Eurovizion 2011
Raspunsuri - Pagina 8
andacos spune:
Ba da ,anul trecut Germania a dat puncte Romaniei,insa in general asa este,nu stiu unde se duc apelurile noastre telefonice!
Mie mi-au placut Suedia si Irlanda!![]()
Italia -conform pronosticurilor ,este marea surpriza a competitziei!(mie nu mi-a placut Italia,iar Grecia doar partea traditzionala ,n-a fost o combinatzie reusita dupa parerea mea)
Oricum sunt foarte,foarte curioasa de ce surprize ne va da Azerbaidjanul in 2012!![]()
Showul nemtzilor organizatori de Eurovision mi s-a parut de mare calitate
,organizarea,luminile,scena...SUPER!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
zuzunaki spune:
@andacos
Ok,mea culpa:)chiar nu-mi aduceam aminte sa fi dat Germania puncte Romaniei vreodata,dar mersi de corectare:)
Cat despre melodia Italiei...de gustibus:)
Iar despre calitatea showului nu am cuvinte intr-adevar,totul PERFEKT:) mai putin prezentatorii:)
andacos spune:
Voiam sa-mi editez mesajul insa vad ca amai scris zuzunaki!
Voiam sa spun ca e primul show Eurovision,in care publicul penalizeaza efectiv votul asta prietensco_comunist!![]()
Tare-mi plac oamenii cu atitudine!
Dana
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andacos Ba da ,anul trecut Germania a dat puncte Romaniei,insa in general asa este,nu stiu unde se duc apelurile noastre telefonice! www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Esti sigura ca nu faci o confuzie? Intreb pentru ca anul trecut am votat la greu pentru Ro si tin minte ca am fost f dezamagita ca nu am primit puncte de la Germania, chiar a fost o discutie online cu Paula Seling pe un site, dupa Eurovisionul de anul trecut si i-am mentionat problema asta. Sau poate nu mai tin eu minte... ca nu e exclus.
Anul asta Azerbaidjanul a fost una din melodiile mele favorite. In rest, toate melodiile care mi-au placut s-au clasat la sfarsitul clasamentului. Ma bucur pentru Azerbaidjan dar am ramas cu un gust amar adineauri cand, intrand pe yahoo news am citit comentariul nemtilor cum ca la Eurovision a castigat kitch-ul in loc de "coolness". Ei ar fi sperat sa castige tot Lena. Mi s-a parut urat comentariul dar nah, vorba cuiva de mai sus, de gustibus... Fiecare cu parerea lui.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Cristina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anangel_lexi
Esti sigura ca nu faci o confuzie? Intreb pentru ca anul trecut am votat la greu pentru Ro si tin minte ca am fost f dezamagita ca nu am primit puncte de la Germania, chiar a fost o discutie online cu Paula Seling pe un site, dupa Eurovisionul de anul trecut si i-am mentionat problema asta. Sau poate nu mai tin eu minte... ca nu e exclus. Anul asta Azerbaidjanul a fost una din melodiile mele favorite. In rest, toate melodiile care mi-au placut s-au clasat la sfarsitul clasamentului. Ma bucur pentru Azerbaidjan dar am ramas cu un gust amar adineauri cand, intrand pe yahoo news am citit comentariul nemtilor cum ca la Eurovision a castigat kitch-ul in loc de "coolness". Ei ar fi sperat sa castige tot Lena. Mi s-a parut urat comentariul dar nah, vorba cuiva de mai sus, de gustibus... Fiecare cu parerea lui. ![]() de Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet ![]() |
http://de.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2010#Punkteverteilung_der_L.C3.A4nder_im_Finale aici se vede clar cine cui a dat si cat
Ca tot a venit vorba de melodii de la coada clasamentului, mie, de ex., mi-a placut cel mai mult Spania
andacos spune:
Eu nu cred ca nemtzii sunt sau ma rog au fost
atit de naivi incit sa se gindeasca la o noua.. victorie!
Speculatzii si comentarii rautacioase...sigur sunt!
Tot ce s-a sperat a fost o clasificare cit mai buna a Germaniei(s-a speculat cu primii 5)insa nici locul 10 nu e de ici de colo!
Fiecare vede si clasifica in functzie de gusturile proprii si bineintzeles ca intotdeauna vor fi nemultzumitzi!(si sotzul meu era in "criza"cind a vazut cine e pe primul loc si cu ce melodie!![]()
Chestie de gusturi cum am spus!!)
Dana
ane2 spune:
Pana la urma cine a castigat?
Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004
si
7 sapt
desprecopii spune:
... pf,,, aseara nu am avut legatura la internet. 
Mi-ar fi placut sa comentez cu voi.
revin
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ardeiash spune:
mie mi-a placut tipa din austria.. o voce extraordinara. am urmarit eurovision pe un canal de-al englezilor.. si comentatorii erau si ei uimiti de vocea tipei..
mi-a mai placut si slovenia
mi s-a parut ca anul acesta au fost multe melodii bune, fata de anii precedenti. greu de votat.. eu am votat romania.. dupa cum ati vazut!

ce parere ati avtu depsre franta.. de ex? tipul avea o voce superba