Eurovizion 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mihaela s , de ce Suedia n-a timis la ESC piesa lui Andreas Johnson ? Este din selectia de anul acesta ?
Suna mult mai bine decat "Popular" care are niste versuri stupide.

Si daaa, este aceasi piesa cu cea a danezilor ...auchh , cred ca vor fii discutii serioase daca "New tommorow " va fi votata.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu, nu e piesa din anul acesta, a concurat in 2006 la selectia nationala si a fost a 3-a.

Am vazut comentariile lui Andreas referitor la piesa danezilor, el a ras si a spus ca ii place tare mult piesa :). I-a acuzat de plagiat deja, nu stiu ce va fi mai departe...

Da, Popular are niste versuri banale. Suedezii erau cat pe ce sa rateze si anul acesta intrarea in finala, nu cred ca vor ocupa un loc tare bun din pacate...dar asta e cand toate pustoaicele au mobile . Erik Saade e adorat intre tineri aici si ei l-au votat. Dar vom vedea maine, noi suntem curiosi si abia asteptam sa votam(iar) Romania!

Preferatele mele anul acesta sunt Ungaria si Bosnia&Hertegovina. Poate si Finlanda pentru ca e o melodie placuta si cu niste versuri tare frumoase.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mie mi-au placut Romania si Belgia. Faptul ca solistul Romaiei e englez a ajutat. Prezentatorii de aici nu au mai facut misto de melodia noastra, erau foarte incintati ca ne-am calificat. Sper ca UK sa voteze pentru noi. Pacat ca Belgia nu s-a calificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Leti, dar de Jedward ce zici? vorba comentatorului, nu e de ajuns ca au stricat x factorul atunci, vor sa strice si eurovisionul acum

Mi-a placut mult melodia Romaniei, pe care recunosc nu o ascultasem pana acum si habar nu aveam (si nici acum nu stiu de fapt) cine-s cei de la Hotel FM. Inteleg ca nu-s romani?
Noi din Uk nu am putut vota in semifinala de aseara pt ca Uk a votat in prima probabil - nu am vazut-o. Dar in finala sigur vom vota, ca in fiecare an (desi tot in fiecare an spun ca nu-mi mai trebuie, ca niciodata nu-mi convine cum se impart voturile).
In fine. Inapoi la melodia Change, e vesela, fain ritmata si usor de tinut minte si de fredonat. Dupa ce s-a terminat aseara, senzatia pe care mi-a lasat-o a fost de rewind caci as fi vrut s-o mai ascult inca o data. Sper sa aiba acelasi efect si asupra altora, nu doar a romanilor din strainatate ce uneori voteaza doar din patriotism.

Hai Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daria fiica-mea cea mica face canto. Compania de muzica Meda Music unde merge ea are un compozitor. Acesta este cel care a compus piesa si este si (co)interpret (pian). Cel care interpreteaza este britanic 100% stabilit de ani buni in Oradea.
Formatia este din Oradea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

UK nu participa la seimifinale, e una din tarile organizatoare. Alaturi de Franta, Spania, Germania.

Pe mine m-a uimit accentul englezesc tare frumos al cantaretului aseara, cel de la Hotel FM. Chiar am si spus ca nu pare deloc roman :). Dar acum imi explic de ce. :)

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aveti mai jos un video clip unde sunt o parte din colegii Dariei de la Meda Music respectiv Baruta cu Brian - Hotel FM

Enjoy!

Tin sa va spun ca Meda Music este o adevarata industrie muzicala in Oradea unde profesoara (Meda) si compozitorul (Baruta) sunt capii "rautatilor" O sa mai auziti de ei.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mata said: Leti, dar de Jedward ce zici? vorba comentatorului, nu e de ajuns ca au stricat x factorul atunci, vor sa strice si eurovisionul acum

Jedward a fost de coma! Noroc de cintaretii din background, ca nu stiu cum ar fi sunat. Dar o sa ma amuz sa-i urmaresc.

Da, solistul de la Hotel FM e britanic, il cheama David Bryan, a venit in 2006 in Romania ca lucra pentru o caritate si si-a gasit o pritena si s-a stabilit in Ro (saracul de el ). Mi-a placut tare melodia, o votez neaparat. Am inteles ca Franta si Italia sint buni. Italia nu a mai participat la eurovision de 14 ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Mata said: Leti, dar de Jedward ce zici? vorba comentatorului, nu e de ajuns ca au stricat x factorul atunci, vor sa strice si eurovisionul acum

Jedward a fost de coma! Noroc de cintaretii din background, ca nu stiu cum ar fi sunat. Dar o sa ma amuz sa-i urmaresc.

Mie mi-a placut un pic melodia, dar ei au avut un joc scenic . Prima mea reactie cand i-am vazut a fost sa intreb cu ce au gresit de au trebuit sa se imbrace in colanti. Urmata de concluzia "anul asta se poarta clar creasta. barbate, tre sa-ti cumperi gel!"

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si mie mi-a placut melodia Irlandei!

Si melodia Romaniei mi-a placut,cu sigurantza voi vota miine seara!
Suedia mi-a placut,Austria nu e rea insa nicio sansa,n-am reusit sa ascult Frantza insa Italia nu-mi place!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput