mai tin eu minte... ca nu e exclus.
Anul asta Azerbaidjanul a fost una din melodiile mele favorite. In rest, toate melodiile care mi-au placut s-au clasat la sfarsitul clasamentului. Ma bucur pentru Azerbaidjan dar am ramas cu un gust amar adineauri cand, intrand pe yahoo news am citit comentariul nemtilor cum ca la Eurovision a castigat kitch-ul in loc de "coolness". Ei ar fi sperat sa castige tot Lena. Mi s-a parut urat comentariul dar nah, vorba cuiva de mai sus, de gustibus... Fiecare cu parerea lui.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Esti sigura ca nu faci o confuzie? Intreb pentru ca anul trecut am votat la greu pentru Ro si tin minte ca am fost f dezamagita ca nu am primit puncte de la Germania, chiar a fost o discutie online cu Paula Seling pe un site, dupa Eurovisionul de anul trecut si i-am mentionat problema asta. Sau poate nu mai tin eu minte... ca nu e exclus.
Anul asta Azerbaidjanul a fost una din melodiile mele favorite. In rest, toate melodiile care mi-au placut s-au clasat la sfarsitul clasamentului. Ma bucur pentru Azerbaidjan dar am ramas cu un gust amar adineauri cand, intrand pe yahoo news am citit comentariul nemtilor cum ca la Eurovision a castigat kitch-ul in loc de "coolness". Ei ar fi sperat sa castige tot Lena. Mi s-a parut urat comentariul dar nah, vorba cuiva de mai sus, de gustibus... Fiecare cu parerea lui.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

http://de.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2010#Punkteverteilung_der_L.C3.A4nder_im_Finale aici se vede clar cine cui a dat si cat

Ca tot a venit vorba de melodii de la coada clasamentului, mie, de ex., mi-a placut cel mai mult Spania

Mergi la inceput

Eu nu cred ca nemtzii sunt sau ma rog au fostatit de naivi incit sa se gindeasca la o noua.. victorie!Speculatzii si comentarii rautacioase...sigur sunt!

Tot ce s-a sperat a fost o clasificare cit mai buna a Germaniei(s-a speculat cu primii 5)insa nici locul 10 nu e de ici de colo!

Fiecare vede si clasifica in functzie de gusturile proprii si bineintzeles ca intotdeauna vor fi nemultzumitzi!(si sotzul meu era in "criza"cind a vazut cine e pe primul loc si cu ce melodie!
Chestie de gusturi cum am spus!!)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Pana la urma cine a castigat?

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

... pf,,, aseara nu am avut legatura la internet. Mi-ar fi placut sa comentez cu voi.

revin

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu ai pierdut nimic, pentru ca nu a comentat nimeni aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mie mi-a placut tipa din austria.. o voce extraordinara. am urmarit eurovision pe un canal de-al englezilor.. si comentatorii erau si ei uimiti de vocea tipei..

mi-a mai placut si slovenia

mi s-a parut ca anul acesta au fost multe melodii bune, fata de anii precedenti. greu de votat.. eu am votat romania.. dupa cum ati vazut! .. insa piesa lor o consider draguta.. putin comerciala insa .. n-are forta pt a castiga .. insa nu ma asteptam sa picam chiar pe 17

ce parere ati avtu depsre franta.. de ex? tipul avea o voce superba

Mergi la inceput