Eurovizion 2011
Raspunsuri - Pagina 7
Marox spune:
Ce se intimpla? Se mai discuta undeva despre Eurovision, ca pe topicul asta nu sint mesaje recente ![]()
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Moldova ( sorry pt Zdob si Zdub - dar anul acesta sunt penibili ) |
Au avut intr-adevar si melodii mai bune, dar si asta imi place. E preferata mea din competitie. Sunt deosebiti iar in concerte sunt pur si simplu extraordinari

Si melodia Belgiei mi-a placut.
In rest copii si melodii plicticoase "de Eurovision".
mistral spune:
| citat din mesajul lui Marox Ce se intimpla? Se mai discuta undeva despre Eurovision, ca pe topicul asta nu sint mesaje recente Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
nu se mai discuta nicaieri,dar probabil fetele sunt prea absorbite de spectacol si au uitat sa mai intre si aici
en_kvinna spune:
Dezamagire totala.
Sper sa impumute bani pt a organiza showul de anul viitor. Si sa mai si fie un fiasco totala
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui en_kvinna Dezamagire totala. Sper sa impumute bani pt a organiza showul de anul viitor. Si sa mai si fie un fiasco totala ![]() |
Cata rautate si frustrare!
Iti rozi unghiile ca nu a castigat Suedia? Azerbaidjanul nu are nevoie de banii altora. Citeste un pic aici despre economia lor.
en_kvinna spune:
In primul rand sunt romanca, oricum as da-o n-am ce face tot partea romanilor o tin. Asta e. Dar mai dragi imi erau grecii. Ca sa vezi. Pt mine grecii au fost asemeni unei tragedii antice grecesti. Gusturile nu se discuta. N-am zis nimic rau de melodie , am zis dezamagire, si fiind mesajul meu cred ca se subintelege ca e dezamagirea mea,da? Repet gusturile nu se discuta.
1.Cat despre economia tarii, mai au mult de mers, inca sunt le inceput de crestere. Si sunt absolut convinsa ca si ei au meteahna coruptiei, am eu asa un feeling.
2.Traim intr-o lume reala , unde omul e dual. Nu-s inger da'nici demon nu-s. Rainta (in sensul cel mai pur) nu, urare de ''bine'' ,da. Ca sincer ma asteptam sa castige grecii sau bosniacii, de ce nu georgienii, suedezii m-au suprins, tipul n-are nu-s ce voce. Si ce? Na-am voie sa-mi spun frustrarea?
zuzunaki spune:
Melodia Romaniei a fost slaba,foarte slaba,a primit ce a meritat(si chiar mai mult decat atat).Nu am mai votat Romania anul asta,oricum desi se voteaza la greau din Germania,nemtii nu dau niciodata puncte Romaniei.Am votat Moldova cu toata inima si Grecia (o melodie care-ti da fiori),si culmea,au primite amandoua puncte de la Germania:)Iar cu siguranta Italia ar fi trebuit sa castige!
Am comutat la un moment dat pe TVR international si am ramas socata de atitudinea comentatorilor:(yucks:(